Pluspunten

Snelle, correcte levering en neutraal verpakt. Leuk zo een bedrijf dat zich aan hun beloftes houdt!

Pluspunten

Vrijdag avond besteld, zaterdag ochtend in huis. Ik maakte zelf een fout door iets verkeerds in mijn winkelmand te zetten, daar kwam in pas na het afrekenen achter. Na kort contact is dit opgelost en wordt het geld terug op mijn rekening gestopt. Discreet en netjes verpakt. Goede service!

Pluspunten

Voor elf uur besteld, gegarandeerd de volgende dag in huis. top!

Het is de eerste keer dat ik iets besteld heb, ken het nog niet zo goed.

Pluspunten

Ik had een product besteld die na één keer gebruik defect raakte. Het was geen enkel probleem om het terug te sturen. Ze wilden een nieuw exemplaar sturen, maar omdat ik al wat anders had besteld kreeg ik mijn geld terug. Ze reageerde erg vlot op mijn e-mails en alles was binnen één week afgehandeld. En als je voor 23:30 besteld krijg je het de volgende dag in huis, iets wat veel bedrijven zeggen maar easytoy's komt dat ook echt na!

Ik kan geen enkel punt bedenken wat verbeterd kan worden! Ga zo door!

Pluspunten

Snel en netjes verpakt

Misschien een kleinere doos

Pluspunten

Snelle levering, precies wat ik verwacht had. Fijn dat hierbij ook een productvideo zat.

Meer productvideo's

Pluspunten

Snelle levering. Verrassend groot aanbod. Vernieuwende blik op genot gekregen. Product uitleg heel fijn.

Weet ik niet.

Pluspunten

Ik heb 3x contact gehad met het bedrijf via chat en ze hebben mij altijd geholpen waar nodig. Ik heb nooit lang moeten wachten op reactie en kreeg altijd een duidelijk antwoord. Echt super!! Verder is ook alles zeer duidelijk op de site. Je kan meteen vinden wat je zoekt! Ook de info over retour en dergelijke is snel terug te vinden! De verpakking is ook discreet en ik heb cadeaupapier gevraagd en deze werd ook mooi ingepakt.

Het is redelijk moeilijk om echt verbeterpunten aan te halen. De site en het bedrijf staat echt wel op zijn punt. Soms mis ik wat te weinig reviews bij materialen maar dat is niet jullie fout. Misschien nog wat reclame hiervoor maken.

Pluspunten

Duidelijke site en alles goed en vlot geleverd. Een aanrader!!

Pluspunten

Duidelijke website Makkelijk bestellen en betalen Supersnelle levering

Pluspunten

Nette discrete levering, netjes op tijd en goede informatie over de stand van de levering. De site is overzichtelijk en duidelijk.

Pluspunten

Gewoonweg fantastisch. Continue email update over de bestelling. Zeer snelle levering (volgende dag), Neutrale verpakking and betalingsgegevens!! Geen verzendkosten boven 45euro. Ik kreeg continue updates van POST.nl over waar het pakketje zich bevond. Prima ga zeker meer bestellen. Bedrijf wekt vertrouwen

nog geen gevonden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zondag besteld en woensdag nog niet in huis. Tjonge jonge :-(

Pluspunten

Top service snelle levering

Pluspunten

Opeens moest het gebeuren: kind uit huis (dus geen plots binnenvallende stoorzender). En toen ging het razendsnel. Luna had ontelbare inspirerende recensies op haar site Climaximaal, Easytoys had een spectaculaire aanbieding (50% korting op de Svakom Lester). Met rode oortjes besteld en vanaf dat moment tot liep ik ongekend te soppen. De postbode kwam gistermiddag en sindsdien heeft Lester me al vier keer vakkundig naar de zevende hemel geholpen. Fantastisch en mooi apparaat, fantastisch snelle levering!

Enig minpuntje: ik kan de aanbieding niet terugvinden om m'n vriendin aan te raden

Pluspunten

Snelle levering, scherpe prijzen, echt super!

Doe zo verder!

Pluspunten

Snelle levering, discreet, perfecte producteb.

Pluspunten

Enorm makkelijk navigeren op de website. De structuur is erg overzichtelijk. Het op voorraad zijn of leveringsverwachting wordt duidelijk aangegeven. Goede brede assortiment.

Als één van de bestelde artikelen niet op voorraad is dan wordt de gehele bestellen opgeschoven qua levertijd.

Pluspunten

Ze maken waar, wat ze beloven....

Pluspunten

Gewoon te gek..... supper

Pluspunten

EasyToys staat met discretie hoog in de vaandel! snel in bezorgen alles werkt prima

Pluspunten

good

good

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn dat het discreet wordt verpakt. Goede service. Duidelijk waar ik aan toe ben.

Geen!

Pluspunten

Super service, kreeg het pakketje snel en discreet geleverd bij mij thuis. Ook de verpakking van het speeltje is heel deftig. Heel blij mee!

Pluspunten

De bezorging was snel en discreet - helemaal top!

Geen!

Phoenixweg 6