Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit!

Pluspunten

Topprijzen, top kwaliteit, snelle levering en vooral discreet.

Pluspunten

Super goede bedrijv

Pluspunten

Ruime keuze aan de lekkerste speeltjes, snelle levering en Zeer discreet.

Categorie "gay" aanmaken, nu moet je overal zoeken naar een specifiek gay speeltje.

Pluspunten

Snelle levering en super producten

Pluspunten

Supersnelle verzending, anoniem verpakt, mooie, kwaliteitsvolle productien

Het kan moeilijk beter voor mij! Hoge standaard!

Pluspunten

Duidelijke website met een groot aanbod aan producten en scherpe prijzen. Snelle en discrete levering.

Geen.

Pluspunten

Snelle en discrete levering. Klantenservice is ook super. Ben zeer vriendelijk en goed geholpen toen ik iets in de verkeerde maat besteld had, was binnen 24 uur geregeld.

Pluspunten

Vriendelijk! Snelle levering! Makkelijk terug sturen van foute bestellingen! Goede service! Snel antwoorden op mails!

Geen opmerkingen

Pluspunten

Snel, discreet, goede prijs-kwaliteit

Pluspunten

De pakketjes zijn super snel leverbaar binnen een dag is het al hier. Dus super snel heel positief! Super goede kwaliteit! Heel tevreden over de producten!!!

Heb er momenteel geen enkele het is gewoon super!!!

Pluspunten

Product van goede kwaliteit en super snelle verzendservice!

Pluspunten

Ik ben nog nooit zo goed geïnformeerd over een pakje wat onderweg is, bovendien een razendsnelle bezorging, s'avonds laat bestelt en de volgende dag al in huis. Product dat ik bestelt had is ook boven verwachting. Al met al dus echt 100 % tevreden, kan het iedereen aanraden!!

Pluspunten

Nette overzichtelijke site met veel reviews. Snelle en correcte afhandeling van bestelling.

Pluspunten

je hebt een ruime keuze,en je pakketje word snel geleverd

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit Scherpe prijzen Optimaal genieten Goed voor mijn relatie

Ik heb een tip: ga vooral zo door de aanbiedingen zijn geweldig groot assortiment ben helemaal tevreden telkens weer!

Pluspunten

- Snelle levering - Goede kwaliteit producten - Duidelijk en overzichtelijk webdesign - Vriendelijk en professioneel klantenservice - Goede acties Alles voor het resultaat: een gelukkige vriendin, dus een gelukkige 'ik'.

- Zorgen voor meer bekendheid d.m.v. reclames, stuntacties, posters. Of door een systeem te gebruiken waarmee je bestaande klanten hun vrienden/familie laat aanbevelen en dat beide groepen hiervoor beloond worden door een kleine korting.

Pluspunten

De site is heel overzichtelijk. Je plaatst een bestelling voor half 12 savonds en de volgende dag heb je je bestelling al in huis. Het bestelde artikel is netjes en correct verpakt. Dus zeer tevreden..!

Geen.

Pluspunten

Super snel levering, discreet verpakking, goed product

Pluspunten

Leveringen optijd, secuur en netje verpakt.

Pluspunten

Levering van artikelen goed verpakt en binnen een dag thuis!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service.

Kleine producten in kleinere verpakking zodat het door de brievenbus kan.

Pluspunten

Snelle levering groot assortiment

Pluspunten

snelle levering en prima service. Eén product had een defect. Voor ik het wist was er al een vervangend product onderweg. heel netjes opgelost.

Pluspunten

Extremely fast delivery (Paid at 22.00 and was delivered next morning at 9.00!!!) Simple checkout. Relevant additional product suggestions at checkout. Accurate product description. Discreet shipping packaging. Competitive prices. Large catalog.

None

Phoenixweg 6