Voor de eerste keer iets besteld. Superdiscreet geleverd en een goed product.

Goede online shop

Fijne webshop vooral als je on ervaren bent en niet goed weet wat je zoekt. Zeer duidelijk site! Ook fijne klantenservice! Klein min puntje is dat het iets duidelijker mag worden vermeld het anoniem verzonden wordt.

Snelle levering en altijd netjes verpakt! Top!!

Fijne webwinkel!

Ruime assortiment en hele fijne reviews van andere kopers, maakt het wat makkelijker om een keuze te maken. Website is fijn ingedeeld. Bestelling wordt snel geleverd! Volgende dag al in huis!!!!

Snel en betrouwbaar goede producten geleverd

Zoals aangegeven is de levering snel. Verpakking is anoniem en je kunt aangeven waar je pakket bezorgd moet worden. Producten zijn goed en conform beeld op de website.

Super tevreden

Mijn vriendin en ik beleven veel plezier aan de speeltjes van Easy toys. Scherpe prijzen en goede service

geweldig

het was super goedkoop, makkelijke site (leuke dingen) en ik had het binnen 12 uur al in huis én anoniem verpakt wat ik echt super vond! toppers ;)

Overzichtelijk, goed aanbod, goede productinformatie.

Overzichtelijk en fijne webshop met een duidelijk aanbod in genoeg categorieen. Snelle levering met duidelijk lever informatie. De product reviews lijken echter wel erg gefilterd te zijn op "zeer positief" hierin zouden wat meer realistischere reviews mogen komen. De bestelde producten waren voor een leuke prijs te koop en hebben tot nu toe een bijzonder prettige ervaring toegevoegd.

Genieten

De bestelling ging goed en aan de doos was niet af te zien waarvandaan de order kwam. De producten zijn heerlijk en brengen je naar een nieuwe dimensie.

Bestelling geplaatst op de juiste moment geleverd discreet ingepakt en alles was naar wens zoals het hoort

Eerste speeltje en verliefd

Via vriendinnen hoorde ik al een tijdje positieve verhalen over de satisfyer maar durfde het zelf nooit te proberen. Ik dacht bij mezelf hoe kan dat nou zo ‘geweldig’ zijn. Uiteindelijk heb ik mij toch laten ompraten en heb ik er 1 gekocht. En geloof me ik ben er verliefd op, ik snap alle positieve verhalen en vertel die nu zelf ook. De eerste keer dat je een seksspeeltje gebruikt kan het gek voelen totdat hij precies op het goede plekje komt dan ben je meteen van het gekke gevoel verlost en kan je alleen nog maar genieten!

Zeer snelle en discrete levering

Fijne, overzichtelijke site en niet duur! Snelle verzending, en het belangrijkst: het wordt discreet verpakt. Erg fijn.

Geweldig met goede service

Leuke producten die zeker goed zijn om je relatie te verbeteren of zelf wat meer te experimenteren

alles perfect geregeld

Van mijn keuze tot het product tot de levering was alles top. De nodige omschrijving van het product was goed en heft mijn keuze vergemakkelijkt. Ik wist wat te verwachten en het product voldeed aan de verwachtingen die ik had.

Zoals afgesproken geleverd

Geleverd zoals afgesproken en zoals altijd diskreet

Zeer goede en snelle service

Ik kocht enkele producten. Deze werden zeer discreet geleverd in een bruine doos, ook de afzender werd geanonimiseerd. Het werd snel geleverd. Zeker een aanrader.

Topp

De website is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Veel producten en voor iedereen genoeg keuze om iedereen blij te maken.

Snel duidelijk en goed

Overzichtelijke website, klanten zetten hun ervaring neer bij de producten.

Top bedrijf Snelle levering Voor iedereen wel wat

Geweldig, goede kwaliteit voor een goede prijs

Het is gemakkelijk om iets te bestellen en als er problemen zijn is het makkelijk om contact op te nemen. Het is dan zo geregeld. De producten zijn van goede kwaliteit en hebben een goede prijs. Het is een aanrader om hier te bestellen!!

Klantvriendelijk en geode kwalitijd

De spullen zijn van goede kwaliteit en er is een ruim assortiment alles is makkelijk te vinden op de site verzending is snel en Discreet en als er een probleem is dan is de klantenservice klantvriendelijk en heel snel met het oplossen van het probleem

Groot assortiment met voor ieder wat wils

Al meerdere keren bij EasyToys besteld en ze verkopen top producten. Niet al te duur (ligt natuurlijk aan wat je zoekt en je uit wilt geven), snel binnen en altijd discreet verstuurd.

ultiem verlangen - classic edition + uitbreiding

De verzending verliep heel snel, vandaag besteld morgen geleverd. De verpakking was volledig anoniem, in een bruine kartonnen doos. Het spel zit er uit zoals verwacht en het lijkt heel leuk om te spelen. Momenteel hebben we er nog geen tijd voor gehad, maar dat zal niet te lang meer duren. Sommige opdrachten zullen we aan ons laten voorbijgaan, zoals anaal of baffen, daar is mijn vriendin niet voor te vinden, maar alle andere opdrachten zullen we met veel plezier vervullen. Het niveau van de vragen is zoals aangegeven. Je kan best de opdrachten wel van tevoren eens doorlopen, zodat je weet wat je allemaal in huis moet hebben om ze te kunnen uitvoeren. Kortom, we zijn heel tevreden, niks negatiefs op aan te merken.

Toen ik het had besteld werd het al snel verzonden. Gelukkig word het anoniem verzonden super!

Goede kwaliteit

Hele snelle discrete verzending, binnen 24u in huis. Goede kwaliteit, ruime keus en goede aanbiedingen!

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam