Geweldig!

Vragen gesteld via whatsapp, gauw genoeg antwoord, je word vriendelijk geholpen en proberen met je mee te denken. Erg fijn!

Vlekkenloos

Tot nog toe geen enkel probleem gehad met easytoys en heb toch al wat besteld gehad. Snelle, discrete en goede service. Doe zo verder zou ik zeggen!

goede service

de producten waren precies zoals omschreven, alles werd snel bezorgd en anoniem verpakt. ik ga zeker nog vaker bestellen bij Easy Toys

Top producten

Top producten en de snelste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt de laatste tijd. Binnen een halve dag een oplossing aangeboden gekregen voor een foutje dat was gemaakt.

Mooi assortiment, mooie website, mooie prijzen

Onlangs heb ik bij Easytoys een bestelling geplaatst. Wat mij opviel is het gemak waarmee ik de site kon bekijken, op zoek naar een spannend product. Deze producten worden mooi weergegeven en goed omschreven. Daarnaast vind ik de prijzen ook nog eens in verhouding staan tot het product. Er is absoluut sprake van bestelgemak en een correcte en snelle afhandeling. Ik zou Easytoys zeker aanbevelen.

Alle bestellingen die ik doe worden snel geleverd en heb daarna nog nooit 1 probleem gehad. Zelfs toen er 1 product niet goed was, hoefde ik maar eventjes in de livechat een paar berichtjes te sturen en werd het geld teruggestort. Kortom: perfect.

Erg fijn huismerk, maar andere producten soms duurder dan concurrent

Mijn vriendin en ik hebben intussen voor honderden euro's bij EasyToys besteld, waaronder veel producten van hun huismerk. De kwaliteit van dit huismerk is uitstekend en vaak beter en goedkoper dan de retail producten. Over de retail producten gesproken: Deze zijn vaak 5-10% duurder dan bij andere webshops. Een verschil dat wij graag betalen voor het prettige, veilige gevoel dat EasyToys ons biedt, en de cadeaus van het puntensysteem niet te vergeten!

Goede prijzen en snelle levering. Producten zijn ook zoals omschreven, wat ook heel waardevol is.

Webshop met veel keuze in speeltjes

Snelle en discrete levering. Klantenservice verdient meer dan 5 sterren, werd snel geholpen (zelfs op 2e kerstdag) vanwege m'n favoriete virbator die het ineens niet meer deed na 4 maanden. Heb een nieuwe opgestuurd gekregen.

Goede site met groot assortiment

Easytoys heeft een uitgebreid assortiment. Heb je vragen of zoek je een bepaald product, dan kun je gemakkelijk de chatfunctie gebruiken. Je krijgt vrij snel een antwoord. Kortom, ik ben erg tevreden.

Alles discreet en netjes geleverd.

alle producten die ik besteld heb, voldoen ruimschoots aan de verwachtingen. Was een kadootje voor iemand. Kreeg cijfer 10+ als feedback. Dus ze was helemaal blij.

Alles wat ik tot nu toe besteld heb heeft perfect gedaan wat ie moest doen!

Een geweldige eye opener in mijn sexleven!

Ik wist niet dat sextoys zo'n lekkere en fijne toevoeging was aan mijn sexleven, er is voor mij nu niet meer zonder dat staat vast. Easytoys is voor mij net zo belangrijk als supermarkt en drogisterij. Je zou reclame op tv moeten hebben van easytoys, het is namelijk iedereen aan te raden!!

Super webwinkel

Super webwinkel heel groot assortiment Makkelijk in gebruik ! Snel verstuurd en snel geleverd! Kwaliteit is altijd top ! In 1 woord SUPER

Snelle levering, overzichtelijke website

De website is overzichtelijk opgebouwd zodat je vlot je gewenste artikel kan terugvinden. De zoektocht op zich is al opwindend, de zoekfunctie leidt je snel in de juiste richting. Er is zelfs een aparte rubriek met ‘Advies en inspiratie’ waarbij ambassadeurs - waaronder seksuologe Lotte Vanwezemael - aanbevelingen geven die je een eind op weg helpen bij je keuze. Er is voor elk wat wils: van beginners, gevorderden tot experten. Een snelle en discrete levering is gegarandeerd. Je pakketje zit in hooguit twee dagen in je brievenbus. Er wordt steeds duidelijk aangegeven wanneer je je bestelling mag verwachten en die informatie klopt ook. Let wel op de prijzen. Soms vind je eenzelfde product goedkoper geprijsd bij een andere online shop. Kijken en vergelijken blijft dus de boodschap. Daarentegen heeft EasyToys ook een gamma deals waarbij je dan weer een aardige duit kan besparen.

Erg tevreden!

Goede service en snelle en discrete verzending!

Uitstekende service

Ik had een trilei die naar 1 keer niet meer goed functioneerde. Netjes gemeld en ze sturen kosteloos een nieuwe op. Helemaal top

SUPER

3 items besteld. 2 ontvangen. Contact gehad met klantenservice. Binnen 2 werkdagen opgelost en nageleverd

Mijn ervaring met EasyToys is uitstekend. EasyToys heeft een zeer ruime keuze aan speeltjes, lingerie etc. De spullen die ik tot nu toe heb ontvangen voldoende ruimschoots aan mijn verwachting. Ook worden de spullen anoniem geleverd.

Super.

Snelle levering, producten werken super omschrijving klopt.

Prettig

Snelle bezorging, anonieme afzender op de doos (er stond niet groot 'sextoys' op) en ze hebben producten in verschillende prijsklasse.

Snelle levering. Perfecte artikelen.

Valt niks te klagen. Artikelen komen snel binnen en zijn van prima kwaliteit. Ook de “huismerk” artikelen. Wij blijven onze spannend speelgoed halen bij Easy Toys.

Heeft mijn sexleven verrijkt

De producten van EasyToys zijn gevarieërd en uitdagend. Er is altijd wel wat te vinden om sex spannender en makkelijker te maken. De bestellingen komen snel binnen. Discreet en goed verpakt. De kwaliteit is altijd top en de producten voldoen aan de beschrijvingen op de site. Zover heb ik geen bijzondere omstandigheden meegemaakt. Alles is naar mijn verwachtingen gegaan. Ik heb geen contact moeten opnemen vanwege een bestelling of iers dergelijks. EasyToys is zeker de plek voor sextoys. Ik ben heel blij als klant.

Goede service en goede kwaliteit

Tot nu toe altijd goede ervaringen gehad bij easytoys. Alle producten zijn van goede kwaliteit en er staan eerlijke reviews op de website. Ik had één keer dat een product na een week al kapot was, dit kan gebeuren natuurlijk. Dit werd heel goed opgepakt door de klantenservice, ik kreeg meteen een vervangend item opgestuurd. Kortom als je zeker wil zijn van goede kwaliteit en service raar ik easytoys zeker aan.

Goede klantenservice, snelle bezorging en geweldige producten!

Goede overzichtelijke website. Goede blog om in te lezen over verschillende dingen (vooral als je ergens nieuw in bent). Goede reviews onder de producten die kloppen.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam