Pluspunten

Snel in huis en discreet echt top

Via gsm was het niet mogelijk om naar de betaalpagina te gaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De verpakking was wel erg groot.

Pluspunten

Makkelijk, snel en goed. Ik ben heel tevreden. Het aangeschafte artikel voldoet helemaal aan mijn wensen.

Ik zou het echt niet weten, alles snel en goed geleverd.

Pluspunten

zeer goede service!

Kwaliteit van de producten (vb tondeuze voor hem en haar) niet altijd optimaal

Pluspunten

snelle levering. bestelde voldoet aan de verwachting

Pluspunten

Uitmuntend

Pluspunten

Snelle en discrete levering

Pluspunten

snel, goede prijs

Pluspunten

Levering zoals afgesproken. Producten prima

Geen voor nu

Pluspunten

Zeer discrete en vlotte levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leveren optijd

Je geeft aan achteraf te willen betalen, vervolgens bevalt het product niet en wil je het retourneren. Echter moet je hier dan wel €6 voor betalen, dat is echt belachelijk!!!!

Pluspunten

Overzichtelijke website. Gemakkelijk koopproces (geen dwang tot account aanmaken). Snelle levering.

Pluspunten

Na aankoop bleek mijn aangekochte product niet goed te zijn. Ik werd heel goed behandeld aan de telefoon. Werd meteen geregeld dat ik de volgende dag al een nieuw product binnen had.

Pluspunten

Snelle levering Goede producten Prijs kwaliteit Niet te duur

Als je baterijen verkoopt bij een product, zorg er dan voor dat het de juiste zijn.

Nog niet bekend

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle, discrete levering

Pluspunten

Sne

Snelle afhandeling en verzending

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed product,discreet en stevig verpakt, eenvoudige manier te betalen via achteraf, europese overschrijving en alles geregeld

easytoys werkt samen met postNL, blijkbaar niet alleen bij mij een te late levering, track and trace is ook niet fantastisch, mijn geval : bestelling gemaakt vrijdag 5/8 om 22h, track and trace en easytoys beloven een levering op zaterdag 6/8, ik wacht tot zaterdag 21u30 en dan springt de datum van geschatte levering eenvoudig na een ganse dag wachten op maandag 8/8, maandag tot 22u gewacht en dan is de geshatte levertijd gewoon weer versprongen naar dinsdag 9/8 waarop ik dan rond 11h mijn pakketje gekregen heb, track and trace zegt dat mijn pakketje zaterdag om 5h sochtends in belgie was aangekomen en was dus volgens track and trace van zaterdag 8u20 tot dinsdag 9/8 11h onderweg met bezorgers, het kan niet zijn dat jullie chauffeurs zogezegd 4 dagen aan een stuk rijden van verzamelpunt belgie tot wallonie, kortom de aankoop was geweldig, aan te raden voor iedere volwassene uit belgie en nederland, levering was een schande en een ramp, 2 dagen vrijnemen en wachten op niets,.. ik zal niet meer snel iets kopen bij easytoys, maar dat ligt alleen aan de problematische voorgang bij de leveraars van de producten ( nml. postnl) en niet bij de kwaliteit of gebruiksgemak van de webshop zelf en aangekochte product ( magic wand vibrator = geweldig )

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle bezorging

De maten van speeltjes erbij zetten ik dacht een groot speeltje te kopen maar bleek extreem klein te zijn

Pluspunten

Snelle levering en binnen 1 dag alles in huis

Vooral zo door blijven gaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na melding dat het bestelde product niet voorradig was en iets langer op zich zou laten wachten stelde ik voor om een alternatief product op te sturen dat wel voorradig was. Er werd meteen gevolg aan gegeven !

Uit eigen initiatief een alternatief aanbieden indien het bestelde product toch niet voorradig zou zijn.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam