Goede aankoop

Aankoop gedaan van de satisfyer pro die lijkt op een puinguin. Echt fantastisch. Ook voor een vriendin als verjaardag cadeau gegeven en ook zij heeft er heel veel plezier van.

Ik bestel regelmatig producten op deze site. Het is altijd in orde. De verzendtijd is super. Juiste prijzen en oneindig veel genot. Altijd op tijd. De verpakking is altijd discreet ingepakt zodat niemand weet wat er in zit. De service is altijd top. Ik kan eigenlijk niets slecht zeggen en dat gebeurt niet vaak!

Super fijne webshop

Mijn favo webshop voor speeltjes

Mega goed

Heel goede en makkelijke website. Discrete verpakking heel blij mee.

Zeer professioneel, vakkundig en discreet

Easytoys heeft een uitstekende website met zeer uitgebreide informatie per item. Helpt je bij de juiste keuze te maken door de onderverdeling in categorieën. Items worden zeer netjes verpakt in een discrete verpakking. Een echte aanrader.

Super !

Snel geleverd, perfect !

Super service heel secuur

Kan het zeker aanraden aan toekomstige shopper

Super service

Ik had een paar spullen bij easy toys besteld om uit te proberen en zowel de service als hoe de spullen waren verpakt waren erg goed. En super fijn dat je ouders niet kunnen zien wat voor pakket het is aan de buiten zijden van de doos.

Ik heb bestelt op deze site en ik ben verre van teleurgesteld de anonieme bezorging was perfect en het was ook precies als getoont in de foto's ik zou hier heel graag weer willen bestellen en ik zou het zeker aan te raden voor wiedanook het is een geweldige site en ze hebben goedkope prijzen!

Overzichtelijk en toegankelijk

De website is gebruiksvriendelijk ingericht en ruim voorzien van aanvullende product en gebruiksvriendelijke informatie. Duidelijke communicatie ober bestelde producten en betalingen waarbij de privacy gewaarborgd blijft.

Easy!

Eindelijk een winkel die zijn naam waar maakt, Easy. Makkelijker kan het niet. Uitgebreide collectie sex speeltjes keurig soort bij soort voor, vrouwen, mannen, man op man, lesbiennes en alle varianten op de website. Aflevering snel, waar je maar wilt, van thuisadres tot post.nl als je je vrouw of man wilt verassen. E-mail zeer snel beantwoordt zoals het hoort. Vandaag bestelt, morgen kom je klaar, wat wil je nog meer?

Top winkel, uitgebreide webshop met goede service

IN de shop is van alles te vinden, in overzichtelijke prijsklasse. Revieuws zijn van meerwaarde en duidelijke uitleg bij het product. Levering is snel en discreet.

Snelle en perfecte sevice!!!

Uitstekende Sevice!! Snelle levering, en een Prima product!! Zeker de omschrijving van product waargemaakt!!

Service is in een woord top.

Meerdere malen spullen besteld en word direct geregeld. En ook als er problemen zijn en word direct op gereageerd.

Allemaal top super snelle levering !!

Zeer goede ervaring !!

Goede webshop

Goede producten, Snelle levering en geweldige klantenservice

Helemaal geweldig

Tot nu toe geen slechte ervaringen!

- Levering is snel en discreet. Ik heb al vaker bij easytoys besteld en ben altijd tevreden geweest over de levering en de geleverde producten.

De producten zijn geweldig alleen niet op tijd

De producten die ik heb besteld zijn super. Echter zou het de volgende dag geleverd worden en dat was niet het geval wat ik erg jammer vond. Ik werd wel goed op de hoogte gehouden van wanneer die dan wel kwam.

Prachhtoge site

Zeer goeie producten. Die ook goed omschreven worden op de site. En de levering is super snel en discreet. Echt een top site!

Goede service, levertijd en reviews.

Ik heb een aantal speeltje gekocht bij easytoys.nl mijn ervaring was dat er goede informatie staat bij de producten en dat de levertijd ook heel goed was. Ik ga zeker vaker dingen kopen daar.

Met de bestelde artikelen zeer tevreden mooi en snel geleverd

Echt super nog nooit iets slechts mee gemaakt

Gewoon een top site

Fijne site om te gebruiken

Een duidelijke en overzichtelijke website. Ruime assortiment en vragen worden snel beantwoord. Ook is het fijn dat de pakketten in een kale doos worden gebracht zodat je van de buitenkant niet kan zien waar het vandaan komt.

Het gevoel van liefde op het eerste gezicht.

Producten zijn goed voldoen aan de verwachting en heeft ons nieuw leven ingeblazen (na 3 zwangerschappen) vooral de sex

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam