niet discreet

ze beloven dat het pakket discreet is, dus niemand weet wat erin zit, maar dat is een leugen. doos heeft een logo dat moeilijk te missen is. Ik denk dat het daarom zo lang duurde voordat mijn buurman me het pakket teruggaf

Snelle bezorging

Het was een hele snelle bezorging

Nette shop met ruim assortiment voor ieder wat wils.

Ze hebben er zo veel. Van beginner tot expert. Niks is te gek en de prijs is ook netjes.

Hele goede service.

Je kan kiezen wanneer en hoe laat je bestelling aankomt. Er is altijd wel snelle levering. De producten doen het meer dan goed. Dus zeker aan te raden. :)

Snel en goed

Zeer snelle levering en product precies zoals omschrijving

Prima service,en correcte afhandeling

Niks anders dan lof

Snel en discreet

Snelle, discrete levering met een uitstekende kwaliteit van producten

Geweldig!

Ik heb voor het eerst een toy besteld hier en ga het zeker vaker doen wat een goede service en wat een geweldige keuze aan speeltjes hebben ze hier !

Fijne site

Een erg ruim aanbod, goeie prijs/kwaliteit verhouding en mooie aanbiedingen.

Easytoys is echt de beste

Geweldige artikelen en goede, betrouwbare reviews. Zeer uitgebreid assortiment en overzichtelijke website. Veelheid aan toys die je wel zou willen hebben en gebruiken!

Snel, Gemakkelijk en top quality!

De levering is altijd snel, mits er iets niet op voorraad staat word dat gemakkelijk aangegeven, net zoals de rest van de site heel overzichtelijk. De quality is altijf super, nooit problemen gehad met speeltjes van easytoys!! Aanrader!!

Mijn favoriete webshop!

Wat een enorme keuze met voor elk speeltje een goede productuitleg. Voor ieder wat wils en in elke prijsklasse. Super snelle verzending.

Ik heb al een paar keer via easytoys bestelt en het was super snel in huis en de kwaliteit is ook erg goed ! Als je anoniem iets wilt bestellen komt het in een bruine door dus je buren weten niet wat je bestelt heb ... 1 woord! GEWELDIG !

Easytoys.nl is DE site om je toys te kopen.

Een ruime keuze tussen allemaal verschillende toys, accessoires, gifts, bdsm stuff, echt vanalles. De ene dag besteld de andere geleverd, ik ken geen betere service dan deze. Een echte aanrader :)

Snelle levering, goede producten

De eerste paar bestellingen bij Easytoys heb ik zonder account gedaan om te kijken hoe dat loopt. Inmiddels heb ik en account omdat de winkel ervaring uitermate goed is. Bestellingen worden zeer vlot geleverd en het kwaliteit van de producten is top. Enige nadeel/verbeterpunten; ze hebben blijkbaar één standaard maat doos wat ikzelf zonder vind. Voor kleinere bestellingen had er best een kleinere doos gemogen. En de fictieve bedrijfsnaam Postorder is anno 2021 ook niet discreet meer :) wellicht een fictieve generieke bedrijfsnaam.

Goede site, leveringen perfect

Sinds kort een aantal bestellingen gedaan bij EasyToys. Altijd netjes op tijd binnen. De site is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. De reviews zijn geloofwaardig te noemen. Één keer contact gehad met de klantenservice met een klein issue, was snel opgelost.

duidelijke website, goede beschrijving

Duidelijke website, goede beschrijving producten, snelle levering en artikelen goed verpakt.

Fijn en goed bedrijf

Goede omschrijving van de producten En snelle levering Goede prijs kwaliteit

zeer goed

perfect en op tijd geleverd

Goede prijs kwaliteit en heel snelle levering gewoon fantastisch

Geweldig!!

De site is makkelijk te gebruiken en ze hebben een heel groot aanbod. Ook vind ik het heel prettig dat het discreet verpakt wordt.

Top shop met goeie producten!

Elke bestelling bij easytoys die we gedaan hebben is perfect verlopen. Niet alleen snel qua levering. Maar de producten zijn echt top en volgens de reviews. Goed en netjes ingepakt. En je voelt gewoon dat het geen prullen zijn! Op naar nog meer speelplezier!

Helemaal top!

Levering zoals beschreven, neutrale doos, stevig ingepakt. Pakketje kwam wel en dag later echter kwam dit door de drukte bij de postbezorgers. Erg tevreden over de bestelling, nette dozen en verpakkingen doet wat er beloofd werd. Ik bestel zeker nog eens.

Wat een top toy!

Ik heb de satisfyer pro gekocht. Ik kan niet meer zonder. Het is geweldig. Mijn vriend moest even ontdekken hoe het werkte maar had het al aardig snel door! Mijn vriendinnen hebben hem nu ook. Wij allemaal zijn FAN

Prettig

De doos kwam volledig anoniem aan dus dat vond ik erg prettig. Omdat ik zo jong ben en nieuwe dingen wilde uitproberen vond ik het fijn dat de doos in het anoniem kwam, zodat mijn ouders dit niet wisten.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam