Excellent

Top ervaring gehad. Heb regelmatig via de site besteld, en ben nooit teleurgesteld geweest. Altijd een top en super ervaring. Pakketjes worden ongelofelijk snel en discreet bezorgt. Altijd tevreden met de producten en kwaliteit. Gewoon super!

Snel besteld en snel in huis top service

Ik had het zaterdag besteld en zondag in huis dat vind ik super netjes

Goed product

Het werkt zo als beschreven aleen niet te lang want de zuig kracht is best sterk Niet voor beginners

Site is handig om te kopen en zoeken en na bestelling vlotte communicatie en mevering en anoniem

Snel en discreet bezorgt

Goede selectie en overzichtelijk te vinden. Na het besteld te hebben kwam het binnen een paar dagen in een discrete doos binnen.

Tevreden over discrete verzending, goede service en snelle levering

EasyToys.nl is the Best!

Mijn ervaring is dat er uit heel veel producten gekozen kan worden! Er zijn zo veel mogelijkheden zijn eindeloos. Ik was zelf super tevreden met mijn aankoop! snelle levering, goede verpakking en minder plastic waren de beste punten. De zoekpagina is ook heel prettig. Je kan catagoriën aanklikken, zelf zoeken of gewoon alles doorkijken. Nog een goed punt is dat er uitleg is van wat iets is en hoe u het moet gebruiken. En daarnaast geven ze ook nog tips en tricks om het nog leuker te maken. Een iets minder puntje is dat het best wel prijzig is voor iemand met iets minder geld. Maar gelukkig hebben ze daarvoor kortingsacties! En de levering van de pakketten zijn razendsnel. Dus vandaag bestellen -> Morgen in huis! Dit was mijn review. Ik hoop dat jullie er veel aan hebben.

Dit is mn eerste ervaring,sorry

Dit word mn eerste bestelling, sorry

Makkelijk bestellen goede service

Zeer tevreden met de site je kunt alles wat je zoekt goed vinden . De producten die ik heb ontvangen daar ben ik erg blij mee. Service van klantenservice was ook zeer vriendelijke en het probleem was ook prima opgelost .

Discreet verpakt

Goede en snelle service en discreet verpakt!

Goede spulletjes veel teveel mailtjes

Goede toys, snelle verzending maar veel te veel mails!

Lekker anoniem ondeugend zijn

De meeste spannende speeltjes en lingerie kan je makkelijk bij easytoys vinden en goed geprijsd dus voor ieder wat wils

super goed

snelle service vriendelijk

Alles wat ik ervan had verwacht!

Ik ben aangenaam verrast door mijn bestelling bij Easytoys. Enerzijds gebeurde de levering enorm snel. De dag nadat ik mijn bestelling had geplaatst, had ik de producten al in huis! Zalig, wat een topservice! Alles was netjes en zeer discreet verpakt. Moest het pakje bij de buren zijn geleverd, had ik me geen zorgen moeten maken dat iemand ook maar doorhad wat erin zat. De toys zelf voldoen ook aan mijn verwachtingen. Hoge kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. Met andere woorden: ik ga zeker nog bestellen bij Easytoys! In één woord: top!

Ik had al ervaring met een aantal winkels, maar EasyToys is voor mij persoonlijk toch echt wel de beste keuze. Ik vind het aanbod van EasyToys heel goed en daarnaast het discreet verwerken van de verzending is voor mij persoonlijk ook heel belangrijk. Als ik mensen een winkel zou moeten aanraden dan zal EasyToys zeker als eerste ter sprake komen. Ik hoop dat EasyToys op deze manier zal blijven doorgaan want zoals het nu allemaal loopt is echt prima zo.

Zeer vlotte service

Ik ben zeer tevreden over EasyToys, ik heb hier ondertussen al meermaals besteld en de bezorging is steeds snel en discreet! Het is natuurlijk zeer leuk als je niet lang moet wachten op je pakje, ik wil namelijk meteen uittesten wat ik bestel. Ik had eerst een probleem waardoor mijn spaarpunten niet op mijn account stonden maar na een mailtje naar de helpdesk was dit zeer snel opgelost. De klantenservice heeft me zeer goed geholpen.

Perfecte service

Helaas liet het drukkertje van de gag-ball die ik besteld had steeds los. Maar 1 telefoontje later kreeg ik gewoon een nieuwe opgestuurd zonder vragen of klagen! Top service waarvoor bedankt (en het was de volgende dag al binnen)!

Supersupertastich

Ik heb alles weer in goede orde ontvangen, ik was heel erg nieuwsgierig naar die mastrubator Ninja 2 die ik had besteld voor mijn vriend. Die vond het geweldig eerste ervaring ermee maar hij heeft ervan genoten. Niet te vergeten die butt plug met 7 snelheden een geweldige ervaring echt een aanrader. Toppie Easy Toys jullie maken het sexleven net iets spannender met alles qua sexykleding en alle sexspeeltjes. Een sexgenieter

Goede service als het fout gaat met bezorging

Er ging bij mijvanalles mis met de bezorging door post nl en de primera waar het geleverd werd waardoor ik een week lang op me paketje heb moeten wachten terwijl het dus wel al bij de primera was dit hebben ze bij het bedrijf weten uit te zoeken dat hij daar wel lag enposy nl en de primera bleven beweren van niet bleek op de doos aan de zijkant het verkeerde huisnummer op geplakt te zijn door de primera terwijl op de bovenkant wel mijn goede huisnummer stond waardoor ze het paketje aan zagen voor een ander huisnummer dus kreeg ik telkens te horen jou huisnummer hebben we niet dus heeft easy toy het allemaal lopen uitzoeken en lopen bellen en zo voor mij en hebben hun dit dus ontdekt waardoor ik de volgende dag het paket eindelijk na een week kon ophalen dus easy toy heeft super gehandeld en het opgelost snelle vriendelijke service

Supersite

Vlotte service,goeie site voor uw sexleven wat pikanter te maken

Top ervaring

Producten worden snel, anoniem, goed verpakt dus eigenlijk gewoon top verstuurd. Zeker een aanrader om hier te bestellen.

Betrouwbaar

Makkelijk bestellen, meerdere betaalmogelijkheden, mooie producten, goede en vriendelijke klantenservice. Kortom ik kan deze verkoper alleen maar naar tevredenheid aanbevelen.

Makkelijke uitgebreide winkel voor een goede prijs

Grote winkel waar alles te vinden is met veel product informatie en een goed werkende zoek functie. Ik ging voor deze producten altijd naar een winkel zodat ik alles gewoonweg zelf kon zien, maar er staat voldoende goede informatie bij alle producten zodat dat niet meer nodig is. Alles wat ik tot nu toe heb besteld is super snel geleverd (de volgende dag). Netjes verpakt zodat er niks mee kan gebeuren bij post nl en zodat niet heel de wereld ziet wat je heb besteld. Het assortiment is ENORM!! dus alles wat ik tot nu toe heb gezocht kon ik makkelijk vinden. Kortom, het is voor mij de winkel waar ik het eerst zal kijken of ze hebben wat ik zoek.

Super mooie. Producten

Super mooie producten en super. Gemakkelijk te bestellen en fijne ervaring

Snelle en discrete levering

Leveringen zijn snel en discreet, je kunt tegenwoordig zelfs live zien waar je pakket is.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam