Gewoon altijd goed

Een prettige website waar ik makkelijk de producten vind die ik wil, regelmatig goede aanbiedingen ook. Levering is altijd keurig netjes, ik heb nog nooit iets verkeerd geleverd gehad ofzo. Eén keer een vertraging gehad van een levering, maar dat kwam door PostNL.

Simpelweg overweldigend

Ik heb inmiddels al een aantal keer iets besteld. Altijd snel en discreet geleverd. Als je iets leuks of spannends ziet, gewoon bestellen en je kunt er de volgende dag al van genieten.

Gewoon goed

Heb er al diverse malen besteld. Leuke spullen. En snelle discrete levering. Bestel er zeker nog vaker.

Super tevreden

Super tevreden alles is goed omschreven. Orders verlopen perfect

Snelle levering en ruime keuzed

Duidelijke overzichtelijke site. Prima leveringstijd en discreet

ben een terugkerende klant, dat zegt genoeg denk ik !!

zeer tevreden klant ! Als je een vraag hebt, direct antwoord via de chat. Verkeerde maat, omwisselen zonder probleem. Zeer snelle levering. Kortom alles loopt gesmeerd !

Goed en discreet

Gewoon top heb geen minpunten

Geweldig snel goede producten

De artikelen zijn goed omschreven levering snel erg tevreden over mijn bestellingen

Overzichtelijke fun winkel

Overzichtelijk n goede duidelijke beschrijvingen van de artikelen, veel met video uitleg N snelle levering! De volgende dag al in huis

Duidelijke website

Goede en duidelijke website met goed overzichten en goede informatie!

Netjes en snel geleverd

Goede beschrijvingen en correct en snel geleverd

fantastische filters

Gewoon een goede winkel en verzending. Vooral de filters maken deze winkel beter als anderen voor mij. Maar meer filteren en dus makkelijker en sneller vinden wat je zoekt. En de filters kloppen ook!

Heb het artikel niet ontvangen

Ik vind het jammer dat ik mij geld heb verspild. Ik heb nooit mij artikel ontvangen. Status van verzending is bezorgd maar helaas niet .

Doen niet wat ze beloven.

Vorige week woensdag besteld omdat ik met mijn vriendin een spannend weekend weg zou gaan. Voor 23:59 besteld de volgende dag in huis volgens de site. Nou niet dus. Vier mails gelijk na het bestellen dat de bestelling binnen was. En verder niets. Vrijdags zelf maar gemaild waar mijn bestelling bleef. En hoe ze dit dachten op te lossen. Voorgesteld om het met een snelkoerier nog op tijd bij me te krijgen. Maar nee hoor. Krijg doodleuk te horen sorry de bestelling is niet binnen gekomen. En we versturen niet met snelkoerier. Als de bestelling niet is binnengekomen waar komen die VIER mails dan vandaan? Waarom is het bedrag dan wel afgeschreven? En is dit dan de service die je verleend? Het lijkt mij niet meer dan normaal als je het als webshop verkloot dit netjes met de klanten op lost. Dus wel een snel koerier regelt. Wij hadden er naar uit gekeken om in ons hotel de nieuwe speeltjes uit te proberen. Maar nu gingen we eigenlijk met een knap teleurgesteld gevoel, en zonder speeltjes heen..

Bestellingen komen altijd netjes en discreet aan. Ook al bestel je iets om 23:45 dan heb je het nog de volgende dag in huis.

Handig en discreet

Super ervaring. Snelle levering. Duidelijke uitleg bij de elk product zo vind je zeker iets die bij je past!

Nooit teleurgesteld

Easy tots is één van mijn favoriete sites. Veel verschillende mogelijkheden. Alles hebben ze in verschillende maten en kleuren! Echt niks te klagen! Soms kunnen de batterijen snel op gaan van een product die je niet veel gebruikt heb dus zorg altijd voor extra batterijen! Zeker een aanrader deze TOP site :)

Precies zoals beloofd

Een no-nonsense winkel, die precies levert wat ze beloven. Goede kwaliteit spullen, een breed assortiment en een discrete verpakking.

Overzichtelijk, leuke producten, goeie service

Makkelijk en overzichtelijke site waar alles netjes in categorieën word aangegeven, volledig anonieme bezorging. De producten worden netjes op de afgesproken tijde geleverd.

Zeer diskreet goede service

Alles wat ik tot nu gekocht heb is tot alle tevredenheid bevallen

Snelle service, goeie privacy, top

Je krijgt je product snel geleverd, het is netjes ingepakt zonder dat men weet waar het vandaan komt. Prijs is goed, ga zeker vaker bestellen

Duidelijke site, levering is snel en producten zijn top!

Recent top ervaring

In het verleden weleens wat gekocht wat het al na 1 malig gebruik, het niet meer deed. Recent meerdere producten gekocht en bevalt super!!!

Super producten

Ze zijn echt discreet love it

Bezorging is altijd top en anoniem :)

Ik vind het fijn dat ik simpel kan bestellen daarnaast dat het anoniem word bezorgt ( wel met jouw naam maar niet met easytoys label ) en dat vind ik gewoon fijn :)

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam