Spannende en zeer fijne ervaring

Onlangs heb ik twee producten aangeschaft en ze bevallen beide zeer goed. De vibrerende string is leuk voor een spannend avondje uit en de double Joy is tijdens de seks fijn voor zowel mezelf als mijn partner. Soms moeite met inbrengen of hem op zijn plek te houden, maar dat gaat over het algemeen wel goed en dan heb je er uiteraard ook beide plezier van. Ik raad beide aan als je in bent voor een spannende en fijne ervaring.

Top levering en kwaliteit

Heb dit product besteld , discreet verpakt , snelle levering en goed product

Perfecte service keer op keer! Vandaag besteld morgen al in huis en dit vanuit België! Ook het direct kunnen laten leveren in een Post NL afhaalpunt is ideaal! Al verschillende pakjes van bol.com die hier verdwijnen in ons appgebouw en hier geen geloop gebel gediscussieer,gewoon direct afhaalpunt en geen problemen! super service!

Goed en discreet verpakt

Super tevreden.

Snelle levering en keurig discreet verpakt.

Genoeg keuze

Vibrerende masturbators zijn een genot voor mannen. Sleeves ook. Wat de grootte van je penis ook is.

Makkelijk en overzichtelijk

Een hele mooie, duidelijke site. Keus uit veel producten met goede beschrijvingen. Zelfs als je niet goed weet waarna je op zoek bent, vind je iets dat bij je past.

leuke en overzichtelijke website

heel veel keuze en goed overzichtelijk je kan er een avond mee vullen

Pakket niet geleverd. Klant wordt genegeerd

Na 12 dagen nog niks ontvangen, want Easytoys is de zending kwijtgeraakt en laat de klant in de kou staan. Bestelling is zogezegd afgeleverd, maar Easytoys kan geen bewijs van aflevering voorleggen. Ondertussen word je als klant genegeerd, want “we wachten op antwoord van Postnl”. Update: Easytoys beweert een afleverbewijs te hebben, maar kan dit niet voorleggen. Ze negeren de klant volledig. Update: na diverse klachten heeft Easytoys het geld teruggestort maar geen oplossing geboden.

In de roos.

Sinds een jaar bestellen mijn vriendin en ik maandelijks toys, lingerie en andere targets bij EasyToys. We vinden iedere keer weer iets om elkaar uit te dagen, te prikkelen en te stimuleren. We doen iedere maand volop inspiratie op en ontwikkelen onszelf. Iedere bestelling die binnen komt is weet een spannend feestje. Maar let op, het is verraderlijk! Want eenmaal aan het bestellen, wil je alleen maar meer. De kwaliteit is op en top. Miskopen zijn we nog niet tegengekomen. Een verkeerd besteld artikel kon zonder moeite worden geretourneerd. Met dank voor de goede en persoonlijke service dus. Op naar het volgende avontuur…

Goede producten, goede prijs goede service

Alles zoals verwacht én snel geleverd. Als er tóch iets mis gaat snel en goed opgelost!

Goede winkel

Prima producten en goede service.

Adembenemend

Mijn partner en ik hebben veel plezier van diverse artikelen van EasyToys. We bestellen maandelijks nieuwe gadgets. Om op deze manier steeds meer samen te ontdekken. Want er is telkens weer wat nieuws te ontdekken, het assortiment is heel breed. Voor ieder wat wils! We zijn tevreden over de levering van de producten. Als we iets opwindends hebben gezien en we bestellen het dan hebben we het de volgende dag al in huis. Tot nu toe nog geen miskoop gedaan, we zijn overal echt tevreden over. De kwaliteit is goed. We blijven dan ook zeker gebruik maken van de service van Easytoys!

Fantastisch bedrijf, veel keuze, snel en discreet.

Zols hierboven gezegd, veel keuze op een makkelijke en complete website. Werkt erg goed (en dat kan je niet van alle webshops zeggen!!). Er wordt snel en discreet geleverd. Producten worden goed verpakt. Er is voor iedereen keuze genoeg en de producten zijn verkrijgbaar in alle prijsklassen.

Als ik aan seksattributen denk, dan denk ik aan easytoys.nl.

Easytoys levert altijd snel en heeft alles wat je wil en nog meer. Elke keer als ik op de site kijk zie ik weer iets nieuws waarvan ik niet wist dat het bestond. Ook zijn de artikelen die ze op de site hebben ook erg leuk en interessant om te lezen. Samen met het feit dat ze zeer snel hun producten leveren is dit echt een top winkel. Mijn go to winkel voor seksartikelen.

altijd snel en correct

ik heb al verschillende zaken gekocht daar en 1x snel defect en onmiddellijk hebben ze gereageerd om het artikel op hun kosten terug te sturen, zeer tevreden!!!

De service is prima ,bezorgen ook netjes zeker de doos waar t in zit. Niemand kan zien waar t vandaan komt, dat is fijn. 1x was t te laat maar dat lag vlgs mij aan de post en niet aan easy toys.. kortom goede service.

Goed product. Snelle levering. Goede prijs.

Mooie winkel met goede service

Meerder artikelen gekocht. Ook de service goed 1 keer defect artikel gehad en binnen een dag opgelost en nieuwe gehad.

Goede snelle service en Goede kwaliteit

Mijn ervaring is erg goed altijd netjes op tijd bij problemen word je ook erg goed geholpen en snelle reactie.

Wat een top service

Onze eerste keuze was niet geheel wat we er van verwachten. Terug gestuurd en alles werd gewoon super geregeld. Daarna iets nieuws besteld en net zo als de eerste levering de dag erna al in huis zo dat we niet te lang op het plezier hebben gewacht. In een woord geweldig en wat een top service!

Goeie en snelle levering. Goed produkt.

Perfect bedrijf

De service van EasyToys is perfect, er wordt snel gereageerd, vriendelijk benaderd en ze zijn er ook echt om je te helpen. Met de bestelling is nog nooit wat verkeerd gegaan. Veel kortingen. Perfect.

Goede website en veel aanbod

Easytoys bevat alles waar je maar aan kan denken, van vanille tot bdsm en nog zoveel meer. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat het aan de wat prijzigere kant is. Qua voor iemand die fulltime werkt zou dit prima kunnen, maar voor 'jonge' beginners is het sparen. Niet perse een probleem verder, dan kijk je er alleen maar nog meer naar uit.

Geweldige website

Een site met een ruim assortiment. Leuk om dingen uit te testen

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam