Super snelle service

Mijn ervaring is zeer goed. De verpakking waar in het wordt geleverd is ook netjes en de afhandeling en de bestelling binnenkomt is ook heel snel. Eigenlijk kan ik alleen maar zeggen ga zo door.

Snelle bezorging en goede prijskwaliteitverhouding

Geweldig!

Goeie webshop om voor goede prijs en kwaliteit producten anoniem te halen.

Ik heb al heel wat leuke spullen van easytoys gehaalt. Het is fijn dat het anoniem is en alles word snel geleverd. De prijs is beter dan in de winkels en de kwaliteit is super goed! Hierdoor wil je vaker iets halen van easytoys en niet van winkels. Als je hulp nodig hebt is die er ook heel snel.

Perfecte snelle levering

Perfecte nette en snelle levering

Geweldige site, goede service

Easytoys is er voor al mijn stoute dromen en om mijn lust te stillen. Zowel in mijn eentje als samen met mijn partner. Easytoys houdt ons seksleven spannend. Er is een groot aanbod aan producten om uit te proberen.

Geweldige site

Het is een overzichtelijke site, snelle levering en goede producten.

Ik heb nog weinig als geen ervaring

Ik heb enkele speeltjes bij U gevonden, die me goed bevallen en plezier geven en de discrete aflevering van deze spullen was meer dan perfect.

Alles naar grote tevredenheid geleverd!

Sinds kort samen de keuze gemaakt om eens verder te kijken naar wat nog meer spannend kan zijn in de slaapkamer! Kwamen al snel uit bij EasyToys. Waar ik heel gemakkelijk kan zoeken naar het speeltje dat ik in gedachten had. Maar dat is nog niet alles. Naast een heel breed assortiment heeft EasyToys ook een heel diep assortiment. Speciale Dildo’s of Vibrators sluit EasyToys niet uit! Koetom: Voor elke fantasy heeft EasyToys iets! Ge Wel Dig!

Snelle levering & kwalitatief goede producten

Vandaag bestellen en morgen in huis Groot assortiment en een prima prijsverhouding

Bestellingen

Altijd netjes op de aangegeven dag en anoniem geleverd wat wil een mens nog meer. Vragen en klachten worden netjes en beantwoord en verholpen.

Levering en beschrijving product goed

gebruik van de speeltjes duidelijk, levering prima

Quick, cheap and easy

De kwaliteit is uitstekend. De prijzen zijn geweldig. Compleet met een nachtelijke levering voor de meeste van hun producten. Het is geweldig 10/10

Het wordt discreet gebracht, alles mooi verpakt, er wordt dus ook echt aandacht aan het uiterlijk gegeven. Super producten ook.

Sexy, spannend, handig en snel

Website is handig in gebruik, de reviews zijn duidelijk per product. Ook de video's met uitleg over de producten, gebruik en onderhoud. Maar vooral handig online bestellen, betalen en als het toekomt ongeacht waar je het laat leveren perfect discreet. Altijd aanrader

Krijgt precies wat je besteld en alles werkt goed, de bezorging was snel en eenvoudig af te halen

Zeer slecht

Hier moet je niet kopen. Ze verkopen ook op BOL.com onder de naam Lagica. Dit kan je soms tot de helft van het bedrag schelen. Hier wordt je echt belazerd!!

Geweldig !

Fantastische winkel, zeer goede uitleg en randanimatie op de site, prachtige spullen aan zeer scherpe prijzen, snelle levering. Niks negatiefs op aan te merken !

De spullen zijn goed, ze zijn erg klantvriendelijk en als er iets kapot is even de klantenservice inlichten en je krijgt het product opnieuw opgestuurd

Zeer snelle regeling en duidelijke site!

Goede site

Fijne site om je speeltjes te kopen. Een goed aanbod en er zijn altijd wel aanbiedingen. Er staan ook altijd veel reviews waardoor je goed een keuze kan maken. Ik had mijn items al de volgende dag binnen! Zeer tevreden!

Mijn pakketje was er erg snel. Goede service en je word goed op de hoogte gehouden waar je pakketje is.

Speeltje is super

Fijne leuke producten voor veel plezier

De toys lingerie en andere spulletjes hebben ons veel plezier gebracht goede kwaliteit snelle levering en leuke informatie en ideeën via de mail gewoon een fijn bedrijf

Super discreet en snelle goede service!

Op de website alleen al kan je alles goed vinden en er worden zelfs instructie video’s betoont voordat je een product besteld. De service is heel discreet en super snel! Wij zijn erg tevreden en zullen hier zeer zeker vaker producten bestellen!

Erg goed, precies zoals het beschreven was

Goede ervaring.

Phoenixweg 6