Super service en levering

Ruime keuze aan artikelen van geweldige kwaliteit. En als je wat besteld heb je het snel binnen..

Uitstekende & snelle service

Het was een verrassing voor mijn echtgenote en was er zeer tevreden mee, past uitstekend en hebben er intens van genoten op alle vlakken, voor herhaling vatbaar

Snelle levering. Perfect verpakt.

Klantgericht en practisch in producten en service

Voor het eerst een paar speeltjes gekocht na goed de info op de site gelezen te hebben. Vooral de reviews en ervaringen van voorgangers gelezen. Erg handig om een goede keus te maken. Snelle levering. Dit is zeker niet onze laatste bestelling

Super snelle levering van de producten, goede kwaliteit van speeltjes.. een genot in de slaapkamer

Mooie website Makkelijk om je product te bekijken Bestelling doen is ook super makkelijk Volgende dag alles in huis

Groot aanbod, snelle verzending, fijne producten

Ik heb in 2 weken tijd 2 bestellingen geplaatst en beide keren was het een feestje! Zowel het browsen in de webshop (veel info, filters bij het zoeken en mooie opmaak) en de snelle verzending, als de uren daarna ^_^. Hier gaan we nog veel vaker winkelen.

Snel en correct

Veel info bij de artikelen, soms aangevuld met video over het product. Regelmatig mooie kortingen om mee te nemen en steeds snel en discreet geleverd! Kortom onze vaste leverancier :-)

Perfecte levering.

Snel en correct geleverd, kwaliteit en mooie Toy’s

Precies zoals verwacht en volgens omschrijving

Alles prima zoals beloofd

Duidelijke website en heel goede service

Op de website staat elk product heel goed omschreven. Ook de levering is perfect verlopen. Tel daar nog de goedkope prijzen bij op en je hebt de perfecte combinatie om jouw gewenste product aan te schaffen

Super goede service

Goede service, uitgebreid assortiment, pakketjes worden keurig discreet verpakt en verzonden en niet bij de buren afgegeven.

Uitstekend!

Steeds de beste prijzen en de producten omvatten altijd een juiste en volledige omschrijving. Ook wordt alled telkens enorm snel en zeer neutraal geleverd. Niemand weet dus wat er in je pakketje zit en waar je het besteld heb. Waarom ik altijd kies voor easytoys? Ik vind de artikels en tips die je kan terug vinden op de website, mooi meegenomen. Zo leer je nog dingen bij verruim je je leefwereld.

Gewoonweg super promoties

Altijd vlugge levering

geweldig!

mijn ervaring is in een woord geweldig! wat hebben ze op de site toch veel :) je kunt er alles shoppen en ook nog is met goede kwaliteit. de service is ook super, je kunt tot heel laat bestellen en het is meteen de volgende dag al in huis. ik ga er lekker van genieten van mijn nieuwe spulletjes.

veel info

Ik was op zoek naar de womanizer of satisfyer +of iets vergelijkbaars) voor mijn vriendin. Ze is er blij mee, bevalt goed. Wat mij aan de site bevalt is de toelichting op producten (wat, waarvoor, wanneer) en de overige categorieën. Niet alleen een verkoopsite dus, maar nuttige informatie

Super webshop met een nog betere klantenservice

Artikelen worden altijd netjes en snel verzonden, de klantenservice is een van de allerbeste!

Altijd helemaal prima!

Bestelling altijd discreet en op tijd bezorgd. Helemaal niks mis mee.

Happy wife, happy life

Producten zijn niet altijd wat je zou willen, maar dat is voor iedereen anders, over het algemeen zeer tevreden over producten prijzen en service.

Voor iedereen wat leuks!!

Alles makkelijk te vinden en snelle levering. Netjes discreet verpakt.

Discreet en waardevol

Snel discreet en veel verschillende producten. Ook veel relevante informatie op de website die de stap naar toys makkelijker maakt. Erg toegankelijk

Zeer betrouwbaar en vlotte levering

Vlotte levering, neutraal verpakt, product voldoet aan de omschrijving.

Alles is altijd goed gekomen

Er zijn niet alleen geweldige producten, maar ook geweldige prijzen. Vooral de kortingen zijn erg goed. Ik vond ook de goede beschrijvingen van de producten.

Discreet en snel geleverd

Snel en discreet geleverd, verder zijn de producten van goede kwaliteit!

Topbedrijf!

Ze hebben goede producten en goede prijs-kwaliteitsverhouding. Mocht het een minder product zijn, doen ze hier ook niet moeilijk over en lossen ze het netjes met je op! Al met al een fijn bedrijf om te bestellen!

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam