Super snelle service en handige site om te bestellen!

De site is super eenvoudig te gebruiken. Makkelijk op te zoeken. Bestellen is handig en snel en je hebt het ontzettend snel in huis.

Ruim assortiment en snelle afhandeling

Eerste keer iets besteld bij easy toys en dat is prima bevallen en zal zeker ook niet de laatste keer zijn. Ook terug gestuurde artikelen weer snel terug betaald. Kortom ga zo door!!

Ik koop al mijn producten via hier en tot nu toe heeft nog niks mij teleur gesteld

Super snelle discrete levering voor goede prijzen

Nu meerdere keren savonds laat een beslissing geplaatst die letterlijk aankomt als ik net ben opgestaan, heel fijn! Goede prijzen en aanbiedingen en ruim assortiment maakt dit echt een topper.

Super service en goede kwaliteit

Al mijn toys bestel ik hier. De service is super goed en ook de producten die worden verkocht. Heel blij met deze website!

Snelle levering, fijn dat het in een bruine doos binnen komt , overzichtelijk en maten kloppen prima

altijd goede service en producten!

ik heb meerdere keren bij easytoys besteld en elke keer is het precies wat het hoort te zijn, snelle discrete levering, goede producten, snelle en behulpzame klantenservice.

Mooi assortiment en super leveringen

Ik heb nu een aantal keren mooie producten bij Easytoys besteld. Alle bestellingen zijn snel, compleet en zeer snel geleverd. De bestelde producten vol stuk voor stuk aan de verwachtingen. Topbedrijf.

Makkelijk en snel

De website is makkelijk te gebruiken, er is een redelijk ruim assortiment, en bestellingen worden snel geleverd, wat wil je nog meer.

Site is makkelijk te Navigeren en je kan makkelijk vinden wat je nodig hebt, betaling ging goed en snel ben erg tevreden

Een geweldige service

Website is goed overzichtelijk en zit goed in mekaar. Service is prima. Ook een zeer snelle levering.

Ik ben verkocht!

Mijn vriend en ik hebben al best wat bij EasyToys gekocht. De service is top. Snelle levering, anoniem. Een tijdje geleden was er iets kapot en ook dit werd heel goed geregeld en opgelost!

Geweldig goed.

Ik heb hier meerdere keren iets besteld en het is altijd snel geleverd, het heeft altijd een goede kwaliteit, goede prijs. Als iets niet aan je verwachtingen voldoet of als je vragen hebt dan helpen ze snel en ze zijn ook aardig en denken mee.

Pakketjes zijn altijd netjes verpakt en snel geleverd. Zowel thuis als bij een ophaalpunt. Verder ook nooit problemen gehad met de producten of verzending.

Snelle en discrete levering

De bestelde artikelen zijn snel bezorgd en discreet verpakt.

Overzichtelijke website en snelle levering

Op de website is echt vanalles te vinden, je kan meerdere categorieën kiezen waardoor je uiteindelijk snel een goede keuze kan maken. De omschrijvingen van de producten zijn erg duidelijk en maakt dat je zin krijgt om de producten binnen te krijgen en dit gaat ook makkelijk want ze bezorgen binnen één dag en zelfs op de zondag. Blijer kun je mij niet maken :)

Het zijn top producten

Super fijn de buddy toy Voelt top aan kom achter elkaar klaar Gewoo een aan rader top top top

Goeie snelle levering

Spullen waren binnen 2 dagen discreet aan huis geleverd

Prima bedrijf

Snelle levering goede communicatie

Goede en snelle bezorging

Zeer goed. Snelle levering. Producten van perfecte kwaliteit.

De shop vol uitdagingen

Discreet en goede uitleg

The best one

Easy toys is de beste en vriendelijkste sexshop van ned

Voor iedere kink een vervulde wens.

Het maakt niet uit wie je bent of hoe je eruit ziet. Iedereen heeft zijn of haar "needs". En wat voor gekke kink dat je hebt, ze hebben het bijna allemaal.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam