Pluspunten

Super snelle en concrete service.

?

Pluspunten

Snelle bezorging van artikelen, nl binnen 1 dag. Discrete afhandeling en bezorging in neutrale verpakking. Retourzendingen binnen 1 werkdag afgehandeld.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke dingen!

Beschrijvingen!

Pluspunten

Goedkoper en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, what you see is what you get, goede producten en een duidelijke website

Ietsje meer info over de producten.

Pluspunten

Groot aanbod aan producten, voor elk wat wils! Stiptheid: producten worden op tijd en correct geleverd Mogelijkheid tot het sparen met punten, waardoor je extra leuke cadeautjes kunt krijgen!:)

Pluspunten

Heel snel levering, makelijk bestelen, aantrekkelijke spaarpunten

Pluspunten

Da producten van dit bedrijf zijn top kwaliteit, De leveringen zijn mooi discreet en goed verpakt, De levertijd is altijd als afgesproken, en voor de prijzen hoef je niet ergens anders te gaan, ik ben heel tevreden mat alles dat deze bedrijf vertegenwoordigt, Elke maan een mooi mail met goede en interessante tips en thema's, echt plezierig om te lezen en nog mooier om uit te voeren, echt een aanrader voor mensen die meer plezier willen hebben in hun relatie met hun partners

Ga zo door met het goede werk, mijn stem hebben jullie

Ik heb geen tips

Pluspunten

Goede service Als een procuct niet op voorraad is dan krijg je een vervangend product aangeboden en netjes en snel geleverd.

Altijd eerlijk,de kwaliteit van de producten zijn in vergelijking met andere gelijk soortige bedrijven meer dan prima, De leveringen komen 999 van de 1000 x op tijd en als dit niet zo is,komt het door omstanfdigheden waar Easy Toys niets aan kan doen.Sommige artikelen lijken soms wat aan de dure kant,maar als je merkt wat voor kwaliteit je in huis haalt,valt de prijs in werkelijkheid reuze mee. Heb zelf wel meerdere malen geprobeert om ergens anders iets te bestellen,maar bijna altijd valt het tegen en kom je toch weer uit bij Easy toys.Vooral lingerie is kwalitatief veel beter dan bij de concurent,maar ook de toys gaan bv veel langer mee,er zit altijd een duidelijke beschrijving bij en als je er dan heel misschien niet helemaal tevreden mee bent,doet East Toys ook niet moeilijk om je een aanbieding te doen naar jouw keuze.Je mag je geld terug hebben,of je mag hetzelfde of een gelijkwaardig artikel uitzoeken en ook dan wederom zorgt Easy Toys dat het zo snel mogelijk keurig bij je thuis wordt afgeleverd of op een door jouw gekozen ander adres. Iff you ones go Easy Toys,you will never go again to the other boys. (ore girls).

Pluspunten

Zeer snelle bezorging en ontzettend prettige producten. Mn vriendin heeft in tijden niet zo'n heftig orgasme gehad. Ik heb juist om die reden heb ik ook heerlijk genoten!

Niets op aan te merken!

Pluspunten

Snelle bezorging Tevreden over de producten Ruime keuze Genoeg product informatie

Pluspunten

Zeer tevreden over de klantenservice!! Zonder te vragen stuurden ze een nieuw product naar me op omdat de eerste die ik binnen kreeg defect was.

Nvt

Pluspunten

eindelijk eens een volledige en uitgebreide uitleg over het product!!

Pluspunten

Eerste maal bij besteld en zeer goed megevallen producten op tijd geleverd zoals voorgeschreven stond zeer correct zal er zeker meer bij bestellen

Pluspunten

top bedrijf zo zouden er meer van moeten we hebben al eerder besteld en contact mee gehad. Maar niks anders dan lof

Geen gewoon zo door gaan

Pluspunten

Duidelijke website Snelle bezorging na bestellen

Géén

Pluspunten

Voor het eerst besteld op EasyToys.nl, én voor het eerst een seksspeeltje gekocht. Dubbel spannend, maar ik mag absoluut niet klagen! Nadat ik eindelijk een keuze had gemaakt - na oneindig reviews lezen - was mijn pakketje er in no-time. Ik was zo nerveus dat de postbode me gek/grijnzend aan zou kijken bij het afgeven van het pakketje, maar er stond niet met koeienletters op wat er in zat. Gelukkig wist ik beter! ;) Ik heb er tot nu toe veel lol mee gehad. Nu ik de smaak een beetje te pakken heb ben ik heel benieuwd wat er nog meer te vinden is. Ik ga het speeltje binnenkort introduceren aan mijn vriend, misschien dat we er samen plezier aan kunnen beleven! Ik ga zekerrr weer bij EasyToys bestellen!

Pluspunten

Goeie kwaliteit!

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Snelle vlotte anonieme levering van goederen

Pluspunten

Dit is de eerste keer dat ik met Easytoys in aanmerking kom. Dit is me heel goed bevallen. Alles verliep vlot van betaling tot levering. Je kan ook heel eenvoudig het product ergens anders laten leveren. Via mail kon ik de status van mijn pakketje volgen. Dit verliep heel vlot. En als pluspunt een snelle levering ! Ik ben heel tevreden

Op het moment heb ik geen verbeterpunten. Alles verliep perfect !

Pluspunten

Snelle levering van de juiste, hoogwaardige producten en bovendien ook nog eens een ongekend groot assortiment. Top!

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam