Pluspunten

Zeer snelle levering, producten zijn goed aangekomen. Niets op aan te merken. Ik zou dit aan mijn vriendenkring zeker adviseren.

Pluspunten

Keurig word alles verpakt zonder ook maar een idee te geven wat de inhoud bevat, snelle service en je word goed op de hoogte gehouden van je bestellingstatus! Goede service wat betreft retourneren. Mooie website met goede en duidelijke vormen, alles is duidelijk en staat goed aangegeven. Kortom een mooie website!

Pluspunten

snelle levering ! Mooie lingerie en kleding ! Past alle perfect , zou zeker meer bestellen !!

kan niet After Pay gebruiken...weet niet waarom

Pluspunten

Zeer overzichtelijke website. Snelle verzending en een goede discrete verpakking. Mooi aanbod en leuk spaarpunten systeem voor mooie kortingen. Over het algemeen vind ik het een zeer prettig site en bedrijf

Kan niet op iets slechts komen. Het is ook gewoon een goede site

Pluspunten

Makkelijke en goede site, betrouwbaar en heeft altijd zijn producten aan mij de volgende dag geleverd. Ook een goede behulpzame klantenservice.

Soms zijn de beschrijvingen onduidelijk en kan er (naar mijn mening) meer specifieke informatie worden gegeven over de producten (afmetingen en eigenschappen).

Pluspunten

Zeer groot aanbod van producten en voor de voordelige prijzen krijg je ook nog eens producten van hoogwaardige kwaliteit. Product is volgende dag meteen in huis en is discreet verpakt!

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Discreet

Adres op pakje is traceerbaar. Niet fijn als pakje geleverd wordt bij buren...

Pluspunten

Duidelijke website, uitgebreide catalogus, anonieme en snelle levering

Kan zo niks bedenken, erg tevreden over de service

Pluspunten

Duidelijke website en informatie. Snelle bezorging. Goede producten.

N.v.t.

Pluspunten

super rappe levering

niets,alles was perfect

Pluspunten

Uitstekende website, goede service!

Pluspunten

Gemakkelijk te bestellen. volgende dag kreeg ik het gelijk binnen. niks mis mee. tot nu toe geen problemen ondervonden

Het zou niet erg zijn als ze een categorie zouden toevoegen voor beginners met deze producten.

Pluspunten

Het apparaat wat ik gekocht hadden bleek defect, maar ik had de doos reeds weg gegooid. Zonder problemen kunnen terugsturen. Top!

Pluspunten

Overzichtelijke webshop met veel voorraad, snelle levering en kwalitatief goede producten. Aanrader!

Pluspunten

Waarheidsgetrouwe beschrijving van de koopwaar. Genot met grote G.

Pluspunten

super ik heb 2 producten gekocht en deden het niet nadat ik het melde kreeg ik 2dagen later allebei weer nieuw dat is nou surves van de zaak. dank jullie wel

ik heb 1105 2017 G-Butterfy en vibrerend ei ontvangen maar 2 x gebruikt en deden het niet meer ook met nieuwe batterij er in gedaan en nog steeds doen ze het nieuw

Pluspunten

Goede discrete service.

Pluspunten

Goed materiaal. Geen rotzooi. Goede uitleg

nog meer reviews

Pluspunten

Snelle en discrete bezorging

Pluspunten

Zeer duidelijke website met genoeg informatie en zeer snelle levering!!

Tot nu toe niks.

Pluspunten

Super snelle levering en leuke websites. Ze hebben echt van alles voor heel goeie prijzen. Zeker een aanrader :)

Pluspunten

Supersnelle levering aan uitstekende prijzen en een klantenservice waar menig bedrijf jaloers kan op zijn, antwoord gegarandeerd binnen het half uur :-)

Controle van de verpakking op dichtheid van vloeistoffen.

Pluspunten

goede waliteit prima produkten en levering op tijd

gewoon verder blijven doen jullie zijn goed bezig

Pluspunten

Snelle levering, goede en snelle contact met klantenservice. Mooi discreet geleverd. Ik ga hier zeker vaker bestellen met zo'n brede selectie aan producten. Zeker een aanrader voor iedereen!

Heb ik niet.

Phoenixweg 6