Easytoys is onze nieuwe thuisbezorgd
Na een aantal dagen de site doorstruinen met wat ik wilde hebben, heb ik uiteindelijk gekozen om gewoon alles te kopen en me voorgedaan dat ik het moest zien als investering, zodat de schade niet zo erg zou lijken.
De keuze is reuze. En over reuze is niks gelogen, je kan het namelijk zo gek en groot maken als je wilt!
Na bestellen krijg je netjes een email met bevestiging, en kort erna dat het verzonden is (want dit doen ze super snel).
De volgende dag stond de bezorger al voor mn deur met een grote bruine doos! Ik denk dat hij zich goed af vroeg waarom ik zo onwijs stond te glimlachen bij ontvangst, maar dat komen ze nooit te weten, want alles is anoniem. (Op je bankafschrift, bij postnl op de labels, en op het pakket). Dus niemand ziet wat je besteld.
Ik had vrij veel artikelen besteld en we zijn savonds gelijk op ontdekkingsreis gegaan!
Dit heeft anderhalve week geduurd en nu hebben we even een paar dagen vrij genomen. Want we liepen krom en sloegen er maaltijden voor over.
De producten zijn fantastisch, voldoen aan verwachtingen en hebben een hoge kwaliteit!
Al met al een geweldige ervaring, en ik ben alweer aan het sparen voor nieuwe "investeringen".
We hebben alweer enkele keren dingen bijbesteld.
Ik kan niet wachten op de volgende keer.