Geweldige

Geweldige tips een weetjes al veel geprobeerd.mijn vrouw en ik doen graag het standje van de week proberen.en de verhalen lezen Geweldige.

Fijn

Ik raad het zeker ook andere vrouwen aan het is een goed en fijn apparaat.

Recente bestellingen.

Ik bestel over het algemeen heren strings bij easy toys altijd goede service via emails snelle levering en er is nog veel te krijgen. Zoals ik zeg, snelle levering duidelijke email waren er maar meer sites die zo simpel waren.

Snel, discreet, ruim aanbod

Superveel keuze uit artikelen. Onwijs snelle en discrete levering, heel handig. Ook het spaarprogramma voor klanten is heel leuk.

super product

voldoet aan alle verwachtingen

Goede en discrete webshop

Mijn ervaringen met Easytoys zijn heel goed. Op de website is alles makkelijk te vinden en ook de informatie over de producten is zeer goed. Bij de meeste zitten er ook filmpjes bij met uitleg over het product. Dat vind ik heel fijn om mijn keuze te bepalen. De verzending is snel en discreet.

Veel informatie en vlotte levering

De site geeft veel informatie over de producten. En na bestelling een snelle levering.

Subliem

Beste lezer ik zou u graag willen mede delen.dat we spreken over een snel levering .ik ben daar bij uitstekend op de hoogte gehouden over mijn besteling.betreft mijn bestelling zijn de producten uitmutend heb ze als een cadautje gegevn aan mijn vriendinnen en zeer goed staat ontvangen

Top assortiment, snel geleverd...

Top assortiment, onderscheidend, prettige site en snelle levering. Voor herhaling vatbaar

top

alles is super snel geleverd wat heel fijn is. en alles doet wat er volgens de omschrijving gezegd word. ben er super blij mee

Netjes en vlotte levering

Goede uitleg bij de bestelde artikelen. Discreet verpakt en snel geleverd Dankjewel

Seks werd nóg beter!

Alle toys snel discreet in huis en direct bruikbaar. Vriendin is geiler dan ooit en we neuken als konijnen

Goede service!

Ben heel blij met de service omdat ik 2 produkten besteld had en kreeg er eentje, maar den tweede is goed en wel daarna gekomen, nog bedankt voor alles!

altijd heel content en super snel

Altijd iets te vinden naar ieders zin Heel breed assortiment en leuke spullen Ook over de levering totaal niets te klagen, super snelle service

EasyToys is blijkbaar een bedrijf die heel netjes werkt. Bestellingen zijn van goede kwaliteit en optijd bezorgd. De klantenservice is heel vriendlijk! Keep up the good work

Snelle service, alles was op tijd in huis en werd goed op de hoogte gehouden over de levering. Producten zijn zoals beloofd!

Geen levering

Beste, Op de website stond er dat de dag nadien de levering ging toekomen maar na een week is de levering er nog niet. Dit vind ik persoonlijk niet kunnen. Voor mij hoeft een levering er niet de dag nadien al te zijn maar zet het dan ook niet op jullie website. De kans dat je de app gaat doorgeven aan Post.nl is natuurlijk vrij groot maar dat is niet echt mijn zaak maar die van jullie. Jullie beweren dat de levering er ging zijn en ze was er niet. Klaar. Jullie verantwoordelijkheid ! Hopend dat je hier in de toekomst rekening mee wil houden zou voor toekomstige klanten een hele verbetering zijn. Thomas.

Fijne website en snelle levering!

Snelle,discrete levering

Goeie ervaring. Snelle levering,goede producten en discretie is goed.

Goede kwaliteit, discreet bezorgd

Toys van goede kwaliteit. Altijd discreet thuisbezorgd. Erg tevreden!

Zeer tevreden met ons kado

De adventkalender met speeltjes is een echte aanrader. De inhoud is verrassend en is een leuke aanvulling voor de donkere dagen tot kerst!

Fijne winkel, altijd kwaliteit en altijd op tijd!

Nu al 10x dingen besteld van deze site en alle spullen zijn van hoge kwaliteit. Zowel electrische apparaten als de oliën zijn van hoge kwaliteit en gaan nu allemaal al meer dan een jaar mee zonder ook maar enige klacht. Het heeft de kwaliteit van de slaapkamer ervaring enorm omhoog gegooid en daar ben ik blij mee. Ik raad iedereen deze site aan en hoop dat meer mensen deze ervaring met mij zullen delen in de toekomst!

geweldig

het was geweldig dus had gelijk een nieuwe order geplaatst en raad het zeker aan om het uit te proberen

Professionele volwassenen webshop

Het bestelgemak is uitmuntend, kreeg de doos onwetend (en zelfs ongevraagd in een blanco doos opgestuurd zodat niet de hele buurt weet wat we waar bestellen. En in mijn geval ideaal omdat het een cadeautje was voor mijn vriendin die het pakje aannam

Leuke speeltjes voor allebei

Vlotte levering Mooie artikels Goeie service na verkoop Antwoord binnen 1 dag Super

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam