Heldere website, goede service

Mooie en duidelijke website. Eerlijke review, goede service!

Zoals altijd top!

Na voor de zoveelste keer op easytoys besteld te hebben weer met smart op ons pakketje gewacht. Normaal nog nooit geen problemen gehad met de levering en ging hier ook niet van uit . Nadat t paketje niet binnen was na de aangegeven tijd ik naar de brievenbus om te kijken naar een bericht van de bezorg service niks in de bus dus ik naar het punt waar je je post kan ophalen waneer je niet thuis ben ook niks, Ik bekijk mn mail en zie staan "paket bezorgd" de dag erna het postorder bedrijf ( post NL ) gebeld & waarschijnlijk lag m'n paketje dus nog op het depot Dag later nog niks... Weer gebeld en nogmaals onduidelijkheid Dit bekend gemaakt bij easytoys en wij werden prachtig geholpen & ook easytoys zelf heeft een officiële klacht ingediend tegen post NL Even later staat mijn buurvrouw aan de deur met ons paketje, dit is dus gewoon kwakeloos door de bezorger van POST NL afgeleverd bij de buren ( terwijl er duidelijk word vermeld op de order dat dit niet mag ) & ook geen verdere informatie in de brievenbusbus achtergelaten Voor alsnog nog altijd fan van easytoys & hun klantvriendelijkheid & hoe ik altijd m'n weg kan vinden op de website & de nieuwsmail! Jammer dat veel met post NL verwerkt word

Goede producten. Soms maar de beschrijving IETS gedetailleerder,maar top service!

fantastich

indiana jones orgy

Makkelijk en discreet

Mijn ervaring met easytoys is echt erg goed. Makkelijk bestellen. Handige en overzichtelijke site. En discrete levering en verpakking. Al met al een goede ervaring.

De allerbeste webwinkel voor erotische speeltjes en attributen.

Fijne en betrouwbare webwinkel. Overzichtelijke website, goed advies, geen vraag te gek, en heel veel keus voor hem en haar. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Alles wordt netjes verstuurd in algemene kartonnen dozen waardoor privacy gewaarborgd blijft. Wij hebben er al mooie leuke en spannende artikelen gekocht en nog geen spijt van onze aankopen gehad.

De allerbeste webwinkel voor erotische speeltjes en attributen.

Helemaal top

Geweldig echt een aanrader

Ik blijf maar kijken

Alles waar je van kan dromen duidelijk ingedeeld op de site! Je komt op nieuwe ideeën voor jezelf en/of je partner.

Betaalbaar en degelijk

Grote betaalbare collectie

Top service en kwaliteit

Elke keer weer wanneer ik bij Easytoys bestel, stellen zij mij niet teleur. Je krijgt daadwerkelijk waar voor je betaald en hoe het op de afbeelding staat. Ook is de bezorging snel en de punten die je spaart maakt het gemakkelijker voor korting op mijn nieuwe aankoop. Top! Top! Top!

Producten worden snel en discreet geleverd

Als ik wat bestel bij EasyToys is het er de volgende dag al. Hun service geef ik 5⭐⭐⭐⭐⭐

Super fijne webshop

Had zaterdag besteld en was zondag al in huis. Producten zijn van goede kwaliteit en ben zeer tevreden over de service.

Zeer snelle bezorging.

Wij hadden iets besteld en dat was defect. Wij mochten het zonder portokosten terugzenden in binnen 3 dagen had ik het geld weer op mijn bankrekening. Wij hebben wat nieuws besteld en zijn er zeer tevreden mee. Al met al zijn wij zeer tevreden over Uw werkwijze en vlotte afhandeling waarvoor onze dank.

Prettig

Duidelijke website met goede search functie. Uiterlijk website ziet er goed uit. Discreet bezorgd. Super.

Voor het eerst besteld en Snelle levering en netjes verpakt. Wij zijn zeer tevreden.

Dat de bestellen snel worden bezorgt

Netjes verpakt en goed op gevuld

kwaliteit en snelle verzending

goede shop met scherpe prijzen en snelle en discrete verzending

Easytoys, is een fijne winkel om te shoppen

Ik ben al jaren klant van easytoys. Het is een fijne winkel met een goed overzichtelijk aanbod. En de reviews bij de producten helpen ook voor de uitgebreide keuze. Levering is snel en discreet. Top winkel!

Fantastisch !

Voor iedereen wat wils ! Veel keuze in sexy lingerie en toys. Ook altijd uitgebreide informatie en leuke adviezen op de site. De levering is altijd heel snel en secreet verpakt.

Mijn ervaring met EasyToys is ontzettend positief! Ze garanderen een snelle levering en die komen ze ook na. Heb tot nu toe nog helemaal geen problemen gehad met de producten die ik aangeschaft heb. De website zelf is ontzettend prettig, ze hebben een ruim assortiment en voor iedereen z’n budget wel iets passends! Al met al, ik zou EasyToys zeker aanraden!

Goeie marteiaal en gaat heel lang mee supperblij mee gaa vaaker bestelen hier☺️

Geweldige webshop

Uitgebreide webshop,vele aanbiedingen,pakketje is snel in huis.Netjes verpakt en je spaart punten en dat fijn wat je kan cadeautjes ermee uitzoeken.

Eindelijk

Wil dit al zolang