Dit was de eerste keer dat ik bij EasyToys iets bestelde. Ik koos voor deze site, omdat zij expert lijken op dit gebied en daarnaast anonieme verzending garanderen. De door mij gekozen producten werden de volgende dag al geleverd en inderdaad: anoniem! Ik zou het toch een beetje ongemakkelijk vinden als de postbezorger (of mijn ouders) zien wat ik besteld heb. De producten bevallen heel goed. Ik zou EasyToys zeker aanbevelen!

Top behandeling en producten

Heb al meerdere keren speeltjes besteld bij easytoys, nu vonden wij een ei vibrator wel een leuk en uitdagend idee. Deze dus besteld bij deze firma, en wederom werden wij niet teleur gesteld. Een goed en mooi uitziend product, maar ook de volgende dag discreet en op tijd in huis. Blijf zeker kopen bij easytoys, en zal dit zeker uitdragen naar vrienden en kennissen.

Prima geregeld

Alleen maar lof!!

Leuke speeltjes van goede kwaliteit

Ruim assortiment met goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle en discrete levering.

Goede service en je krijgt wat ze zeggen

Ik heb prima ervaring met het kopen bij easy toys.

de mannelijke ei voor over de piemel

hij vond hem wel lekker alleen zonde voor dat geld een keer kunnen gebruiken en toen zaten er al gaten in. en zo hard had die erniet mee gedaan. dus helaas beetje teleurgesteld erin en zonde dat die zo snel al kapot is. want het leek hem wel lekker.

Geweldige service

Pakketje volgende dag geleverd op de door mijn gekozen tijd. Ik kon de precieze levertijd volgen via de track and trace.

Snel discreet en goed in contact

Altijd mijn producten zeer discreet ontvangen wat ik zeer waardeer. De klantenservice is ook zeer direct en hulpzaam, alleen heb ik niet het volledige bedrag terug gekregen van een defect product wat ik iets minder vind of de rest moet nog komen? De producten die ik heb zijn allemaal zijn fijn en gebruikersvriendelijk voor een goede prijs en de acties zijn altijd top.

De wouw factor is altijd op 110%

Elke keer weer weet easytoys ons te verbazen met wonderbaarlijke Toys, altijd discreet verstuurd en snel geleverd. Voor ieder wat Wils en zeker de moeite waard om eens te proberen

Snelheid en vertrouwend

Ik verbaas me er soms over hoe snel Easytoys is met versturen. Andere webwinkels wacht je soms lang op, maar Easytoys is razendsnel. Ook de klantenservice is supervriendelijk en werkt geweldig mee. De producten zijn altijd goed. Ik bestel nergens anders mijn intieme producten. Topbedrijf en topmensen. Non-judgemental en proffesioneel. klasse

Zeer tevreden met de aankoop

Tevreden klant

Heel tevreden met aankoop G-spot stimulator

Ik had meerdere artikelen besteld. Helaas was iets niet op voorraad en was het pakket hierdoor enkele dagen vertraagd. Ik kreeg daar netjes een mail van. Ik heb de klantenservice gebeld met de vraag de overige artikelen alvast te sturen. Dit was geen probleem. De medewerkster was vriendelijk en dacht goed mee. De volgende werkdaf was mijn pakket er. Ik ben helemaal tevreden. De artikelen zijn duidelijk omschreven op de website, met uitleg waarvoor het geschikt is. Je krijgt precies war je verwacht voor een goede prijs.

Goede service, goede producten

Gewoon goed! Doet wat het zegt en de service lijkt erg goed (ik heb hier nog geen gebruik van gemaakt) Prijzen zijn eerlijk. Soms hier goedkoper soms elders, maar trouw aan Easytoys.

Ik haal hier nu al meerdere keren mijn spullen vandaan en tot nu toe een en al genot ik en mijn partner zijn heel erg ons aan het oriënteren op welk gebied we allemaal uit te dagen zijn en wat we graag allemaal willen proberen en tot nu worden we alleen maar verrast

G-E-W-E-L-D-I-G!!!!!

Echt een super goeie site altijd alles netjes optijd verzonden en je kan nog leuke punten sparen om die punten vervolgens weer in te leveren en je krijgt dan weer korting. Echt super ga zo door jullie

Discreet en snelle levering

Veel keuze uit producten bruikbare review,s lekker snel en discreet geleverd . Zelfs op de afschrift was niet te zien waar het Product vandaan kwam . En was het een echt kado ♡

Snel en gemakkelijk

Goede uitleg bij het product. Zelfs aanbevolen accessories worden vermeld. Snelle levering en top akties. Wat wil een geil mens nog meer.....

gewoon perfect

ik heb een klitsucker voor mijn vriendin gehaald en werkt goed ik ga zeker vaker wat bestellen

Geweldig bedrijf, zeer goede snelle en discrete verzending

Ik heb nog steeds een goede ervaring met het bedrijf, groot assortiment aan kleding en toys, ik blijf mijn lingerie bij dit bedrijf bestellen, ik heb ervaring met een ander postorder bedrijf wat een stuk minder was.

snelle levering, anoniem, goede kwaliteit

snelle levering, goede kwaliteit en anoniem

Discreet geleverd en mooi optijd.

Its raining orgasmes

Ik vind easytoys een hele goede site. Waarin veel keuze is van beginner tot wat meer ervaring. Ze geven ze goeie uitleg op hun sociale media accounts en blogs waarom iets wel en waarom iets niet werkt en hoe je iets moet gebruiken en waarvoor het word gebruikt. Ook geven ze tips over vrijen en doorbreken ze taboe's waarover je misschien niet durft te praten met vriendinnen. Daarom is het fijn om daar seksspeeltje's te bestellen omdat je weet dat je in goede handen bent en geen rommel koopt. Ook word het nog discreet verpakt zodat niemand ziet dat je weer een lading speeltjes hebt besteld. Want ja ... eens een geweldig orgasme krijgen door een wand viberator of dildo werkt wel verslavend...

Snel en discreet

Had nog nooit bij easytoys bestelt. maar het gaat heel makkelijk en een snelle levering. Wort in een doos zonder herkenbare afzender gelevert. Zal zeker vaker bestelen bij easytoys ben zeer tevreden

Gewoon super

Nu al regelmatig iets besteld. Altijd op tijd en geleverd 1 x product tetour gezonden maar naar alle tevredenheid opgelost door vriendelijk personeel Absoluut fijne winkel

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam