Super producten voor een super orgasme

Super producten voor een super orgasme

Geweldige online winkel

Goede service, altijd duidelijke communicatie via de mail en een makkelijke en begrijpbare webshop!

Snel & prima

Snelle verzending in een discrete doos. Product was als verwacht en met goede prijs-kwaliteitsverhouding. Site heeft ruime aanbod, ik zou wel nog een keer hier bestellen

Krachtig aanbod voor een geweldige prijs, ze waarderen je privacy en ik vindt het een leuke webshop!

Helemaal top!

Bij easytoys gaat het hele proces vloeiend. Het bestelgemak op de website is top, het afrekenen gaat top, je wordt keurig op de hoogte gehouden van het verzendproces en altijd een snelle levering!

Kwaliteitsservice van kwaliteitsgoederen

Makkelijk te gebruiken site. Snelle levering de volgende dag. Alle ontvangen artikelen waren van uitstekende kwaliteit. Allemaal heel discreet en goed verpakt. Klantenservice was erg goed bij het stellen van een vraag over post.nl. Alles met Easytoys 10/10!

Snelle bezorging, duidelijke plaatjes en videos

Besteld en de volgende avond gelijk proberen! Top levering! Informatieverstrekking is geweldig tijdens de levering en over de producten!

Prima overzicht van de producten en beschrijving. Snelle levering. Discreet verpakt.

Zeer goed,snel

Al mijn bestellingen van de afgelopen jaren werden correct en snel geleverd. Nooit langer dan de aangegeven tijd moeten wachten. Ben dan ook zeer tevreden over Easy Toys.

Goede producten met enorm snelle levering

Easytoys.nl is naar mijn mening een geweldige webwinkel. De site zelf is overzichtelijk en je weg vinden is hierdoor makkelijk. Ze hebben een in de zoveel tijd leuke kortingen en wanneer je wat door de weeks besteld hebt, is het in mijn ervaring de volgende dag in huis!

Opwindend

Een open en gladgestreken site. Voorziet de gebruiker van alle gemakken. Overzicht gecreëerd dankzij tabbladen, waarbij producten voor mannen en vrouwen gescheiden zijn. Er zijn ook reviews van gebruikers beschikbaar! De site voorziet de nieuwsgierige kijker van alle gebruiksgemakken.

Prettige site, discreet en altijd erg snel geleverd!

Ieder jaar bestel ik wel iets, of meerdere dingen, altijd zeer tevreden! Alles wirdt discreet en zeer snel bezorgd! En het is altijd weer zo genieten! En spannend!

Altijd op tijd geleverd

Vandaag besteld morgen is huis ben je niet thuis komen ze savonds terug je pakket is gewoon altijd optijd als je hier niks kunt vinden wat jou naar een climax brengt dan vind je het nergen echt een tops winkel

Goede producten en snelle service

Meerdere keren besteld en de producten zijn goed,mooie prijzen en snelle levering!!

Altijd uitstekend

Altijd een snelle levering en de producten zijn altijd van goeie kwaliteit.

Snel en betrouwbaar

Alle producten worden snel en integer geleverd. De producten zijn van een goede kwaliteit.

Erg tevreden

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit!

Uitstekende kwaliteit en service

Easytoys heeft een erg ruim assortiment en voor ieder wat wils. Had laatst een mooi spel voor mijn en m'n vrouw besteld samen met nog wat enkele artikelen en een pakket voor 2. Was uiteindelijk een onvergetelijke ervaring geworden voor ons beiden. Top service overigens, had het een dag na bestellen al vroeg binnen.

Tiptop

Super snelle levering, goede service; gewoon top

Gewoon perfect in orde

Het aanbod is zeer uitgebreid en kwaliteitsvol. Easytoys huismerk producten zijn meestal ook wel oké, maar niet super duurzaam. Ze zijn wel echter ideaal om te leren wat je zelf aangenaam vind om dan iets tussen de duurdere merken die ze aanbieden als vervanging te kiezen. De klantenservice is erg vlot en bestellingen zijn duidelijk op te volgen, meestal komen mijn aankopen 2-3 dagen later al aan in België, dus ik kan absoluut niet klagen!

Overzichtelijke site en snelle service

Het is een overzichtelijke site, zeer klantgericht, snelle service en niet onbelangrijk, het pakketje wordt zonder reclame, lees anoniem verstuurd!

Prima ervaring

Fijne ervaring, snel geleverd en goede prijs. Netjes op de hoogte gehouden over de status van de levering. Erg goed

Zeer discreet genieten

Easytoys site is logisch en overzichtelijk ingedeeld, de producten zijn helder en volledig omschreven, de wijze van verpakken en bezorgen is zeer discreet en snel.

Privacy

Heel tevreden, heel privé en snelle service, kwaliteit en veel genot van de aangekochte goederen, top

Woooh

Geweldige site. Goeie bsschrijving over verschillende speeltjes. En vandaag besteld alsnog binnen 2 dagen binnen super fijn.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam