Goed assortiment, snelle levering

Bij EasyToys is er een ruim aanbod aan leuke speeltjes. Vooral doordat er ook veel reviews zijn maakt het makkelijker om iets uit te kiezen als je zelf nog niet erg ervaren bent met verschillende speeltjes. Ik had verwacht dat mijn levering door Black Friday langer zou duren. Op de website stond al de volgende dag (ik besteldde om 22:30) dus dat vond ik al wat ongeloofwaardig, maar ik kreeg de bestelling alsnog binnen 2 dagen!

eigenlijk gewoon altijd goed!

Keurig anoniem bezorgd en zorgvuldig verpakt. Snel makkelijk en goed. Ik ben tevreden!

Best couples Christmas present

Quality products and a fun boxing for all of it

Snel en discreet

Zoeken, bestellen,betalen en je hoeft niet lang te wachten dus met een woord top.

Mijn eerste keer

Dit was mijn eerste keer dat ik een speeltje haalde voor mij en mijn partner ik ben blij om te melden dat het een goede ervaring was het was snel en discreet en ik zal de volgende keer zeker weer bij jullie bestellen

Top kwaliteit en zo in huis!

Snel klantvriendelijk en goede materialen en spullen een uitgebreid aanbod van de beste spullen!

Een goede site die veel te bieden heeft.

EasyToys heeft veel verschillende producten en dus voor ieder wat wils. De verzending is snel en discreet. Ik vind het een erg fijne site.

Hele goede service, discrete bezorging, vriendelijke klantenservice en snelle oplossing bij klachten!

zeer goed

snel en makkelijk, veel keuze

Fijne winkelervaring en snelle service

Breed assortiment, leuke acties! De levering is snel en anoniem, super fijn! Het is ook fijn dat er goede adviezen worden gegeven en op een leuke manier zoals social media!

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over het bezorgen van de service en de aankoop van de slipjes zijn goed

Duidelijke site ! Alles is privé verpakt als het word bezorgd. Fijn dat afterpay ook kan. Veel producten genoeg keus ! En ook een snelle levering. En ook goeie aanbiedingen . En zo niet is het goed te betalen.

Super leuke site met een TOP service

Easytoys is als je het mij vraagt de beste website voor seksspeeltje. Je hebt er enorm veel variatie en kan er echt alles vinden. De uitleg bij elk product en de revieuws zorgen er steeds voor dat je alles weet over een product. Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest. Pakketjes worden anoniem verzonden en alles is steeds goed verpakt. Ook de klantenservice is top, als je een probleem hebt lossen ze het direct voor je op.

Duidelijke producten en uitstekende service

Easytoys is de beste website in zijn soort. Duidelijke omschrijving van de producten die ze verkopen discreet verstuurd en makkelijk te bedienen website.

Alles wat we al besteld hebben werd snel geleverd . En alles tot hiertoe was top !

Elk pakketje is Super discreet, en klaar voor genot!

Bestel graag bij Easytoys! Ontvang Altijd alles netjes en discreet . Goede communicatie via de ap als er vragen zijn! Persoonlijk contact in tegenstelling tot andere sites waar je het moet doen met een computer. Ben al zeker 3jaar vaste klant , en bestel zonder schaamte en met heel veel plezier! Gister besteld , en vandaag al Gekomen! Top service!

Goed verpakt en snel verzonden. Top!

Overzichtelijke, eenvoudige en gebruiksvriendelijke shop met supersnelle levering

Overzichtelijk. Gelijk de keuze om een selectie te maken van wat je wil en voor wat je iets zoekt. Goed uitgelicht wat de aanbiedingen zijn. En daarna nog weer apart per categorie highlights! Eenvoudige kassa. Zeer gebruiksvriendelijk

Website werkt goed, producten van goeie kwaliteit.

Op de website staat alles duidelijk. Van de meeste producten is er genoeg informatie. Verzending duurt vaak maar een dag of 2.

Gewoon goed

Leveren op tijd en de producten zijn zo als omschrijving dus gewoon top

Pakketje is netjes op tijd geleverd in een discreet doosje. Echt een aanrader.

Super goede service

De service is goed, je hebt super snel antwoord op vragen die je hebt. Daarnaast heeft EasyToys een snelle anonieme levering wat ik fijn vind.

Fijne webshop

Voor ieder wat wils en verkopen artikelen die voldoen zoals de omschrijving

Goede webshop

Onze bestelde producten kwamen netjes en op tijd aan. Ook de shop is overzichtelijk.

Duidelijke webshop. Goed geprijsd. Snelle correcte levering.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam