Pluspunten

super gemakkelijk om iets te bestellen en bij elk product een duidelijke uitleg dus zeer betrouwbaar.

goed bezig zo verder doen!

Pluspunten

Top bedrijf, hele goede en snelle service, had een bestelling per ongeluk 3 keer aangeklikt, een telefoontje en het was geregeld!

Voor dit bedrijf niet, wel voor PostNL, had een bezorgdag afgesproken en dan komt het gewoon een dag later, terwijl er op het pakket staat 23 november tussen 18.00 en 22.00 uur wordt het op zaterdag om 11.00 uur geleverd!

Pluspunten

Geweldige webshop. Je kunt er veilig en anoniem bestellen. Je hoeft niet bang te zijn dat je pakketje bij de buren terecht komt. Ze hebben leuke acties en scherpe prijzen. Ook kun je punten sparen die je in kunt wisselen voor producten. Het assortiment is groot en vernieuwend, voor ieder wat wils. Ik zou iedereen easytoys.nl aanbevalen, voor mij niks anders meer.

Geen verbeterpunten, tips: Ga vooral zo door

Pluspunten

Snelle levering! Savonds besteld dag later in huis al rond 2 uur smiddags Netjes verpakt, en zo verpakt de bezorgers geen idee hebben. En geseelt!

Pluspunten

altijd snelle levering, goede aanbiedingen en een uitgebreid assortiment.

niet alle producten hebben een uitgebreide beschrijving

Pluspunten

Veel variatie. Dus voor elk wat wils. Snelle levering. Top merken. En de wat minder bekende. Die eigenlijk ook top zijn. Voor elke portemonnee wat te halen. Dan hoef ik niet verder te zoeken. Ben dan ook zeer tevreden.

Zo doorgaan.

Pluspunten

Discreet en vlot geleverd. Over het algemeen tevreden.

Ze sturen niet al te discreet mails naar je inbox.

Pluspunten

Goede kwaliteits producten Goede klantenservice Alles is goed tot nu toe

Niet van toepassing

Pluspunten

zeer blij metde snelle levering en ook het aanbod is tip top met voldoende uitleg over bepaalde dingen en dat alles aan zeer mooie prijzen

Pluspunten

Alles wordt keurig en discreet verpakt en wat echt helemaal top is... Ik heb gisteren half 10 wat besteld en de volgende dag, net na de middag was het al binnen. De website is zowel op pc als telefoon er duidelijk en niet van die kleine linkjes waar je altijd naast klikt ;-) Erg tevreden op alle vlakken! Een aanrader!

Ik kan er geen bedenken...

Pluspunten

Ze zijn met alles duidelijk, en de levering is super snel vandaag besteld is morgen al in huis ongeacht de tijd

Geen !!

Pluspunten

Duidelijke, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface op website. Doorgaans acceptabele prijzen. Detail omschrijvingen van producten zijn accuraat. Uiteenlopend producten aanbod. Levering geheel volgens belofte. Levering neutraal verpakt.

Geen kunnen ontdekken...

Pluspunten

Anonimiteit Snelle bezorging Veel en goede artiekelen

Pluspunten

Mooie site. Heb al een aantal keren besteld. Word snel geleverd. Complimenten

Prima zo

Pluspunten

Snelle en discrete levering.

Pluspunten

Duidelijke uitleg over wat het product juist kan aanbieden. Verschillende prijs categorieën. Veilig geleverd.

Pluspunten

Snel geleverd, goed en anoniem verpakt, goede kwaliteit producten, ook behulpzaam als een levering te laat is.

Ik vind het persoonlijk altijd leuk als een bedrijf een extraatje bij je bestelling doet bij een bedrijf als easy toys zouden dit bijv. condooms, glijmiddel of iets anders dergelijks kunnen zijn. Hiermee probeer de klant nieuwe dingen uit waarvan de klant in een later stadium misschien meer wil.

Pluspunten

Bestellen is gemakkelijk, maar de klantenservice verdient echt alle lof. Bij bestellen en bezorgen zijn er problemen ontstaan buiten Easytoys om maar door 3 zeer vriendelijke,professionele dames geholpen en alles is snel opgelost.

Pluspunten

Pluspunten

zeer snelle service

Pluspunten

Snelle levering goede service en kwaliteit, en goede prijzen easytoys is echt een aanrader!!

Ga zo door met de service er valt niks te verbeteren!

Pluspunten

Super snelle en discrete levering. Alle producten die je krijgt komen overeen met wat je bestelt en ook de beschrijvingen xijn erg acuraat.

Keep up the good work!

Pluspunten

goede snelle service en discrete verpakking

Pluspunten

they also send on time and good quality products

try to have more options and selections

Pluspunten

Ze leveren leuke speeltjes, telkens als ik behoefte heb aan iets nieuws ga ik naar hun website en bestel het, altijd handig ! En de dag erop word het al bezorgd. Ik ben heel erg tevreden.

Er valt niks te verbeteren!

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam