Snelle nette service

Mooi aanbod en supersnelle service

Voordelig en ruim assortiment

de producten zijn van erg goede kwaliteit, en nog eens goed voor de portemonnee ook! Altijd alles discreet en ook mogelijk met postNL ophaalpunten. Je kan ook op veel manieren betalen, zo vond ik Ideal erg handig. iets wat je kan missen op vergelijkbare sites. verder topproducten, een ruim assortiment voor iedereen en dat zonder hoge prijzen. los van de producten zijn er ook leuke blogs te lezen/kijken die informatie bevatten.

Producten waren van een uitstekende kwaliteit.

De producten die ik heb gekocht waren precies zoals ze waren omschreven. Ik kreeg de producten discreet in een doos naar mijn huis toe gestuurt. En ik heb er nog steeds plezier van hartstikken top dankjewel. Ik zal in de toekomst vaker produkten bij jullie bestellen.

Bevredigend

Veel keuze, goeie reviews en overzichtelijk. Site is prettig om te bekijken, veel informatie en duidelijke gebruikers reviews van producten.

Goed product

Goed product en prima service

Super site

Mooie en makkelijke site, met goede service! Zijn zeer tevreden ga zo door!

Goede kwaliteit

Een gigantisch aanbod, discrete bezorging en mega veel informatie.

Easytoys is in Nederland naar mijn mening de enige plek om jezelf te kunnen voorzien van alle erotische attributen en informatie. Ongeacht wat je zoekt, easytoys heeft het en weet het onopgemerkt bij je thuis te bezorgen zoals je mag verwachten van zo een grote en professionele organisatie.

Mijn ervaring is geweldig

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop De levering was heel snel De privacy hoe het pakket geleverd werd was toppie

Goede zaak voor alles wat nodig in de slaapkamer en er buiten

Ik heb ondertussen best wel wat besteld. mijn vriendin en ik heb veel plezier met de toys en de bdsm spullen, het helpt echt om eens iets anders te proberen dan alleen maar gewoon sex

Is een goede service

Heb nog geen klachten gehad zijn eerlijk over hun producten,ook als het niet bevalt heb ik mijn geld tijdig terug ip de rekening gehad dank daar voor mvg

Topbeleving

Het is iedere keer weer een genot om op deze website rond te neuzen met mijn partner. En iedere keer weer vinden we weer iets wat onze zinnen prikkelt. Het bestellen gaat eenvoudig en het bestelde is razendsnel in huis!

Top producten goede prijs

Ik ben zeer tevreden over de bestelde producten. Niets gelogen over de werking ervan Snel geleverd en discreet Top bedrijf

Snel, vriendelijk, makkelijk en discreet: perfecte website!

Ik heb dit website gebruikt voor bijna 2 jaar nu en ik ben nooit teleurgesteld. Leveringstijden zijn super snel en zijn altijd op de verwachte tijden. Als member krijg ik ook super goede voordelen die zorgt dat ik elke keer terug kom.

Uitstekende website!

Vriendelijke en efficiente klantenservice. Er wordt niet geoordeeld en easytoys is makkelijk bereikbaar. Je pakketje wordt discreet bezorgd en altijd vlug in huis. De nieuwsbrief is altijd leuk om doorheen te lezen goed dat seksualiteit bespreekbaar wordt gemaakt. Niet voor niks dat ik hier alles bestel wat ik nodig heb.

Bestel er nu zo vaak nooit meer iets anders

Diverse dildo's pakjes besteld en ook voor mij zelf de mastrubator en een fleshlight snelle levering en goede prijs ik bestel nergens anders meer

Uitermate tevreden

Groot aanbod van kwaliteitsvolle producten. Discreet en supervlot afgehandeld. Voor al mijn geheime pleziertjes kan ik hier heel goed terecht.

Ik heb iets gekocht om de activiteiten uitebreiden in de slaap kamer , 1 woord wauw

Ik heb een vibrator gekocht met stotende functie. Ik en mijn partner hebben er al veel plezier aan beleefd. Het is nu een standaard ritueel in de slaapkamer om hem er bij te pakken. Wat een genot brengt de toy

Een goede site met veel aanbod die pakketten discreet bezorgt

Ik heb tot nu toe enkele bestellingen geplaatst op deze site. Het aanbod is groot, en er is voor ieder wat wils. Bestellen ging gemakkelijk, en de bezorging was altijd snel zoals op de website wordt gemeld. Er ging nooit wat mis met mijn bestelling en de goederen werden geleverd in een gewone kartonnen doos, waar nergens de naam van de site op te vinden was. Dit maakt het wat comfortabeler om bij deze site te bestellen.

Discreet en snel

Heb enkel positieve dingen te zeggen. Zeer discrete en enorm snelle levering!

Ontevreden na mislukte aankoop

Ik heb een product gekocht waar ik niet tevreden over was. Daar ze niet met een 100% tevredenheidsgarantie werken, krijg je je geld ook niet terug en kun je het (aangebroken) product ook niet terug sturen. De enige "oplossing " is een sigaartje uit eigen doos: een cadeaubon van 5eu.

Snel en discreet

Snelle levering en discreet geleverd. Goede info bij product en overzichtelijke

Goede en snelle service, product doet wat het beloofd!

Altijd goed verpakt en snel verzonden. Zeer tevreden.

Prijs kwaliteit goed, service en afspraken nakomen minder

De prijs en kwaliteit van de producten is goed, echter wordt er geadverteerd met op werkdagen voor 23:30h besteld volgende dag in huis, dit is niet waar. Bestelt op een donderdagavond 22:49h bestelling pas maandag verzonden, alle artikelen waren volgens de site gewoon aanwezig. Contact gezocht met de klantenservice toen was de reactie dat het pakket vrijdagavond is verzonden en mogelijk zaterdag zou aankomen (in mijn schrijven aan de klantenservice gaf ik al aan dat tracé and trace dinsdag aangaf) op de vraag waarom ze niet doen wat ze zeggen is geen reactie gekomen.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam