Gemakkelijk en snelle levering

Ik had het niet verwacht, maar plaatste op zaterdagavond een bestelling en zondagochtend kwam het aan!

Fijne producten, en goede levering!

Ik bestelde en het was de volgende dag in huis! Erg fijn.. er is ook een goede uitleg bij hoe producten werken.

Ruim aanbod, voor ieder wat wils

Ruime keuze aan producten. Ieder product heeft dan nog een individuele beschrijving van hoe je het moet gebruiken of waarvoor het dient. De verschillende reviews geven je soms nog wat extra informatie. De bestelling wordt ook discreet verpakt, je kan op de doos niet zien dat het een pakketje is van EasyToys.

perfecte service

snel besteld, snel geleverd , prima kwaliteit

Snelle verzending handig product

Het is een fijn bedrijf wat anoniem verzend en het product ook goed en snel verzend.

Snelle levering in discrete verpakking

Uitkiezen en genieten maar. Heerlijk.

Goed, snel,discreet, prijzen ok

Bestellingen kloppen, prijstechnisch prima. Alles word heel discreet geleverd, dus aan te bevelen om hier gekomen.

Snelle bezorging en anonieme verpakking

Erg fijn dat de verpakking niet aangeeft wat het bevat, zo kan ik veilig bestellen plus het was de volgende dag in huis. Producten zijn fantastisch en voordelig

Altijd tevreden, de service, de levering en product keuzes! Toppie.

Goede kwaliteit prijs verhouding, goede klantenservice, en een makkelijke website met snelle levering.

Super fijne site en discreet

Een super fijne site om te bestellen, ook als beginner op veel gebieden. Veel hulp en filters te vinden en alles staat duidelijk gecategoriseerd! En de discrete verpakking is natuurlijk ook ontzettend fijn

Ja snelle levering met indrukwekkende toys

Besteld en binnen 2 dagen binnen, super speeltjes waar je heel veel opties voor hebt echt super.

Top!!

Alles was zoals ik had verwacht en meer!!.

Fijne webshop. Je kunt hier echt alles vinden wat je op dit gebied in je nachtkastje zou moeten hebben of uit wil proberen. De service is top. Bestelling word de volgende dag al geleverd en je kunt ook kiezen voor een avond bestelling. Het word geleverd in een normale doos dus niemand zal zien wat je besteld hebt.

Snel geleverd en altijd goed!

Elk product wat ik tot nu toe heb besteld bij jullie was er altijd en snel geleverd. Discretie is ook goed gehandhaafd tijdens het bezorg proces, erg fijn :) Nooit gedoe gehad met dat er iets niet was of dat het super lang duurde voor het er was, top service!

Geweldig goed

Wij hadden iets besteld maar werkte niet. Contract opgenomen werd direct iets aan gedaan. Fijn als een klantenservice wel dingen oppakt en je niet van kastje naar de muur blijft sturen.

De producten waren zoals verwacht, bezorging was snel dus zeker tevreden .

Meerdere malen al besteld alles is duidelijk op de site.bestelde artikelen altijd netjes op tijd binnen.super veel plezier gehad aan mijn bestellingen

Je kan hef zo gek nog niet bedenken en ze hebben het wel. Leuke speeltjes en goeie variatie. Bestel er zeker weer.

Bestelling nooit ontvangen

Veilig, discreet en snel! Juist van easytoys, waar artikelen verkocht worden waar helaas in de maatschapij nog een tabboe over zit, had ik de zekerheid verwacht dat de verzending goed zou gaan. Wat zij ook flink verkondigen op hun site! Dat mijn persoonlijke gegevens (NAW) als ook het bestelde artikel van de site nu bekend zijn bij onbekenden, neem ik easytoys en de bezorgservice zeer kwalijk. Het geld is netjes teruggestort, wel onder de noemer van easytoys... dus discretie kan veel beter! Veilig, discreet en snel... Helaas niet mijn ervaring!

Hele fijne discrete shop

Een fijne webshop die je discreet behandeld én verstuurd!

Uitstekende service

Onlangs heb ik online enkele producten gekocht. Ik ben super tevreden van de service. Easy toys komt haar beloften perfect na.

Mooie kwaliteit en vlotte service

De bestelde producten zijn mooi van design, klassevol en voorzien van een leuke verpakking. De aangekochte producten zijn handig hanteerbaar en doen hun naam eer aan. De levering zelf was discreet ... een gewone doos zonder enige link naar de winkel. De bestelling werd effectief (zoals de website aangeeft) vrij snel en op een vlotte manier geleverd. De website is heel duidelijk en efficiënt opgesteld ... ook leuk is de nieuwsbrief met tips!

Een super ervaring

Laat op de avond kwam ik op een leuk idee voor een cadeautje voor de verjaardag van mijn vriend. Ik stuurde jullie site door met de vraag of hij er een uit kon kiezen. Dat heeft hij gedaan en ik heb gelijk een bestelling geplaatst. Deze kwam de volgende ochtend (op zaterdag) al aan!! Zo een snelle service heb ik nog nooit meegemaakt! Daarnaast heb ik de prijzen ook met andere sites vergeleken en easytoys kwam echt als goedkoopste eruit! Al met al een super site met een super service. Hier ga ik zeker vaker bestellen! :)

geweldig

Geweldige ervaring en correct geleverd. Afspraken na komen betreft levering. Alles klopt, ik ga zeker vaker iets bestellen en raad het iedereen aan.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam