Top spullen

Wij hebben nu meerdere spullen in ons nachtkastje liggen van easytoys. Wat een top spul!

Zeer goede online shop. Producten staan duidelijk beschreven en er staat ook goede info bij over bijv. of het artikel waterbestendig is en welk materiaal het is. Ook krijg je suggesties, wat het shoppen ook makkelijker maakt. Ook kun je zoeken op categorien zoals bijv. koppels. Dit maakt het een stuk makkelijker zoeken. Ook is er een mogelijkheid tot het maken van een 'verlanglijstje', dus niet alles komt meteen in het 'winkelwagentje' terecht. Zo blijft het overzichtelijk. De artikelen worden snel, netjes en discreet verzonden. Ook het het zo dat de artikelen niet bij de buren worden bezorgd, dus privacy staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf.

uitstekend

ik en mijn vriendin hebben hier besteld om alles wat op te spicen. alles klopt helemaal en er word binnen 24 uur geleverd. helemaal tevreden

Tomek

Love pussy +55

Geweldig experimenteren,fijne gadgets

Goed en lekker fijn kunnen experimenteren, nieuwe ervaring.

Snel, discreet en praktisch

Pakket was snel en discreet geleverd. Ik zal snel weer bestellen!

Snel makkelijk goeie service

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Het assortiment is zeer uitgebreid, met van alle producten in ieder geval meerdere opties qua kwaliteit, prijs etc. Ook verzending is altijd enorm snel, binnen 24 uur thuis!

top service

was iets fout gegaan kwa adres en is super opgelost nogmaals bedankt hiervoor

GOED KWALITEIT SNEL LEVERBAAR

Ik heb hele goeie ervaring met bestellen op deze site ze hebben alles waarmee je een leuke avond kan maken en je besteld vandaag morgen heb je het al in het echt top kwaliteit ook gelijk voor een redelijke prijs geweldig!!

Altijd leuk

Kwalitatief en de volgende dag al huis

Heerlijk

Het bestellen is makkelijk, tijden zijn prettig ivm werk en producten zijn goed!

G-E-W-E-L-D-I-G!!

Easytoys heeft een enorm aanbod aan toys kleding enz, al een aantal keren hier besteld en bij elke opening van de pakketjes sta ik er versteld van hoe mooi de desbetreffende toys/kleding zijn. Ik kan mezelf zeker en vaste klant noemen van Easytoys. Als et hier een fysieke winkel van was ging ik hier elke dag heen!!!.

Goede service, tevreden van!

Snelle discrete levering. Alles tiptop in orde en mooi ingepakt. Redelijke prijzen en super producten.

Super bedrijf

Goeie website. Bestelling word snel geleverd en discreet. Ze zijn ook goed te bereiken.

Altijd netjes snel en discreet geleverd

Veel aanbod

Veel aanbod, ruime keuzes. Goede beschrijvingen

Perfecte service

Dankzij de heren van Veronica Inside kwam ik erachter wat de term "EDC" inhield en natuurlijk was mijn interesse meteen gewekt, en net als veel mensen in Nederland verveelde ik me inderdaad stierlijk dus dan ga je maar "speeltjes" bestellen. Zelf heb ik nu 2x een bestelling geplaatst, de eerste keer ging via bol.com(ik wist toen niet dat het alsnog van Easytoys kwam) maar de 2e keer heb ik de site zelf bezocht en flink rondgekeken. Het aanbod is overweldigend maar toch overzichtelijk gemaakt, en de hoeveelheid aanpassingen die je kan maken in de filters maakt het dat ik niet eindeloos hoef te zoeken naar 1 specifiek iets. Dan het bestellen zelf; dit ging ook compleet gesmeerd, ik had 3 producten besteld en van elke werd mij heel duidelijk gezegd hoe laat en wanneer ik het kon verwachten en dat kwam ook precies zo uit! Ik ben niks dan tevreden over mijn interacties met Easytoys en ze gaan me ongetwijfeld nog terugzien!

Een geweldige site!!

Wat een geweldige site!! Een extreem breed assortiment met alles wat je je kan bedenken. Ook zijn de vele kortingen die ze hebben natuurlijk een mooi pluspunt. Fijne producten voor beginners maar ook voor al gevorderde. Zou zeker een kijkje nemen op deze site

Snel, discreet en wat je mag verwachten

Voor mijn vriendin als cadeau een nieuwe vibrator gekocht, een wereld ging voor mij open. Op de site kon ik gemakkelijk alle specificaties zien en deze vergelijken met elkaar. De uitgebreide reviews zijn een echte toevoeging als je geen idee wat je moet kopen. ‘S avonds besteld en de volgende dag had mijn vriendin een pleziertje. Zeker een aanrader!

snel en discreet opgestuurd

prima assortiment

Betrouwbare webwinkel

Een betrouwbare webwinkel! Snelle levering en anonieme verpakking. Echt een aanrader!

GE-WEL-DIG

Mijn vriendin en ik zijn ondertussen, zo kan ik het wel noemen, vaste klant bij Easytoys. De eerste keer kochten we iets om eens te zien of het iets bijbracht in de slaapkamer en momenteel zijn we wat verslaafd geworden aan al onze sextoys. Een nachtkastje vol is waar we ondertussen al zitten en we hebben nog van geen enkel speeltje spijt gehad! Snel geleverd, discreet verpakt, supergoede klantenservice, ik beveel iedereen sextoys van Easytoys aan!

Goede prijzen, Goede producten, Goede communicatie met het personeel. Als er iets niet helemaal werkt zoals het moet werken. Mijn vriend en ik kopen hier heel graag. Leuke prijzen om uit te proberen. Super goedkoop en toch goede producten.

Leuk en spannend!

Ik heb met mijn partner een aantal speeltjes besteld. We vermaken ons prima ermee! Daarnaast hebben we ook nog een boek besteld, waar we veel tips uithalen. En de blogs zijn natuurlijk heel leuk om te lezen :)

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam