Top winkels top producten

Bestellen snelle levering netjes verpakt Erg top

Goede service, snelle levering en gebruiksvriendelijke webiste. Happy!!!!

Zeer goede service, snelle levering van de producten en de website is goed gebruiksvriendelijk. Al jaren zeer tevreden met Easy toys.

Zeer goed, snel geleverd, discreet

Goed product, snel geleverd (en discreet). Betaling online was makkelijk. Gewoon alles goed dus! Zeker een aanrader

De beste webwinkel voor het kiezen van jouw sex-toys , veel plezier verzekerd !

EasyToys +++++++++ + Erg goed opgebouwde website , makkelijk te gebruiken en te hergebruiken ! + Goed gestructureerd , goede indeling per product of per geslacht of nieuwe producten of tips en goed advies en inspiratie ... ! + Ook goede prijs & kwaliteits verhouding . + Veel items in voorraad . + leuk om eens te kijken naar inspiratie voor cadeaus enz . + goede mooie grote foto's van de producten zodat je zich goed kan voorstellen hoe het product in werkelijkheid er zal uit zien ! + heel erg veel goede en erg beschrijvende uitleg van alle producten , die nodig zijn om een juiste keuze te maken van het product + je mag producten eventueel retourneren + je hebt garantie + veel betaal mogelijkheden + helpdesk met ruime openingsuren waar je kan geholpen worden bij eventueel vragen + discrete bezorging + snelle levering , je kan zelf de bezorgdatum kiezen en zelfs zondag-en maandag bezorging + afhaling is eveneens mogelijk

Slecht

Ik had een kortingscode, waardoor ik bij deze webshop uitkwam. En vervolgens was er geen mogelijkheid om deze ergens in te vullen. Toen ik belde was er niets meer aan te doen. Dus met andere woorden wordt er een worst voor je neus gehouden……

Super fijne webshop en de service is top

Snelle bezorging, en dat wil je nou eenmaal als je op een nieuw speeltje wacht. Er staan revieuws bij de producten dus als je even door leest weet je precies wat je besteld. Die ene keer dat een product een defect vertoonde en ik een mail stuurde werd ik razendsnel geholpen een de volgende dag lag er al een nieuw product op de deurmat. Geweldig.

Goed en snel gehopen

Ik had enkele vragen en ben toen snel, helder en vriendelijk geholpen. Het bestellen ging heel eenvoudig (website is overzichtelijk en inzichtelijk) en de bezorging verliep vlot.

Topservice!!

Nadat ik via een email had laten weten dat mijn womanizer het na slechts 7 maanden en na sporadisch gebruik defect was, kreeg ik binnen 2 uur een email van EasyToys terug met het verzoek de womanizer op te sturen ter beoordeling van het defect. Twee dagen later kreeg ik bericht dat het het aankoopbedrag op mijn bankrekening zou worden teruggestort en dat hiervoor een termijn van 2 tot 7 werkdagen gehanteerd werd. Exact 2 dagen later stond het aankoopbedrag al op mijn rekening! Kortom een perfecte service. Hulde

Zelf ben ik vrij onervaren met seksspeeltjes en andere leuke dingen voor in de slaapkamer. Voor het eerst bestellen op Easytoys was dan ook een hele goede keus! Bij de producten zitten uitlegvideo’s over het gebruik/praktische zaken als schoonmaak en dit haalt (voor mij) de ongemakkelijkheid er ook een beetje vanaf. Verder is de site erg snel met bezorgen en bezorgen ze in een anonieme verpakking, dus mocht je niet thuis zijn, kunnen de buren het pakketje ook even aannemen zonder je de volgende keer raar aan te kijken (-; 100% een aanrader!

Goede kwaliteit

Onze ervaring is heel goed top produkten

Super klantenservice en snelle levering en Super aardige mensen

Super klantvriendelijk heid en snelle levering, ik kreeg zelfs nog meer en grotere dan ik had besteld

Superrr

Site nodigt uit tot meer bestellingen. De toys die we hebben besteld voldoen meer dan verwacht aan onze verwachtingen. De sex is zoveel lekkerder geworden dankzij easytoys.

top snelle levering

het is de beste winkel . snelle levering super snelle na levering ik kan hier niks verkeert van zeggen al zeker 5x besteld en altijd volgende dag levering top

What you see is what you get!!

Dankzij de uitgebreide productomschrijving en de klanten reviews wist ik precies welke vibrator ik wou hebben (satisfyer pro 2) en er is geen woord gelogen. Wat een fantastische vibrator!! Elke cent meer dan waard!!

Alles ok

Goeie service .

Super ervaring!

Ruime keuze aan producten, zo is er voor elk wat wils. Ook staat er telkens vermeld of een product ook geschikt is voor een beginner, wat niet alleen interessant maar ook correct is. Levering is snel en zoals op de site vermeldt staat: de verpakking discreet! EasyToys is een echte aanrader!

Goede producten, subtiele levering

Een uitgebreid aanbod, goed advies op de site, subtiel geleverd en aangename producten om te gebruiken.

Leveringen altijd netjes en op tijd.

Ik heb al een paar keer besteld via thuiswinkel waarborg en het goed geregeld ik heb nog nooit een pakket binnen gehad beschadigd of verkeer geleverd. Altijd discreet en goed verpakt!

Zo snel al lightning McQueen en zo discreet als Lupin

Bij het bestellen was er een probleem maar de klantendienst had dat vlot op gelost. Het pakje werd snel geleverd en in een doos waar je niks aan kon afleiden. Ik dacht eerst wat heb ik nu weer bestelt?

Snelle levering!

Mijn pakketje was binnen 1 dag bezorgd en compleet anoniem! super geregeld en onwijs snel!

Top firma die zeer rap levert

Top firma die zeer rap levert met leuke spulletjes!

Snelle levering en duidelijke communicatie

De bestelde artikelen werden eendagsvlieg later al bezorgd. Dit had ik niet verwacht omdat ik vroeg in de avond mijn bestelling had geplaatst. Het zoeken via de website naar de gewenste artikelen was eenvoudig. Ook het bestel proces daarna ging eenvoudig. De bestelde artikelen werden netjes en ook discreet verpakt bezorgd. Voor mij zeker een aanrader om een volgende bestelling te plaatsen bij easytoys.

Een zeer uitgebreid assortiment en zeer discreet. Één nadeel, slapeloze nachten(een waar feestje) maar dat nemen we op de koop toe Kortom een zeer sterke aanrader om bij Easy Toys te gaan shoppen

Fijne website makkelijk dingen te vinden

Ik vind het een mooie handige website, je kan alles goed vinden en is makkelijk in gebruik..

Zo nat als de zee

Wij hebben die statifyer pro aangeschaft omdat we iets nieuws wouden proberen en deze stond hoog aangeschreven... Dus gelijk gekocht terwijl ik me op me werk was. Ik kan je vertellen hij is het geld dubbel en dwars waard.. Ze werd zo nat als de zee en kwam klaar alsof der een bom was ontploft... Dus ik raad deze aan iedereen aan

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam