Pluspunten

Makkelijk snel juist geleverd kortom helemaal top

Zo laten

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, ook als er iets misgaat. De bestelde artikelen werden zeer snel bezorgd. Top postorder bedrijf!

Pluspunten

Je krijgt een uitgebreide uitleg op de website over het item dat je wilt bestellen. Je kan makkelijk en veilig on line betalen en achteraf betalen kan ook. De volgende dag had ik het al in huis .

Pluspunten

Hele goeie ervaring, discrete levering en kwalitatieve producten. Zijn zeker van plan van dit bedrijf te blijven gebruik maken.

Pluspunten

Duidelijk snelle levering niet duur

Nvt

Pluspunten

Snelle reactie op mijn vraag en alles snel en goed opgelost.

Pluspunten

Snelle, anonieme bezorging

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Jammer dat de fles een beetje gelekt had.

Pluspunten

De webshop is zeer overzichtelijk en duidelijk. Tevens is er ook veel achtergrond informatie te vinden om zo het best passende product te vinden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Helder en duidelijk overzichtbare website. Betalingen worden vlot uitgevoerd en leveringen gebeuren snel, erg discreet en geheel volgens afspraak en eigen wens!

Duidelijk aangeven of een product al dan niet onder water kan worden gebruikt!

Pluspunten

Snelle levering. Telefonisch goed bereikbaar bij vragen. Er word goed mee gedacht bij eventuele problemen.

Pluspunten

The web page is very intuitive and organized, so it makes it easy to find what you are looking for. The shipping of the orders is fast and reliable. What I like on comparison with similar online shops is the wide variety of products and prices.

The only thing I think may be helpful for a lot of customers is having the web page, information emails and similar messages in English as well.

Pluspunten

Top kwalitijd super gelukkig over jullie producten niets op aan te merken top top top

Pluspunten

Erg snelle levering! Goede producten.

Pluspunten

Pluspunten

Supersnelle levering, mijn vriend had het pakketje om 11 uur 's avonds besteld en kreeg het de volgende middag al in huis. Bestelling zelf was ook van goede kwaliteit.

Pluspunten

Het pakje werd snel geleverd, ik had het woensdagavond besteld en het werd donderdagnamiddag al geleverd. Alles was discreet verpakt, zoals beloofd.

Er zijn geen verbeterpunten, alles was goed verlopen.

Pluspunten

Zeer snel geleverd , discreet verpakt , geweldig speeltje

Totaal niet

Pluspunten

duidelijke site snelle levering

Pluspunten

veel producten, ook van goede kwaliteit

minder kopjes. Alles is erg onderverdeeld waardoor soms moeilijk te vinden

Pluspunten

Super makkelijke site en snelle levering.

Pluspunten

Zeer betrouwbaar, discreet en een snelle levering! Ze leveren wat ze beloven: genot voor een ieder!

Tot nu toe geen!

Pluspunten

ik shop hier altijd vanwege de anonimiteit en onwijs snelle levertijd. is wel eens voorgekomen dat ik op de late avond er achter kom dat de condooms op zijn en na even te bestellen zijn ze de volgende middag al binnen. ook is er geen enkel product geweest dat ons teleur heeft gesteld. ook fijn dat er van veel producten al reviews staan die onze keuze makkelijker maken.

geen verbeterpunten, ik krijg alles al zo snel binnen als het maar kan

Pluspunten

Vlug geleverd! Goed product.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam