1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Het enige positieve aan deze webshop waren de scherpe aanbiedingsprijzen van een aantal producten. Vandaar de anderhalve ster.
VerbeterpuntenDe hele bestelprocedure was één groot drama hier. Aanvankelijk werd niet geleverd omdat er zogenaamd niet betaald zou zijn. De klantenservice bleef dit stug volhouden, zonder het te controleren. ‘Computer, says No!’. Pas na tussenkomst van PayPal (wie heeft het ooit zover moeten laten komen?), die zwart-op-wit kon aantonen dat er echt betaald was, ging men overstag. Althans op papier, want nog steeds geen actie. Een medewerker bleek namelijk vervolgens te zijn 'vergeten' de bestelling alsnog als betaald aan te merken. Door het onnozele getreuzel waren ondertussen diverse sale-producten niet meer leverbaar. Die artikelen zouden worden terugbetaald, beloofde een volgende medewerker. Echter, in de mailbevestiging werd dit veranderd in 'nabestelling met onbekende leverduur'. Na het zoveelste boze mailtje aan EasyToys werden de producten alsnog gecrediteerd. En steeds opnieuw ‘excuses voor mijn ongemak’. Mijn ongemak? Hun slordigheid en hun geklungel! Dit was de eerste en laatste bestelling bij EasyToys. De sale was zo verleidelijk, maar zoveel ellende bij enige webshop echt nog nooit meegemaakt. Slecht met hoofdletter S!