Pluspunten

jullie hebben zoveel dingen! echt super, ik wist van sommigen dingen niet ,heb zo veel gezien nu, ik zal blijven bestellen bij jullie!

Nvt

Pluspunten

Groot aanbod, echt voor ieder wat wils. Daarnaast is de verzending goed en snel en het is echt top dat ze hun social media goed bijhouden, met leuke artikelen en goede aanbiedingen.

geen.

Pluspunten

-De leveringen zijn snel! -Het word niet op de doos gezet wat voorn winkel het komt, dus hoef je je ook niet te schamen voor de bezorger. -Je kunt zelf kiezen wanneer je het bezorgd wil hebben. -je kunt elke bestelling zelf het aflever adres uitzoeken. -Je kunt snel contact krijgen met medewerkers via de chat. -Er worden goede beschrijvingen verteld bij de producten.

Ik heb geen verbeterpunten

Pluspunten

Extra genieten is altijd leuk

geen commentaar

Pluspunten

Goede en snelle levering. Bij veel van hun producten staan reviews en daardoor heb je meer vertrouwen in het product dat je koopt.

Eventueel een idee voor een melding dat wanneer je het pakketje bij een Post NL punt laat afleveren dat er geen afzender op de doos staat. Dit word vaak gevraagd en dan automatisch zeg je dan alsnog de afzender. Dit kan voor veel mensen vervelend zijn.

Pluspunten

Prima service !!! Ook telefonisch goed bereikbaar en daar wordt goed advies gegeven. Evt retourneren is ook geen enkel probleem.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Echt een top winkel. Al meerdere speeltjes gehaald en nog nooit problemen mee gehad.

Pluspunten

Alleen maar uiterst positieve ervaringen met dit bedrijf: snelle levering, en heel klantgericht en doen helemaal niet moeilijk over retourneren of ruilen. Bestel hier heel graag.

Pluspunten

Top service. Bij mijn eerste bestelling een defect eitje gekregen. Zonder problemen en extra geloop een ander gekregen. Echt top!!!

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden via de mail. En een super snelle levering!

Mijn bestelling is snel geleverd en is de kwaliteit is bovenverwachting. Geen verbeter punten voor mij.

Pluspunten

website zeer overzichtelijk goed verdeeld en overzichtelijk

nee ook niet veranderen wat goed is

Pluspunten

Super snelle levering en aardig personeel in de chat

Nee super goed

Pluspunten

De uitleg over hoe het werkt en waar het voordient

Eventueel de prijs? Sommige dingen liggen wat aan de hoge kant

Pluspunten

Hele goede en snelle reactie via de mail. Met de huishoudbeurs had ik iets gewonnen en dat was helaas kapot. Na een mailtje kreeg ik dezelfde middag nog twee van dezelfde toys opgestuurd. Dat was zo een leuke en spontane verrassing.

De mobiele website werkt op de Apple nog niet zo goed. Bij meer dan drie producten in winkelwagentje kan je alleen de eerste drie zien. De volgende stap (het afrekenen) die knop werkt via de mobiele website op de Apple niet.

Pluspunten

snel en correct goed mooi duidelijk!

geen. superrrrr tevreden.

Pluspunten

snelle levering, duidelijke mails met tracking erop, klantvriendelijke contact balie, makkelijk bereikbaar via de telefoon, discreet verpakt en ook nog eens n fijn speeltje die powerpalm :)

ga zo door

Pluspunten

Snel, duidelijk en avondlevering

Pluspunten

Snele levering, fijn pakketjesdoos

Helemaal geen

Pluspunten

incognito bezorging goede website

website zo indelen dat het makkelijker is om te vinden waar je naar op zoek bent

Pluspunten

Snelle en discrete bezorging, goede prijs en goed product.

geen of misschien nog meer aanbiedingen.

Pluspunten

snel en veilig /discreet goede product informatie goede service hulp lijn,goede prijzen

Pluspunten

Goede levertermijn. Vlot bereikbaar. Zeer discreet. Prijs/kwaliteit heel goed.

Voorlopig nog geen negatieve ervaringen mee. Hopelijk blijft dit zo.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam