fijne website en levering

Het was snel binnen en heel mooie discrete verpakking. Niemand kon van buiten af zien wat het was. De website werkt zoals het hoort en alles is goed te vinden. Het aanbod is groot.

Beste sexspeeltjes site ever!

Door de reclame op TV kwam ik terecht bij easytoys. Ondertussen voor tussen de 200 en 300 euro aan speeltjes besteld op minder dan een maand tijd. Altijd discreet verpakt, altijd op tijd, altijd lekker. De reviews, de foto's en de filmpjes op de site zijn een serieuze meerwaarde tijdens het kiezen van nieuwe speeltjes voor mijn vriendin mezelf.

Mag één woord ook? GEWELDIG

Producten van hoog kwaliteit en goede prijzen. Heel erg blij met mijn aankopen. Ik heb er al veel plezier mee gehad

anoniem doosje!

Alle bestellingen tot nu toe in goede orde ontvangen. Producten voldoen aan de verwachting en worden geleverd in een neutrale doos zonder bedrijfsnaam of logo.

Snelle levering en discrete verpakking. Had het in de avond om 23.00 besteld en de volgende ochtend rond 9.00 al in huis!

Ideaal en snel thuis

De keuze is reuze

Fijn

Heel fijn, het is snel verzonden en veel keuze met ook bijna allemaal wel veel reviews

Supper

Alles netjes afgeleverd en op tijd en goede kwaliteit supper blij mee

Snel duidelijk en gemakkelijk!

Voor het eerst op zoek naar iets voor in de slaapkamer. Easytoys was een bekende naam dus daar maar gekeken. Meteen duidelijk overzicht van wat je zoekt, voor lage prijzen. Veel reviews op producten zodat je weet wat je koopt en snelle anonieme bezorging. Een aanrader!

Awesome

The delivery is fast, the product is good.

Super tevreden

Super tevreden met de geleverde producten en de sexy strings

100% positief

Zowel qua levering als ook qua kwaliteit van de producten ben ik meer dan simpel tevreden met easytoys! En niet te vergeten - het nagenoeg oneindig assortiment... Absolute aanrader!

Heel plezierig wanneer je alleen bent.

Heel fijn materiaal en werkt uitstekend. Handig om mee te nemen en verschillende opzetstukjes die goed werken.

Versatilidad y placer, que más se le puede pedir

Gracias a ello, he notado un placer más intenso que no conocía y he podido descubrir nuevas sensaciones. Su suavidad junto a la imaginación, es la clave para encontrar nuevas experiencias. Gracias por crear un producto así.

Easytoys is altijd een plezier. Een mooi vormgegeven website, overzichtelijk, scherpe prijzen, snelle levering in discrete verpakking, en als er ondanks alles toch iets mis gaat is de klantenservice altijd prettig om mee te werken. Aan te raden voor iedereen die zijn slaapkamerleven naar het volgende level wil tillen.

Altijd klantvriendelijk bij vragen en snelle levering.

Privacy wordt uitermate streng en goed behandeld. Ongelooflijke keuze aan producten waar per stuk duidelijk worden aangegeven of ze bijvoorbeeld voor beginners of gevorderden zijn. (belangrijk voor ons)

Directe, snelle en discrete levering. Zoals elke klant zich wensen kan.

Geweldige speeltjes voor een betaalbare prijs

Ik heb ondertussen al meermaals besteld hier. Als ik mijn vriend wil verrassen met wat leuke of een nieuw speeltje zoek, dan ga ik direct naar Easytoys! Veel aanbod voor erg betaalbare prijzen! Ik heb binnenkort een kast nodig speciaal voor deze speeltjes en lingerie. Easytoys for life!

Snelle levering en goede service. Je wel natuurlijk niet te lang wachten op je spannende bestelling.

Ik vind jullie een top website altijd alles netjes en snel en discreet gelevert echt geweldig

hele fijne & discrete webshop

Hele fijne webshop! alles wordt zoals gewoonlijk heel discreet verstuurd waardoor je je veilig voelt prijs kwalitieit verhoudingen liggen ook prima

Snelle levering en kwaliteit producten

Ik had mijn spullen binnen een dag al binnen, net zoals dat vermeld stond op de website. Verder zijn de spullen van goede kwaliteit en ik zal zeker nog eens iets bestellen.

Geweldig!

Een hele nieuwe wereld gaat voor mij open. Ik heb helaas niet zulke mooie ervaringen gehad als het aan komt op sexualiteit. Maar sinds een tijd met mijn nieuwe partner sta ik open voor dingen waarvan ik nooit had gedacht er zo open-minded voor te zijn. Echt een aanrader of je net ok de hoek komt kijken of voor mensen met al wat ervaring.

Bestel er regelmatig, veilig, leveren snel, goede service.

Ik bestel met regelmaat bij EasyToys, betrouwbare website, de pakketjes worden geleverd in simpel karton waardoor je niet kunt zien wat erin zit. De toys zijn geweldig, veel plezier aan, ook meegemaakt dat een glazen toy was beschadigd maar mocht deze met gemak retouren, binnen een week had ik de nieuwe alweer in huis! Ik kan niet wachten om mijn volgende bestelling te plaatsen!

Fijn

fijn en discreet, erg fijn als je met andere woont. goede website met fijne filters en goede zoek machine.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam