Pluspunten

Top bedrijf. Duidelijk uitleg, goeie producten en een goeie prijs kwaliteit verhouding!

Pluspunten

Pluspunten

Zeer duidelijke website, supersnelle levertijd. Waar de concurrent van alles belooft op de site, maar niet waarmaakt (producten op voorraad die vervolgens niet geleverd kunnen worden), komt Easytoys wel haar afspraken na.

Pluspunten

Snelle bezorging en perfecte uitleg van product.

Zou niet weten wat.

Pluspunten

Heb hier al meerdere malen iets besteld en de dag erna keurig binnen. Een keer iets retour moeten zenden en dat werd ook keurig afgehandeld. Van mij geen 5 maar 10 sterren,

Pluspunten

Alles is positief!

N.V.T.

Pluspunten

Duidelijk website Makkelijk om zaken terug te vinden Handige gidsen en uitleg als je nog niet vertrouwd bent met bepaalde toys Zeer snelle en discrete verzending

Pluspunten

Snel bezorgd, netjes volgends de tijd afgeleverd. Voor vragen zijn ze ook goed berijkbaar product precies zoals ze beschreven !

Geen!

Pluspunten

Super snelle levering en uitstekende service!

Pluspunten

Goede service, bij een defect krijgt u een nieuw product opgestuurd gratis.

Pluspunten

Snelle en discrete levering. Overzichtelijke website en je wordt per email goed op de hoogte gehouden over de levering van je pakketje.

Pluspunten

Supersnelle bezorging, bestelling was 12 uur later al in huis. Wij zijn blij :-)

Op de website kun je niet goed zien van welk materiaal de dildo's en vibrators zijn gemaakt. Het zou prettig zijn wanneer ik als klant, naast de beschrijving van het product, een aantal zaken makkelijk kan terugvinden: het materiaal (ivm de keuze lubricant en eventuele lichamelijke gevoeligheid), de afmetingen (lengte en diameter).

Pluspunten

Super goede kwaliteit en top service en de prijs kwaliteitverhouding zijn ook goed.

Kan in moment niets bedenken

Pluspunten

Het pakketje was er snel, de toys zijn uitstekend. Heel tevreden over deze website. We gaan zeker nog meer kopen bij jullie.

Pluspunten

Snelle service en bezorging. Discreet verpakt. De producten die ik heb besteld waren goed onderbouwt en makkelijk in gebruik. Doen precies wat bij de uitleg staat, super!

Pluspunten

gemakkelijk website wanneer er een datum staat dat er geleverd word doe ze dit ook dus heel goed bedrijf van mijj daarvoor 5 sterren

ho zou eens heel hard moeten nadenken

Pluspunten

snelle levering goede producten aan een goede prijs

goh, die zijn er niet

Pluspunten

uitstekende service...beloven wat ze doen

Pluspunten

Groot assortiment, snelle en discrete levering en lage prijzen voor prima kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, veel keuze. Heel fijn dat er vrouwelijke modellen met grote en kleine vormen de kledij showen, zo krijgt iedereen een goed beeld hoe het ongeveer zal staan.

Pluspunten

Direct bezorgd en goede prijs/kwaliteitsverhouding happy client hier

Pluspunten

duidelijk overzichtelijke site, snelle levering vele keuzes

Pluspunten

Zeer snelle levering en accurate informatie. Duidelijke foto's en goede kwaliteit producten. De vele reviews bij de meeste producten helpen ook mee om een keuze te kunnen maken uit het ruime assortiment!

Geen, ik ben zeer tevreden.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam