Super !

Snel, betrouwbaar en goede producten. Wij bestellen altijd van hier!

Fijne speeltjes en discreet geleverd

Wij hebben dit speeltje besteld om het spannend te houden. Dit speeltje is voor beide enorm fijn en leuk om mee te experimenteren! Formaat is voor beide prima

Goede duidelijke webwinkel

Ik heb meerdere malen bij easytoys besteld. Gaat erg makkelijk en pakketten komen altijd discreet aan. De klantenservice is erg snel. Ook de website zelf vind ik duidelijk. Er staan specificaties op en ook waar dingen van gemaakt zijn. Goede foto's, soms zelf filmpjes. Ook afmetingen. Kleine omschrijving met uitleg wat je er mee zou kunnen doen. Een erg fijne winkel kort gezegd.

gewoon goed

website is duidelijk, klantenservice is service gericht, bestelling word op tijd geleverd. Alleen maar positieve ervaring

Top zaak

Ben zeer tevreden over easytoys goede service en snelle levering bestel qlleen nog maar bij jullie

super

snelle levering van tot nu toe top producten zal er beslist vaker bestellen in de toekomst

Top producten!

All veel ervaring met de producten gehad. Samen met mijn vriendin heb ik al een heleboel gezien en gevoelt,maar de kwaliteit van easytoys blijft op z'n best!

Easytoys maakt de drempel lager

Breed assortiment, goede service en mooi uitdagend...

Fijn online shoppen

Een hele ruime keus aan assortiment. Met informatie over van alles wat je duidelijk op weg helpt mocht je ergens tegenaan lopen. Makkelijk en snel betaald, discrete en snelle levering aan huis.

Top ervaring!

Ik ben erg tevreden met de producten van EasyToys! De kwaliteit is goed. Het pakket kwam erg snel en ook discreet aan. Het was allemaal netjes verpakt.

Goede producten met veel keuze dus voor ieder wat wils

De adventkalender is echt prachtig om samen uit te proberen, die heeft mij helemaal verkocht

Gebruiksgemak website is goed, duidelijke foto's en de reviews van andere klanten maakten voor ons de keuze bij sommige artikelen makkelijk. Niet de goedkoopste qua artikelen (vooral de glijmiddelen zijn aan de prijzige kant, elders bijna 70% goedkoper gevonden!!!) Fijn dat er veel op categorie is gesorteerd. Qua discretie is het inderdaad prima verpakt, echter door het adres op het pakket te zetten van de verzender, weet echt elke postbode waar je pakketje vandaan komt.. Voor mij absoluut geen probleem, want de postbode mag gerust weten dat ik een leuke avond in de planning heb ;)

De beste online shop voor seksspeeltjes

Producten worden goed omschreven zoals materiaal, maten,invoerdiepte en de geschikte glijmiddelen voor het product.Ook staat erbij vermeld of het voor beginners,gevorderd of experts bedoeld is.Mede door reviews van klanten kan er makkelijk een besluit worden gemaakt om het product te kopen of niet.

Grootse keuze, snel geleverd

Duidelijke webshop met heel groot assortiment! En supersnelle levering

Helemaal top

Zeer overzichtelijke website met een makkelijke en goede zoekfunctie en de aangeboden artikelen zijn scherp geprijsd. Ik bestelde op zaterdag en kon het tot mijn grote vreugde op zondag laten bezorgen!

Super goed

Product zoals beschreven en snelle levering

Geweldig!

Goede producten, erg fijn en goede service

Hele fijne web shop

Het is heel fijn zoeken naar de juiste producten. Ook wordt het heel goed verpakt zonder dat je weet waar het vandaan komt.

Top webshop!

Snelle discrete levering. Leuke acties. Breed assortiment met ruime keuze. Voor ons geen andere!

ik ben erg tevreden.

Mijn ervaringen zijn heel goed

discrete en correcte leveringen

Ben ondertussen al verschillende jaren klant bij EasyToys en nog nooit problemen gehad met een zending. Alle bestellingen verlopen zeer vlot en worden netjes verpakt en discreet verzonden. 1 maal een artikel gehad waar een probleem mee was, klantendienst gebeld en ik werd meteen op een vriendelijke en correcte manier geholpen. Regelmatig leuke deals te scoren en als je een account hebt kan je voor leuke cadeaus sparen.

In1woordfantastisch

Diverse producten besteld en de volgende dag al in huis..alles voldeed aan de beschrijving en we hebben er al wat lol mee gehad :-)

Goede en snelle levering

Mijn pakket was op de juiste datum en tijdstip geleverd.

Amazing variety, incredible speed, nice deals!

There are so many products in this store, I couldn't believe it. Products get delivered within a few hours, 12 hours sometimes even. I haven't had the need to use the customer service yet, but I can only assume it works as well as the rest of the store.

Fijne service en goeie kwaliteit!

Het is altijd makkelijk om te bestellen bij Easytoys. Een breed assortiment en duidelijke omschrijvingen van de producten. Ik koop er graag!

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam