Producten zijn nooit aangekomen

Zijn nu een week verder en post.nl zegt dat ze geleverd hebben maar ik heb nooit iets ontvangen

Erg goed

Fijne service en discreet wat echt een must was! Mooi product en super bezorgd

Geweldig snelle levering en top product.

Snelle levering van EasyToys en goede producten. De beste op online gebied!

Snel & Discreet maar productkwaliteit kan soms beter

Snelle en discrete levering maar niet alle producten zijn van even goede kwaliteit en de garantievoorwaarden zijn beperkt.

Super goed

Snelle levering en als er iets niet in orde is word er snel gereageerd

Alles netjes discreet en snel in huis

Nooit geen problemen met m’n bestelling gehad en de volgende dag in huis

Goed, en discreet verzonden

Goeie kwaliteit, en snel en discreet verzonden

Goede ervaring en fijne services

Meerdere keren besteld bij Easy toys. Bij mankement van product wordt gelijk een oplossing gezocht. De producten worden altijd netjes en discreet geleverd. Fijne webshop!

Discreet, snel en betrouwbaar

Snelle levering, discreet zonder dat je erom moet vragen. Nooit problemen gehad met bestellingen

Vriendelijk ruimdenkend

Vriendelijk goede kwalitijd snel levering jullie doen nooit moeilijk

De website van easy toys is makkelijk in gebruik. Daarnaast leveren zij snel en discreet. Betalen gaat gemakkelijk en veilig via iDeal. Alles staat altijd heel duidelijk op de website. Top website.

Snel, makkelijk en plezierig

Producten bestellen bij easytoys zijn snel, makkelijk en plezierig. Absoluut geen spijt van de aankopen tot nu toe en zal er zeker vaker bestellen.

Makkelijk en compleet

Snelle en goede levering.Ruime keus.

Zeer duidelijk goede verzending

De communicatie is top en het pakketje lag mooi optijd klaar bij het postkantoor. De kwaliteit van de producten is zeer goed. Je krijgt waar voor je geld.

Nog ontdekkend

Het ei was naar een keer gebruik niet meer te veranderen van stand en we konden het niet meer uitzetten .

Goede kwaliteit en snelle service

Altijd snel geleverd. Leuke interessante filmpjes op het youtubekanaal. ;-) Veel keuze!! :-)

Goede discrete bezorging en overzichtelijke site.

Veel aanbod op easytoys, voor elk wat wils. Website is overzichtelijk en verzending van de goederen is discreet.

Goede prijzen voor kwalitatief goede producten

Ik zat met m’n vriendin te kijken voor wat leuke dingetjes en toen kwamen we de pleasure box tegen die met een prachtige korting aangeboden werd. We hebben meteen de knoop doorgehakt om het te kopen en we hebben er geen moment spijt van gehad

Fijn product

Gewoon helemaal fantastisch!

Producten zijn goed, snelle levering!

Heerlijk!

Wat een ervaring! Nooit meer zonder!

goed en snel

makkelijk bestellen, snel geleverd en goede prijs.

Slecht

Mijn bestelling werd verstuurd met de KPN en werd als bezorgd gemeld. Alleen ik had geen pakket dus ik gebeld met easytoys. Die ging het melden bij KPN om het pakket te achterhalen zou teruggebeld worden dat gebeurde dus niet waarop ik mijn geld reug eiste zit nog te wachten . Paypal ingeschakeld die zou het melden bij EDC. Zit nog te wachten op mijn geld of pakker.

Helemaal top!

Super snelle en fijne levering, bij klachten ook super snel een oplossing! Echt top!

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam