Prettig!

Overzichtelijke website met veel opties die goed geordend zijn. De verpakking van de bestelling wordt netjes en veilig gemaakt zodat het product niet beschadigd kan raken.

Gewoon 1 woord uitstekend

Mijn vrouw en ik zaten een beetje in een sleur en nu een hoop speeltjes gekocht en we genieten van elk moment dat we nu bij elkaar zijn

Super winkel! Ons liefdesleven is er zoveel beter van geworden

Genoeg keuze voor een goede prijs. Je merkt echt kwaliteit, en je krijgt waar voor je geld! Wij zijn nu al een aantal jaar vaste klant bij easytoys. En ook qua garantie, problemen of retourneren, alles word snel opgepikt en opgelost! Kortom wij mogen niet klagen en zullen easytoys dan ook zeker aanbevelen

Helemaal geweldig

Ja wordt gewoon op tijd afgeleverd en zitten zeker wel leuk dingen bij.

Op een veilige manier plezier hebben.

Ik vind EasyToys super fijn, alles is discreet verpakt en de bezorging is snel en betrouwbaar. Ook zijn het fijne producten.

Goed, werkt simpel en super snel geleverd en fijne spullen!

De webwinkel werkt simpel kan alles makkelijk vinden, de spullen zijn goed en makkelijk in gebruik! Ik had een product besteld en na 1x gebruiken was die stuk en ben toen naar de helpdesk van easytoys gegaan en werd vriendelijk en heel snel geholpen en heb meteen een nieuwe opgestuurd gekregen! Fijne winkel fijne spullen en fijne medewerkers!

Zeer goede service

Soms aan de dure kant maar de service en het snele leveren maakt alles goed en maakt het ook niet meer uit

De vibrator werkt perfekt

De bestelling werd keurig netjes afgewerkt en geleverd. De vibrator gelijk uitgeprobeerd en het was een heerlijk gevoel

Topservice en snelle levering gegarandeerd

Telkens wanneer ik iets bestel is dit heel makkelijk en overzichtelijk te doen. Wat ik ook bestel, de volgende dag wordt het geleverd en kan ik al snel genieten van mijn aanschaf. Voelt goed en vertrouwd. Dikke 10 verdiend easy toys!!!!!!!!

De levering is super snel, ik had het in de avond besteld. En de volgende dag was het er al. Ze hebben ruim aanbod en vaak kortingen

slecht

dingen besteld extra betaald om op zondag geleverd te krijgen en werd pas dinsdag geleverd en dan is het nog niet compleet, klantenservice erg onvriendelijk als je klaagt en krijg je een antwoord van helaas.... 1 keer maar nooit meer

Altijd joy met easy toy

Goede kwaliteit, goede en snelle service, levering altijd volgens afspraak

Top bedrijf

Discreet veel aanbod snelle levering leuke kortingen.

Snelle afhandeling en discreet geleverd, top!

Zeer tevreden met mijn aankoop. Top jouw orgasme tot een hoger hoogtepunt!

Super snelle service!

Toen ik de bestelling had geplaatst werd deze de volgende dag al geleverd. Bij vele andere site’s gaan er wel 2 dagen overheen. Toen de bestelling ontvangen was bleek er iets kapot te zijn. Na een paar chat berichten, werd er al een nieuwe opgestuurd. Wat een top service!

Top bedrijf en zeer discreet

Meerdere malen al leuke spullen besteld en altijd discreet geleverd. Ook een super klantenservice want als je vragen heb over je bestelling of producten staan ze altijd goed voor je klaar. In 1 woord “TOP”

Makkelijk

Het is een toevoeging ik de slaapkamer het is makkelijk te gebruiken ook voor beginners. De Materiaal is er fijn.

De levering is snel en betrouwbaar.

Snel geleverd aan de verpakking is netjes onherkenbaar. Super!

Top.

Top.

uitstekend

Vandaag besteld is echt morgen in huis. Ook rond de drukke feestdagen! Van een eerdere levering had mijn satisfyer het begeven. Klantenservice is zelfs op zondag bereikbaar. Mocht het terugsturen en had binnen een week een nieuwe op de deurmat. Super service.

heel goed

komt bestelling goed na en leverd snel

Mijn bestelde product binnen 1 dag ontvangen. Topservice!

Waar voor je geld

Verschillende leuke dingen besteld bij Easy Toys. Iedere keer weer keurig aangeleverd en voldoet aan verwachtingen

M’n pakketje was optijd en alles stond goed aangegeven. Top site! Zou het aan iedereen aanraden, mijn favoriet.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam