Spannende Ontdekkings reis

Ik heb al meerdere interessante aanvullende speeltjes gekocht bij EasyToys. Ik dacht altijd alles al gezien, gevoeld en meegemaakt te hebben, maar EasyToys blijft me verrassen met hun aanbod. Super shop om duh beste, lekkerste en leuke speeltjes te kopen om het extra spannend en interessant te maken in de slaapkamer. Alleen of met je partner. Voor iedereen iets wils.

Snel en discreet

Vandaag besteld en morgen geleverd. Zelf in België. Top service!

Prettig en vertrouwd

Zelf durfde ik nooit iets te bestellen, maar met mijn vingers kwam ik nooit klaar. Uiteindelijk toch is gaan kijken. En na 1 jaar wikke en wegen iets besteld. Wat was ik blij dat het zo anoniem verzonden werd!! Ik heb een fijne ervaring met easytoys ook omdat ze het product goed laten zien er filmpjes bij plaatsen en reviews van andere laten zien. Dit geeft meer vertrouwen en een goed gevoel. Super blij! Ik kan niet wachten om mijn volgende bestelling te doen!

Perfecte service.

Voor elk wat wils en goed geprijst. Aanrader!

Fijne website, overzichtelijk en duidelijk. Ook prettig te gebruiken op een mobiele telefoon. Het pakket word netjes en discreet thuisbezorgd.

Snelle en goede service

Maandag besteld dinsdag geleverd en kwaliteitsvolle producten

ruimte selectie, overzichtelijk en snelle levering

De site is overzichtelijk en goed te navigeren. Het is fijn dat bij producten reviews worden weergegeven zodat je ook als beginner een idee hebt wat je kunt verwachten. De levering was snel en anoniem (ook prettig) en de producten zoals omschreven. ik ben zeer tevreden.

Snelle service en doen wat ze beloven

Product was snel thuis, discreet verpakt en product voldeed 100% aan de verwachtingen

Goede prijs kwaliteit

Op Easytoys heb je veel keus aan een schappelijke prijs, andere sites zijn vaak een pak duurder voor hetzelfde.

Fijn consumentengericht bedrijf

Makkelijk te navigeren site Groot assortiment Goeie en discrete verpakking

Goede ervaring dus aanrader

Dit was de eerste keer dat ik bij Easytoys heb besteld. Website overzichtelijk en bij de producten door middel van een filmpje duidelijk uitleg. De dag erop de spullen netjes ontvangen en 's avonds plezier hebben.

Duidelijk en overzichtelijk

Jullie hebben een duidelijke overzichtelijke pagina. Alles is makkelijk te vinden en goede omschrijvingen van de producten

Easy shopping experience

Easy shopping experience. Fast delivery. Certain products are not so much a bang for the buck, but many others, especially ones on sale, provide excellent value for the money.

Fijne en betrouwbare website

De bestelling zijn snel bezorgd en goed verpakt. Fijne service en er staat op het pakketje ook niet dat het van easytoys komt wat ik heel fijn vind.

Geweldige webshop!

Ontzettend uitgebreid assortiment, snelle levering en klantvriendelijk

Snelle levering, discreet pakket

Levering volgende dag al bezorgd. Ruim aanbod op website. Discreet pakketje, discrete rekening afschrijving ook. Gewoon super!

Super snelle en discrete service

Goede uitgebreide shop met kwaliteits producten en super service

snelle goede service

pakket snel en discreet binnen afgesproken tijd. producten een genot

Goede snelle en betrouwbare service

Bestelling is netjes op tijd afgeleverd. Goed verpakt en niet zichtbaar dat het om seksartikelen gaat. Ik zal hier zeker vaker bestellen.

realistische strap on

Leuke toy

Prima en snel

Prima bedrijf die discreet en snel levert.

Wederom een fijne ervaring bij Easytoys

Over de jaren heb ik al meermaals bij Easytoys besteld. Iedere keer ben ik verzekerd van een snelle levering, anonieme verpakking, goede kwaliteit producten en een breed aanbod. Niet voor niets blijf ik terugkomen bij Easytoys. Zeker een aanrader!

Eerste kennismaking is leuk

Snelle levering en prima Kwaliteit

Top website!

Goede website die makkelijk te gebruiken is. Bestellen ging makkelijk en de optie naar een postNL punt was top.

Fijne en goede ervaring

De website is goed ingedeeld waardoor je snel en goed alles kan vinden. De service is erg goed als je een mailtje stuurt hebben ze al binnen een uur een reactie terug gegeven, als er iets kapot is aangekomen sturen ze gelijk een nieuwe op. Dus ik raad easytoys zeker aan!

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam