Pluspunten

Overzichtelijk en makkelijk. Bestelling was er snel.

Meer bekendheid genereren

Pluspunten

Anonieme verzending. Snelle levering. Achteraf kunnen betalen. Vrij vele keuze mogelijkheden. Duidelijke site. Site gemakkelijk te vinden op internet.

Pluspunten

Quick, professional and wow.

Pluspunten

Snel en dicreet thuisbezorgt.

Pluspunten

Ze hebben veel goeie producten, en helpen je ook goed als je er niet uitkomt. Ze verzenden het heel discreet waardoor niemand anders weet wat het is. De producten zelf zijn ook altijd van goeie kwaliteit.

Pluspunten

Correcte levering van goederen in perfecte staat en op de juiste datum. Bovendien in een heel discrete verpakking.

Pluspunten

Uiterst correct in hun handelen!

Niets op aan te merken eigenlijk!

Pluspunten

Echt snel bezorgd. Zondag avond besteld, Maandag 11:00 al in huis!

Geen perfect zo.

Pluspunten

Goede overzichtelijke website. Snelle levering ondanks dat mijn product niet op voorraad was. Contact met ze gezocht nadat er een foutcode kwam bij de betaling. Heel netjes en correct geholpen.

Ik zou zo niks weten

Pluspunten

Hi! Fijne webshop, zeker weten. Dit is de tweede keer dat ik hier iets heb besteld en ik heb daar geen negatief woord over te zeggen. Positieve punten: - snelle/duidelijke site - geen problemen met betalingen - berichtgeving over de aankomst van het pakket was aanwezig - snel bezorgd - voorzichtig verpakt - leuke aanbiedingen (helemaal met Valentijnsdag) De reden dat ik geen 5 sterren heb gegeven is omdat ik het bedrijf niet 'actief' zal aanbevelen. Niet iedereen hoeft te weten dat ik dit soort dingen koop ;) Dit was het! Fijne dag! Groetjes Lisa

Eerlijk gezegd heb ik op dit moment geen verbeterpunten of tips voor het bedrijf.

Pluspunten

Uitgebreid assortement Snelle levering Top kwaliteit matriaal

Pluspunten

na 1 dag al in huis goede service ik ben een tevreden vaste klant vanaf nu

Pluspunten

- Snelle levering; - via de e-mail goed op de hoogte gehouden; - leuke producten voor weinig.

Geen!

Pluspunten

Topservice! De levering gebeurt super snel in discrete verpakking. Ik had drie items besteld en ze kwamen samen in één doos aan, heel handig. De twee vibrators (EasyToys Vibratie Ei en EasyToys Rechargeable Vibrator) zijn heel zacht van materiaal en heel aangenaam in gebruik. De Reachargeable Vibrator was echter defect toen ik deze aankreeg, deze wou niet opladen en trilde met als gevolg niet. Na een kort gesprekje met de kantendienst kreeg ik al snel (gratis) een nieuwe opgestuurd. De oude (defecte) moest ik niet retouren wat mij veel moeite en tijd bespaarde. Top klantenservice dus! Erg vriendelijk en behulpzaam. Ik raad EasyToys iedereen aan, als je via hun besteld moet je je om niets zorgen maken.

Helemaal goed! Jullie zijn de beste!

Pluspunten

Zeer snelle levering , netjes en goed verpakt , lage prijzen

Pluspunten

Snelle (en discrete) levering, ruime keuze aan bezorgmomenten, enorm assortiment, helemaal top.

Pluspunten

Snel geleverd. Netjes en descreet ingepakt.

Geen!

Pluspunten

Zeer overzichtelijke en tegelijk ook uitgebreide website. Volgens mij zijn de prijzen scherp met soms mooie aanbiedingen. Snelle service en alles heel discreet geleverd. Mijn complimenten, volgens mij vinden deze mensen hun werk echt leuk en willen ze het graag goed doen.

Pluspunten

Veel keuze, vlotte site. Goede bezorging en customer care. Scherpe prijzen

Propeer de drogisterij uit en verkoop enkel artikkelen die werken.

Pluspunten

Snelle levering. Keurig en discreet bezorgd.

Heb ik niet.

Pluspunten

Anoniem seks speeltjes kopen.

Tot nu toe alles top.

Pluspunten

overzichtelijke website, rubrieken en zoektermen goed afgestemd en makkelijk producten te kiezen. levering zeer snel, sneller zelfs dan verwacht en netjes verpakt. ook het assortiment is erg uitgebreid.

zelf zal ik een groter assortiment willen zien in bijvoorbeeld de lingerie wat nog beperkt is, als producten niet direct leverbaar zijn ook in het overzicht al een melding hoe lang het ongeveer gaat duren. en meer leuke acties.

Pluspunten

Snelle levering, ook op zondag.

Pluspunten

snelle en discrete levering . duidelijke website online ondersteuning bij vragen mooie producten voor uiteenlopende wensen

geen

Phoenixweg 6