Door jullie kan ik mijn vrouw optimaal verwennen. Ik ben daar dankbaar voor. Happy wife.. happy life

Snelle levering & goed product

Het bestelde product werd precies op de van te voren aangegeven tijd geleverd en kwam een mooie en discrete verpakking aan. Ook het product is volledig naar wens en een garantie voor een leuke avond.

Helemaal top

Discreet..snelle levering...je krijgt wat je vraagt..veelzijdig aanbod..leuke aanbiedingen!

Duidelijke uitleg en doet wat het beloofd

Aan de hand van de omschrijving een aantal producten besteld. Deze doen niet onder aan de verwachting. Voor mij als beginner duidelijke uitleg op de website, waar de producten precies voor bedoeld zijn.

Geweldig!

Discreet & snel bezorgd, goeie producten! Zorgt voor heel veel plezier

echt fantastisch

easytoys is 100% mijn eerste keuze als ik toys wil bestellen. ze hebben een groot aanbod en alles is er snel. ook hebben ze vaak goeie acties en kortingen

echt fantastisch

Gemakkelijk

Zeer gemakkelijke webshop. Overzichtelijk en goede informatie bij de producten. Levering was perfect en de geleverde producten naar behoren

Snel en discreet geleverd

Netjes op tijd

Prima website

Fijne ervaring, discrete levering en goeie producten soms niet altijd even accurate reviews en ietwat vervelende interface maar overall zeker een aanrader.

Snelle service met blanco doos zonder reclame van easy toys

Zoals bovenstaande zin. Snelle service zonder duidelijke optische easytoys reclame

Ontzettend blij met Easytoys!!

Ik ben ontzettend blij met de Easytoys webshop!! De website is makkelijk en overzichtelijk. Het bestellen gaat gemakkelijk en de producten worden snel en discreet verzonden. Ik zou deze webshop aan iedereen aanbevelen want er is tevens heel veel keuze aan producten en voor iedereen wat wils!

Jullie krijgen van mij 3 X een S

Snel besteld super snel Bezorgd en super veel plezier toppers

Levering dag na bestelling!

Zeer duidelijke website. Gemakkelijke afhandeling van bestelling en betaling. Maar vooral de volgende dag is alles geleverd in een anonieme doos! Fantastisch!

Altijd goed, altijd snel geleverd

Sinds ik de wereld van speelgoed en kink met mijn vriendin aan het bestellen ben regelmatig gebruik gemaakt van Easytoys.nl en altijd zitten de producten netjes en heel in de verpakking. Alles werkt naar behoren en is correct volgens de omschrijving!

EasyToys is voor mij echt een openbaring.

Uit de enorme keuze kan ik precies kiezen wat ik hebben wil en dan ook zéér snel en discreet de volgende dag al in huis hebben. De verpakkingsdozen welke EasyToys gebruikt krijgen van mij een dikke 10. Ik ben nog nooit zulke mooie dozen tegen gekomen.

Super toys, en snelle service!

Het is zo makkelijk om bij easytoys te bestellen! Ik heb vaker toys bij hun besteld omdat ik dan 100% zeker weet dat ik niet alleen leuke spullen heb, maar dat ik ook bodysafe spullen krijg. Je kan echt alles vinden op deze website, van toy cleaner naar bondage touw, naar krachtige vibrators.

Hele goeie site en service met een perfecte prijs/kwaliteit verhouding

De site werkt heel goed! Alles werkt naar behoren. Als je help nodig hebt weet je dat gelijk te vinden en dat is super fijn. Alle spullen die we hebben gekocht zijn prijs/kwaliteit echt een 10 waard! Wel springt de site soms helemaal terug naar boven als je gewoon aan het scrollen bent, maar dat kan ook aan mijn apparaat liggen!

Geweldige producten en zeer discreet

Zeer goede producten! De levering gebeurde in een doos zonder etiket van EasyToys. Ook de naam werd er niet op vermeld, dit vond ik zeer fijn. Ook bij de betaling komt de naam EasyToys niet als begunstigde. Hierdoor moet je je dus geen zorgen maken dat er iets van sporen zouden wijzen naar de website. Ik ben zeer blij met de aankoop die ik deed op de website, ik ga hem zeker nog eens gebruiken.

Dubbele penetratie zonder een trio deed haar goed

Het was een rustige donderdagavond. De zon was net onder gegaan en het zachte licht van de maan viel op de glimmende nieuwe aanwinst die in de hoek van de kamer lag. Met een oogwenk liet ik haar blijken dat ik wel van de partij was en zonder na te denken greep ze gulzig naar de dildo die net iets kleiner was dan m’n penis. Voor ze het wist zat m’n lul in dr reet, en zonder te aarzelen stopte ze de dildo diep in haar natte edele deel. Het duurde niet lang of we kwamen tegelijk klaar. Was een top avond, easy toys bedankt! :)

Top kwaliteit, goede service en discrete bezorging

Wij bestellen altijd bij Easytoys! Altijd leuke acties voor toys en lingerie setjes. Mocht er iets mis gaan met bezorging of kapotte toys(wat eigenlijk bijna nooit gebeurd) dan word het altijd snel opgelost.

Ruim aanbod en snelle bezorging!

Fijne shop

Fijne shop, snel verstuurd en discreet in een anonieme doos. Product verpakkingen voelen soms een beetje AliExpress aan maar de producten die worden geleverd zijn over het algemeen van prima kwaliteit.

Ik ben nog nooit (meerdere keren) zo hard en lekker gekomen

Hey tijgers van me ! De apparaten op easy toys zien er elke keer weer prachtig uit. Leuke kleuren ook en redelijke prijzen voor de goede kwaliteit. Tot nu toe zeer tevreden met alle aankopen die we hebben gedaan. Mijn partner en ik hebben een geweldig seksleven en easytoys maakt het nog leuker. Lekker spelen met ons nieuwe speelgoed helemaal mooi !

Ik ben nog nooit (meerdere keren) zo hard en lekker gekomen

Phoenixweg 6