Pluspunten

Snel, correct, duidelijk, aantrekkelijk!

Pluspunten

zoals beloofd besteld en de volgende ochtend al bezorgd

kan niet beter

Pluspunten

Duidelijk, overzichtelijk, goede prijs/kwaliteit verhoudingen, snelle levering, uiterst discreet

Niets op aan te merken

Pluspunten

Snellen en vlotte levering met diverse keuzemogelijkheden wanneer je je pakket wilt ontvangen. Ruim assortiment en zelfs goede adviezen over standjes en andere dingen.

geen

Pluspunten

Snelle bezorging en mooie spullen word lekker genieten

Pluspunten

Snelle levering, discrete levering, goede beschrijvingen op de website, mooie prijzen

Pluspunten

Discrete bezorging, goeie kwaliteit

geen aanmerkingen

Pluspunten

Super snelle service, discreet en aantrekkelijke prijzen

Pluspunten

De site is erg goed, het biedt veel verschillende producten in veel verschillende categorieën. Bovendien is de levering supersnel en heb ik met de vier bestellingen die ik heb gedaan nooit problemen gehad.

Het enige punt om voor mij te verbeteren, zou zijn om high-end producten aan te bieden om consumenten te bereiken die een betere productkwaliteit willen.

Pluspunten

Een overzichtelijke website, en een razendsnelle levering. Er is voor elk wat wils en zelfs na mijn late bestelling rond half 11 op een zondagavond in België had ik mijn bestelling de volgende middag al in huis. (in een discrete doos!)

Het zou misschien handig zijn om vergelijkbare producten met elkaar te kunnen vergelijken op de site. Satisfyer vs. Womanizer - De Swan series etcetera.

Pluspunten

Goede snelle levering en uiteraard goede producten met omschrijvingen! Kortom een aanrader voor iedereen!!

Pluspunten

Ontzettend snel, goed en prijsgunstig

Pluspunten

Easytoys is betrouwbaar in de levering en het materiaal is van superkwaliteit. Top!!

geen

Pluspunten

Uitgebreid assortiment en duidelijke productomschrijvingen. Ook fijn dat de klantenservice tot laat bereikbaar. Daar werd (via whatsapp) onze vraag goed en snel beantwoord door een dame die wist waar ze het over had en ons een goed gevoel gaf.

De bezorgdienst veranderen, deze liet ( buiten de schuld van Easytoys) wel te wensen over.

Pluspunten

Snelle en vooral discrete levering. Een prima product die doet wat is beloofd!

Geen!

Pluspunten

Ruime keuze, snelle en discrete levering. kwaliteit producten

Pluspunten

Snelle correcte levering

prijzen van producten niet altijd de goedkoopste tov andere internet aanbieders

Pluspunten

Goede producten en snelle levering

Pluspunten

Snel leveren, groot assortiment, vele betaalmogelijkheden. Goede prijzen.

Nog meer in het assortiment nemen. Sommige items mogen meer foto's aanbieden (achterkant).

Niks verbeteren

Pluspunten

Ik bestelde een sieraad en bij ontvangst bleek een schakeltje stuk. Na vriendelijk en supersnel email contact kreeg ik zonder problemen een heel nieuw product opgestuurd. EasyToys deed haar uiterste best om het nog vóór het weekend bij mij te krijgen en dat is gelukt! Echt, chapeau!!

Pluspunten

Super! Alles op de site is overzichtelijk en ze hebben een ruim aanbod in alle prijsklassen. Ook het leveren is snel en super discreet! Niks op aan te merken!

Niets!

Pluspunten

prijs en kwaliteit,top! snelle levering,discreet verpakt! had een email gestuurd met een vraagje,na 10 min al antwoord en het was opgelost!!!!!!

heb er geen! doe zo verder!!!!!

Pluspunten

vlot, correct, ruime stock, super snelle discrete levering echte aanrader

geen

Pluspunten

Snelle levering, goede producten voor een goede prijs. De website is makkelijk en makkelijk toegangbaar. Registreren is ook makkelijk en alles is duidelijk.

De maskers zijn moeilijk te vinden.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam