Mooie producten en snelle levering

Het is een hele fijne site waar je echt alles kan vinden en de producten exact omschreven worden. Bij ons waren de producten ook de volgende dag in huis. Echt een aanrader!

Goede site

Meerdere keren dingen besteld. Altijd super tevreden! Snelle en discrete bezorging

Niks op aan te merken

De site is erg gebruikersvriendelijk en overzichtelijk. Producten zelf zijn van goede kwaliteit, doen wat ze beloven en kosten geen fortuin. Voor 23.30 besteld, maar niet de volgende dag in huis gekregen, maar het was een redelijk grote bestelling dus dat zien we door de vingers ;)

Gewoon AMAZING! Heerlijk

Een top ding!

Ik heb nu al een paar keer besteld bij easy toys Het is een fijn bedrijf en de producten zien er ook In het echt zo uit als op de foto Het materiaal is een dikke tien en nog geen klachten hierover Ik ben zeer tevreden en bestel zeer zeker meer bij hun

Snel en discreet

Bestelling werd de volgende dag al geleverd, in ee neutrale verpakking

De bestellingen worden snel en anoniem bezorgd helemaal top!!

Heel fijne ervaringen met mijn partner

Best

Prima website, producten zijn van topkwaliteit.

Producten zijn makkelijk te vinden en betaalbaar. Overzichtelijke website. Producten worden direct geleverd. Easy toys heeft ons nog nooit teleurgesteld.

Goede service vlot bezorgd

Wat ik bestelde was snel en discreet bezorgd en van aan gegeven kwaliteit.

Great Online Store

This online store has a great variety of items. I can pick so many toys and lingerie I couldn’t even imagine existed! The most important it is a descreet delivery, no one will know. Also a lot of customers reviews so you always know if It’s worth it!

Precies zoals afgesproken en helemaal anoniem,10 met zoen van de juffrouw

Perfectie

Perfecte levering, super snel en discreet. Meer hoef en kan je er niet over zeggen. De perfectie van hoe een webshop moet zijn wordt hier geëvenaard. Top

Service en aanbod wat je hoopt te verwachten!

De service is top! Altijd een snelle levering, vriendelijke klantenservice en de artikelen zijn netjes verpakt. En niet geheel onbelangrijk: anoniem krijg je het pakketje binnen. Het aanbod is zeer ruim en daarom vind ik altijd wel wat om te kopen!

Fijne en goede gebruiksvriendelijke site.

Mijn mening over Easytoys is erg positief. Zowel de site als de producten is heel erg gebruiksvriendelijke en duidelijk. Ook is de klantenservice netjes en beleefd. De verzending is fijn en betrouwbaar en zeer anoniem

goede site en dicrete levering

easy toys is een betrouwbare site die doet wat het beloofd. goede prijzen en discrete levering.

Altijd goede service

Yot nu toe nooit problemen gehad bij easytoys. Altijd optijd na het bestellen en volgende dag geleverd tenzij anders is aan gegeven.

Goede produkten, slechte klanten service

Op zaterdag wat artikelen besteld, welke ik zonder verzendkosten kon laten versturen ivm hoogte bestelling. Maar door enthousiasme toch EUR 4,95 verzendkosten gekozen voor bezorging de volgende dag op zondag. Helaas ging er iets fout bij verzending en kwam mijn pakket pas dinsdag aan. Toen ik contact opnam met de klantenservice voor restitutie ontkenden ze dat ik extra betaald had en dat het normale verzendkosten waren. Naast dat ik een verkeerde reactie vond kwam het ook erg onbeschoft bij mij over. Ik weet zeker dat het verzending op maandag kosteloos was en vind het erg onprofessioneel dat de klantenservice een klant tegenspreekt met een foute bewering.

Discrete and comfortable

Delivery was discrete, comfortable and carefree! Would order again without a sexond thought!

Goede service, snelle levering

Makkelijke website, snel besteld, altijd wel korting. De volgende dag meteen bezorgd, super snel! Er was 1 artikel waar ik een vraag over had, snel antwoord en meteen opgelost. Ook zeer tevreden over de artikelen, allemaal gekocht met korting dus ik was lekker goedkoop uit, allemaal goede qualiteit en heel fijn in gebruik :)

heel correct

Heel correcte opvolging en levering bestelling; kwaliteit super

Super fijne online seksshop!

Ik shop altijd erg graag op Easytoys. Het assortiment is ruim, ze bieden vaak leuke kortingen en extra’s voor leden en de klantenservice is super!

Gewoon super, heel fijn.

Hele fijne webwinkel, daar heb ik nooit problemen mee gehad. Hele goede prijs kwaliteit verhouding. Altijd goed contact gehad en fijne producten te koop!

Een hele snelle levering, en hele goede kwaliteit

Ik had een toy besteld. En de volgende dag was het al in huis. Het was heel stevig ingepakt en de kwaliteit is geweldig. Ik ben zeer tevreden.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam