Pluspunten

Ze hebben een zeer uitgebreid gamma ter beschikking. De website is zeker gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Snelle anonieme service en in goede staat afgeleverd!

Een ander leverancier zou gunstig zijn. PostNL is minder en minder betrouwbaar, zijn altijd te laat en zijn het pakje liever snel kwijt dan het aan de juiste eigenaar af te leveren (Sneller geneigd bij de buren te droppen dan aan te kloppen als de buurman een zaak heeft, niet rekening houdend met de band tussen buren)

Pluspunten

Snelle levering. Super discreet. Altijd perfecte staat van goederen bij levering. Vriendelijke klantendienst. Uitleg over producten via helpdesk. Kortom perfecte service en voor iedereen wel iets te vinden. Al meerdere malen besteld in het verleden en elke keer tevreden.

Pluspunten

Snelle reactie zonder vragen nieuw product toegezonden.

Pluspunten

Erg goede ervaringen gehad met Easytoys. Zowel Personeel, Producten, Informatie en bezorgingstijd zijn altijd correct geweest.

Bij sommige boxen of sets zou ietsjes meer informatie over de inhoud/specifieke producten wellicht verbeterpunt kunnen zijn

Pluspunten

snelle en discrete levering. leuk producten.

niks

Pluspunten

Product besteld, volgende dag al in huis! Het pakket was netjes en stevig verpakt.

Pluspunten

Fijne site en goede snelle service. Ruim aanbod en de enige site waar ik online bestel.

Pluspunten

Snel afgehandeld, en in goede staat bij me thuis geleverd. Voor herhaling vatbaar! :)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-uitgebreid assortiment -nederlandse qualiteit levering (vaak 1 dag) -zeer discreet (alleen als je het afzender adres opzoekt kun je het achterhalen)

-gebruiks aanwijzingen zouden handig zijn al is dat niet altijd jullie schuld.

Pluspunten

Leveren snel en hebben een groot assortiment.

Sommige producten kunnen misschien beter verpakt worden in plaats van alleen in een plastic seal-bag. Ook miste ik een gebruiksaanwijzing met wat details over het gebruik van het product.

Pluspunten

Discreet en snelle levering zoals aangegeven. Overzichtelijke site. Veel scherp geprijsde aanbiedingen. Producten worden uitgebreid beschreven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Goede info over het verloop van het order. Schappelijke prijzen.

Pluspunten

Uitstekende service, snelle reactie op een vraag en toen het apparaat dat ik had besteld het niet deed kreeg ik zonder gedoe een nieuwe, hoefde het defecte apparaat niet eens terug te sturen. Echt geweldig.

Pluspunten

Duidelijke site. Makkelijk te bestellen. Hele snelle levering. Goede info over de bestel en verzendstatus

Geen idee

Pluspunten

Artikel zou niet direct leverbaar zijn... viel mee en was er toch al na een dag! Ook uitstekend verpakt (stevige doos en anoniem). Site duidelijk, overzichtelijk en makkelijk in te navigeren en artikelen te vergelijken.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Easytoys levert altijd super snel je product af en de producten zijn ook nog eens van goede kwaliteit! Je kan ook kiezen tussen veel verschillende producten en de verschillende 'genres' op de website zijn heel erg handig.

Ik heb nog niks meegemaakt bij easytoys waarin ik een verbeterpunt zou willen zien, dus jullie doen het top!

Pluspunten

Heel veel keuze voor de juiste kwaliteit en prijs. Zeer snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie

Webpagina mobiel beter bereikbaar maken.

Pluspunten

snelle levering kwaliteit prijs verhouding oke

Pluspunten

Super snelle service. Volgende dag in huis. Verder een klantvriendelijke helpdesk die alles doet om jou te helpen. Ben ondertussen al vaste klant bij deze webshop.

Pluspunten

Snelle levering Correcte levering

Pluspunten

Goed discreet verpakt en super snel bezorgd!

Producten die nieuw zijn sneller beschikbaar maken om te kopen.

Pluspunten

Discrete levering, groot assortiment en goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Op tijd geleverd zoals gezegd op de website en ook de producten zijn zoals er gezegd wordt op de website helemaal top

Geen zou hier nog wel vaker bestellen ook ivm de lage prijzen. Geen op of aanmerkingen.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam