Pluspunten

Altijd op tijd geleverd en nooit iets te kort bij de bestelling.

Geen opmerking.

Pluspunten

S'avonds besteld volgende dag in huis. Eerlijk over hun producten. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.

Niks op aan te merken

Pluspunten

Bestelling worden super snel en netjes bezorgd! Ik ben zeer tevrede over het assortiment zeer ruim!!

Pluspunten

Snelle levering en zeer discreet wat best wel fijn is als je in een groot gezin woont met nieuwsgierig mensen

Zou het pakket dd volgende dag krijgen. Dit was echt niet gebeurd.

Pluspunten

overzichtelijke en heldere website groot aanbod privacy staat hoog in het vaandel

Pluspunten

Overzichtelijke website, prima anonieme levering.

Pluspunten

Snelle levering, nette producten, netjes geleverd

De tijden van het bezorgen. Bij mij stond er bijvoorbeeld tussen 1700 en 1900. Maar het was er al om 2 uur (voor mij niet erg maar ging er niet van uit)

Pluspunten

- vandaag besteld, morgen in huis. - eigen bezorg tijd kiezen. - super snelle reactie op mail. - product uitstekende kwaliteit.

X

Pluspunten

Duidelijke website, overzichtelijk aanbod, in iedere prijscategorie.

Ik kon niet aangeven dat ik het product niet bij de buren bezorgd wilde hebben. Voor mij geen probleem, voor anderen misschien wel.

Pluspunten

Snelle afhandeling bestelling. Netjes en neutraal worden bestellingen verpakt. Met track & Trace !! Fijne webwinkel.

Pluspunten

Als je online webshop was dit de snelste levering ooit, zaterdag voor 22:30 bestelt en zondag binnen tegen 14:30, gewoon ongelooflijk super.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid en behulpzaamheid en inzet TOPPIE !!! Na een verlies van levering door transporteur door Easytoys onmiddellijk na melding voor 200% rechtgezet in recordtijd SUPER

Pluspunten

Snelle accurate en discrete verzending Goede en aardige telefonische service

Pluspunten

overzichtelijke website bezorging was binnen de afgesproken tijd, tussen 18 en 22u heerlijke speeltjes

Pluspunten

Goed bereikbaar, ook in de avonden bijv. via chat, ook bij niet directe beschikbaarheid van medewerker ontvang je achteraf een mail. Bij tijdig niet kunnen leveren een artikel direct en automatische je geld terug!

Pluspunten

Snelle service, besteld en volgende dag in opgehaald bij postNL

geen

Pluspunten

snelle levering veel keus goede beschrijving artikelen

Pluspunten

Top service! Snel en discreet bezorgd: ik heb op maandag namiddag besteld en al op disndag 11u heb mijn pakje gekregen. Grote assortiment, ruime keuze. Zeker om aan te raden!

Pluspunten

Ik had 's-avonds wat besteld, en de volgende dag had ik het pakketje al in huis. Wat wordt beloofd, wordt ook waargemaakt. Bij andere webwinkels wordt dit ook beloofd, en pas nadat je betaald hebt, is het artikel toch niet op voorraad. Wat ik ook fijn vond, is dat de verzendverpakking niet zo'n enorme doos was met lege ruimte.

Pluspunten

Heel discreet, op me afschrijving van de bank stond het ook keurig anoniem en keurig verpakt. Boven verwachting.

Pluspunten

Snellere levering en ze doen wat ze beloven en alles is erg duidelijk op de site

niet ga zo door want jullie site is perfect

Pluspunten

Leuk bedrijf, met heel veel verschillende producten voor hem en haar. Onlangs iets besteld en ben er super tevreden over. Ook supersnelle levering.

Misschien meer kleurtjes voor producten

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam