Gewoon super

Het was mijn eerste ervaring op deze site. Alles is goed en duiddelijk omschreven. Ik wist heel snel welk product het beste voor mij bestemd was.

Betrouwbare en kwaliteit volle site voor extra genot

Ik vind easytoys een hele fijne site. Ze hebben een heel groot aanbod en zijn snel met het versturen van producten. Het is van goeie kwaliteit en wat je besteld krijg je, je word niet verrast door andere addertjes onder het gras. Ze hebben filmpjes op youtube waardoor je weet hoe te gebruiken waar ik ook gebruik van heb gemaakt en heel fijn vond. Ik raad jullie easytoys echt aan!!!

Uitstekende service en kwaliteit

Ik ben zeer tevreden met de geleverde producten en de kwaliteit is uitstekend. Ook de levering is op tijd en goed en discreet geleverd. Zeer tevreden dus

Bij EasyToys bestel je makkelijk en snel de leukste speeltjes!

Bij EasyToys bestel je snel en gemakkelijk de leukste speeltjes voor intieme spelletjes. Ze hebben veel keuze, in verschillende diverse prijsklassen. Ze leveren snel en discreet.

Klantvriendelijk & zuper overzichtelijk!

Ik/wij hadden nog compleet geen ervaring in de wereld van de toys en was een compleet nieuwe wereld door de overzichtelijkheid op de site van easy toys konden wij rustig alles bekijken Ook de beschrijving bij de producten geven al een mooie 1st indruk Daarbij vind je nog veel verdere informatie op de site op het gebied van sex zelf of dat nou gaat over een eerste ervaring met bijff: anale sex / tantra / whatever het is te vinden bij easy toys Ook de bezorging van je producten is zuper! Aan de doos valt niks te zien & waneer je de doos open maakt wil je alles gelijk proberen! Ikzelf heb het nog niet meegemaakt maar ik hoor uit alle hoeken dat wanneer er iets fout gaat met verzending of iets komt stuk" aan dat het retourneren & een nieuw" product opgestuurd krijgen prachtig verloopt! Je kunt er voor kiezen je aan te meleden voor de nieuwsbrief (mail) en zo blijf je op de hoogte van mooie aanbiedingen & acties ook is het sparen van de punten bij elke bestelling natuurlijk een leuke extra om soms wat spannends te kunnen uitzoeken Ja echt een geweldige website voor jou/jullie avonturen!

Prima shop!

Duidelijke en makkelijke website met veel info. Makkelijk bestellen en snel geleverd. Kwaliteit/prijs verhouding is heel netjes

Prima producten, snel Verzonden en prima service!

Een verkeerd artikel ontvangen. Eén telefoontje en de volgende dag was het juiste in huis.

Supersnel, superverpakt, superkwaliteit superdiscreet

Zoals altijd alles dik in orde! Voor ons geen andere!

Groot assortiment veel keuze, overzichtelijk en de prijs was goed.

Ik vond het zeer prettig om op de site van easytoys te komen. De naam is iets dat makkelijk is om op te komen vergeet je niet zo snel past bij wat er verkocht werd. Ook vind ik dat de keuze echt lekker veel is waardoor ik best specifiek op dingen kan zoeken. As verbaasd met hoe snel ik op iets kwam dat ik wou. Van geuren kleuren tot speeltjes en pillen jullie hebben letterlijk alles dat is fijn. Zal zeker vaker hier bestellen dit wordt mijn go to site voor alles dat te maken heeft met sex. Ten slotte komen de pakketen ook niet met koeienletters erop van war het is en blijft het lekker anoniem dank hier voor.

boldildo

Little bit bigger than I accepted but the expierience is amazing. I recommend. Product top, shipping to Netherlands very fast at next day was at my home. I will order more toys.

Snelle levering, goede kwaliteit

Duidelijke beschrijving op de site, producten worden snel en discreet geleverd. Kwaliteit van de producten is goed en prijs-kwaliteitverhouding ook. Communicatie vanuit het bedrijf is duidelijk en snel.

Uitstekende producten en geweldige klantenservice. Geld terug/nieuw product als een product het niet doet, echt ronduit goed

Fan-tas-tisch

Het product is precies hetzelfde zoals beschreven staat, werkt top, super snelle levering waarbij je de levertijd zelf kan kiezen. Warboel nog eens super is, is dat je aan de doos niet kan zien wat erin staat:)

Perfecte service

Alles wordt vlug en discreet opgestuurd Toppie

Zeer leuke shop met toffe producten.

Ik heb tot nu toe al mijn toys van EasyToys aangekocht. Vind de site een groot aanbod hebben en ze verpakken je product zeer discreet.

Fun momenten

Altijd tevreden met mijn aankoop bij EasyToys. Dit keer ben ik uit mijn comfort zone gegaan en nieuwe toys gaan proberen. Ik moet zeggen ik heb geen spijt. Ik geniet met plezier met mijn nieuwe toys. Ik ga zeker meer toys halen voor de lockdown. Hahaha

Super bedrijf

Altijd netjes op tijd en goede spullen verder leuke acties en evenementen Mvg stan

Super service enorm discreet en super snel bezorgd!

Goeie kwaliteit producten! Met een super fijne en duidelijke beschrijving. Product goed solide en werkt perfect kort om ik ben heel tevreden en de collectie word steeds groter.

Beter had ik niet verwacht!!!

Ik had alles optijd binnen de producten zaten goed verpakt! Ik zou hier zeker nog eens bestellen

Discrete behandeling van pakketje

Discreet verpakt en men kan niet zien waar het vandaan komt wel een prettige ervaring

Snelle levering. Top service. Lang plezier ;-)

Diskreet zorg vuldig en fijn website

Voldaan!

Alle producten voldeden volledig aan de beschrijving en verwachtingen!

Top!! Super duidelijke site

Alles wat je wilt onder 1 dak heerlijk Snelle levering. Zo niet wordt het goed aangegeven. Easytoys staat bij mij boven aan als het om leuke en lekkere artikelen gaat.

fantastisch

duidelijke info, goede kwaliteit, gewoon top!

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam