Pluspunten

Duidelijke site Goede uitleg Vlotte levering Helemaal top

Geen , vlot geleverd en duidelijke site, zo doorgaan top

Pluspunten

Snelle service, goeie communicatie over de bestelling en een gemakkelijke site om te bestellen.

Geen!

Pluspunten

Snelle levering, goede sales & heel veel variatie

Ik heb alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf.. ook in het verleden en via vrienden hetzelfde gehoord

Alles is perfect

Pluspunten

Snelle en discrete levering

Ga vooral zo door.

Pluspunten

Goede collectie en snelle levering

Pluspunten

Snelle service en discrete verpakking

Pluspunten

De producten komen super snel aan thuis. User interface is heel goed en alles is makkelijke te gebruiken en overzichtelijk. De producten zijn allemaal goede kwaliteit en er zitten geen tegenvallers bij. Het review systeem helpt ook heel veel met het maken van beslissingen over welke producten ik wil kopen. De expert review is ook een heel erg helpvol iets. Er is veel keuze en er is een grote selectie van producten. Producten zijn in het algemeen goedkoop of op z'n minst gemiddeld geprijsd (behalve de ''high end'' producten die enkele honderd euro kosten) Het is ook fijn dat je zelf de datum kan kiezen dat je de producten ontvangt en het allemaal makkelijk kan bijhouden. De foto's van de producten zijn super goed en geven duidelijk weer wat je zal ontvangen. Als je je profiel bekijkt op de website kan je goed alles bijhouden wat erg prettig is. Er is een chat optie mogelijk op de website zelf tijdens het shoppen. Mogelijkheid om achteraf te betalen. De website voelt professioneel aan, het voelt niet vreemd of raar aan om de website te gebruiken.

Het zou fijn zijn als de website ook in het Engels werkt. Mischien als je voor een bepaald bedrag producten koopt, dat je gratis producten kunt ontvangen. Veel producten hebben geen enkele review, mischien zou het handig zijn om mensen in te huren die deze kunnen reviewen.

Pluspunten

De bezorging was zeer snel en enorm discreet, een bruine doos met mijn adres op en hun postkantoor niet de naam van het bedrijf. Mijn bestelling zelf is wat ik verwachten en ik zal zeker nog meer bestellen op deze site!

Pluspunten

Goede bezorging, houdt zich aan de tijden

Pluspunten

Snelle discrete levering

Niet alles was top

Pluspunten

snelle levering, goede beschrijvingen

nee, prima service!

Pluspunten

Groot assortiment Makkelijke website Snelle levering en duidelijk wanneer verzonden

Ik ben tevreden

Pluspunten

Uitgebreide site, met uitleg , leuk!

Pluspunten

Supersnel geleverd, veel keus, goede producten, goedkoop!

Pluspunten

Doen wat ze beloven. Nette, snelle afhandeling van de bestellingen. Discrete bezorging en de mogelijkheid van afterpay is ideaal.

Pluspunten

Snelle en discrete levering. Persoonlijk vind ik het een goeie prijs-kwaliteit verhouding want ik had niet zo'n stevig materiaal verwacht.

Geen enkele

Pluspunten

Discrete en supersnelle levering. Goed op de hoogte gehouden middels track&Trace. Een echte aanrader dus.

Pluspunten

Discreet en snelle levering Super.

Pluspunten

Snelle discrete levering

Pluspunten

Fijne service, goede producten

Pluspunten

mooie producten, goede service

Pluspunten

Snelle levering en zalige producten om vrouw en man te verwennen

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam