Goede toys, goede service, goede levering.

Easytoys is de beste website voor sex toys die ik nu gevonden heb om toys te bestellen. De toys hebben eerlijke prijzen en de discrete levering is erg fijn, helemaal aangezien je het bij een postnl afleveringspunt kan afhalen. Ook was de levering erg snel (Volgende dag). En ook was de klantenservice goed bereikbaar en helpen je graag.

Niet geheel eerlijk

Reviews van producten kloppen (Wel, de mijne gaan onverkort door) maar de sterwaarderingen van de producten kloppen zeker niet! Sowieso, voor veel van dit soort producten is het fijn om ze eerst fysiek te voelen (al is het maar met je handen) voor aanschaf, zeker omdat ruilen meestal niet kan. Klantenservice is meestal prima, wb mijn vragen over de sterwaarderingen van producten slecht, nooit antwoord gehad.

Prima webshop!

Webshop overzichtelijk en fijn zoeken. Goede uitleg over de producten. Snelle levering en komen afspraken na.

Snel goed

Perfecte vlugge service

Ruime keuze en snelle levering

Voor ieder wat wils, als je nu op zoek bent naar iets nieuw om te proberen, of een product die kapot is wilt vervangen, iedereen vindt zijn of haar ding wel! Alles wordt ook steeds supersnel verzonden en ook discreet, zodat de bezorgers of eventueel je buren als je niet thuis bent niet kunnen achterhalen wat je zou hebben besteld ;)

Wat een informatie en snelheid

De website van Easytoys bevat een schat aan erotische informatie. Ik vond snel wat ik wilde, had ruime keuze en de productinformatie is erg duidelijk. Binnen een half uur had ik mijn vier gewenste producten besteld. Mijn complimenten aan Easytoys hoe snel zij dit op een discrete wijze op een discrete locatie hebben afgeleverd. Hulde.

Gebruiksvriendelijke site met professionele, attente klantendienst.

Het is zeer gemakkelijk navigeren op de site en je vindt onmiddellijk waar je naar op zoek bent. Er is een ruim aanbod beschikbaar, de levertijd is zeer kort en de prijzen zitten absoluut in lijn met andere spelers op de markt. Daar komt bij dat de klantendienst enorm professioneel en snel gehandeld heeft bij een probleem dat zich stelde. Binnen enkele ogenblikken was alles opgelost op een zeer correcte en vriendelijke manier. Een aanrader, absoluut!

Heerlijk

Mooie spullen, niemand die weet waar het pakketje vandaan komt, super snelle en informatieve levering

Late levering

De levering was 2 dagen later dan gepland, daarna afgegeven bij een ophaalpunt welke beperkt open is. Heel vervelend. Product op zich voldoet aan de verwachting.

Uitstekend!!!

Snelle levering en een uitstekende klantenservice. Er was een glazen artikel stukgegaan bij het uitpakken en na een mail gestuurd te hebben met foto’s ervan hebben ze me een nieuwe toegestuurd. Echte super service dus!!

Snel, correct, discreet

Ik had een fout gemaakt tijdens de bestelling. Het contact met easytoys was vlot en eenvoudig. Het probleem was in 123 opgelost.

Fantastische klantenservice!!

Product wat ik besteld had, was defect. Meteen een mail gestuurd en tot mijn verbazing vrijwel direct antwoord....op zondag!! Echt helemaal top. Ik kreeg super snel een vervangend product en hoefde het defecte niet eens terug te sturen! Helemaal top!!

Nette levering, op tijd, juiste levering, fijne producten en ruime keuze.

Alles is aanwezig, met super goede kwaliteit.

Elke keer als we weer wat nieuws nodig hebben komen we bij easytoys uit. Dit is omdat de service fijn is en de site zoveel aanbid heeft dat hetgeen wat we zoeken altijd wel aanwezig is. Levering is snel. En het is leuk dat er hier en daar wat korting is, dat maakt ons seks leven oom voor de portemonnee interessant.

Zeer goede service

Goede service. Mails worden ook snel beantwoord bij vragen.

Perfecte ervaring!

Veel keuze in allerlei verschillende producten. Kwaliteit van de producten is goed. En de verzending is altijd snel en anoniem

Goede service en super producten

Inmiddels heb ik drie keer iets besteld bij Easytoys. Het is fijn dat er uitgebreide reviews zijn bij alle producten zodat ik weet wat ik kan verwachten. Nadat ik een keer een probleem had met een product hebben zij mij super snel mijn geld terug gestuurd, ondanks dat slechts een deel (1 van een set van 3) problemen gaf. Echt super! Ook de communicatie met de klantenservice is goed en snel.

Ruime keuze uit verschillende soorten toys van goede kwaliteit. De website is overzichtelijk en werkt prima. Uitchecken is simpel en de levertijd is snel. 10/10!

Customer service is top

We hadden een speeltje besteld en er zou normaal een blinddoek bij zitten. Uiteindelijk bleek deze specifieke verpakking uitverkocht en heeft easytoys gelijk een andere blinddoek opgestuurd. Geen discussie, geen gezeur, gewoon heel goeie customer service. In ogen kunnen er heel wat bedrijven hier een voorbeeld aan nemen.

Uitstekend.

De bestelling is op de aangegeven datum bezorgt en zoals aangegeven discreet in een pakketje en de afachrijving is ook discreet. Zeker aan te bevelen.

Niks te klagen, alleen maar genieten

Ondanks dat PostNL al een langere tijd niet normaal pakketjes kan afgeven, hebben we n dag extra 'in spanning' moeten wachten. De uitleg op de site is helemaal goed, de dag na de bestelling kreeg ik meteen de t&t. Pakket netjes aangekomen (2dagen later) bij een pakketpunt. Alles is vlekkeloos verlopen. En meteen de dag van ophalen, lekker genoten met mn partner! Easytoys maakt het intieme leven net een tikje spannender. Ik raad Easytoys aan voor alle plezier!

Hele betrouwbare site met goede user experience

Samengevat: + heel professioneel + heel vertrouwbaar + goede website +/- sommige categorieen hebben weinig keuze - duur Deze webstore is erg betrouwbaar en doet alles wat het beloofd. De website zelf zit ook goed in elkaar, en de ervaring is fijn. Voor sommige soorten items is er niet veel keuze op deze site, maar voor de meeste mensen heeft deze site een meer dan groot genoeg assortiment. De prijs kan vaak hoog zijn, maar er zijn vaak aanbiedingen van 30-50% Ik raad het aan om te wachten voor een aanbieding op een item!

Foutje bij PostNL

Mijn pakketje is kwijt geraakt bij het ophaal punt...super balen! Zeker omdat de inhoud toch wel een beetje gevoelig is ;-) PostNL kon mij niet verder helpen. Dus ik contact opgenomen met easytoys. Ik ben super vriendelijk en direct geholpen! Echt top! Wel naar verwachting, want ik heb nog nooit een uitdaging gehad met producten of service van easytoys! Alle beloften worden war gemaakt!

Uitstekende shop zowel online als in de winkel

Snelle afhandeling. Discreet verpakt en goede prijzen. Zeer uitgebreide collectie

Snelle levering dyidelijke uitleg

Phoenixweg 6