Goede website en snelle levering

Snel en doelgericht bedrijf

Mijn ervaringen zijn goed

Ik omschrijf mijn ervaringen als een goede service je wordt goed geholpen zonder schaamte goede diensten.

Top shop!

Geweldige producten, goeie service. Veel uitleg en reviews. Snelle levering!

Perfecte ervaring snelle levering en exact het gene wat besteld is

doet wat het moet

Toen ik bestelde had ik vergeten een promocode te gebruiken, ik heb dan een mail gestuurd en 10 min later had ik al antwoord en ik kon mijn bestelling opnieuw doen. Anders doet het wat een webshop is verwacht van, je besteld hebt een heel rappe levering en een bonus je kunt de datum kiezen, wat je ook niet overal kunt. In conclusie het was een positieve ervaring en heb niets negatief te zeggen.

Bezorg tijd was snel, goed verpakt en discreet. Helemaal toppie dus.

De producten werken zoals omschreven en waren snel geleverd

Mijn vrouw is heel tevreden

Ik heb de satisfyer pro 2 als cadeau voor mijn vrouw gekocht. Ze vond het een hele fijne en intensieve ervaring.

super goede duideliijke shop

Ik stuurde mijn vrouw een link door van een leuk bh stje en we hebben de hele ochtend een hete whatsapp chat gehad en veel besteld meer dan ik durfde te dromen, bariere doorbroken en natte onderbroek

Dit is mijn eerste keer dat ik iets besteld heb maar het was super snel en netjes bezorgd. Zou het zeker aanraden om hier te bestellen!

Alles wat je besteld is discreet en op tijd geleverd

Top bedrijf !!!

Uitstekende service

Uitgebreide informatie bij producten, geleverd zoals geadverteerd.

Fantastisch!

Alles is altijd binnen een dag in huis, en heel discreet verpakt.

Lekker snel en anoniem.

Het is heerlijk site om door te spitten. Gebruiksgemak op iPad en iPhone. De bestelling kon snel geplaatst worden. Ook kwam het super anoniem binnen wat wel fijn is als je bij post NL punt ga ophalen. Alleen Apple Pay werkte niet lekker bij mij echter zijn er zoveel opties dat je gewoon de volgende kan kiezen.

Top bedrijf met een goede service

Ik heb regelmatig besteld bij easy toys. Snelle levering en hele mooie producten. Fijn dat er goede omschrijvingen en reviews zijn over. de producten Ik ga hier zeker vaker bestellen!!

Perfecte service geweldige producten

Betrouwbare site voor leuke (volwassen) speeltjes! Erg blij met me bestelde product zou deze website zeker weer gebruiken voor in de toekomst. Pakket is ‘anoniem’ verpakt dus geen zorgen als het hij de buren word afgeleverd ;)

Great

Fast delivery and good products

easy toys

fijne site om te bestellen, bestelling op tijd binnen ,fijne communicatie.

Bestellingen zeer snel verzonden top

Het kiezen uit ruime keuze is niet altijd gemakkelijk,maar de uitleg samen met een korte video en de reviews maken het een stuk makkelijker,wordt meteen verzonden en de dag erop kun je al genieten van je bestelling Top

Fijne, overzichtelijke, discrete site!

Wij hebben meerdere malen een bestelling geplaatst bij Easy Toys. Dit alles is ons erg goed bevallen. Ze hebben voor ieder wat wils, van beginners tot de wat meer gevorderders. Daarnaast hebben ze vaak erg leuke acties en kortingen, waardoor je niet veel geld kwijt hoeft te zijn. Wanneer je een pakketje besteld, wordt deze geheel anoniem verstuurd.

Helemaal top

Prettige website

Hele goede webshop. Prettig om te zoeken. Hebben alles netjes verdeeld in categorieën. Alles wordt ook echt discreet verpakt dus als het pakje bij de buren wordt afgeleverd weten zij niet waar het vandaan komt. Echt super top

Heel snelle levering en goede prijs.

Ik had glijmiddel besteld en dit werd de volgende dag al geleverd. Het was ook goed verpakt, en natuurlijk ook goed glijmiddel. Ook is alles op deze site een goede redelijke prijs. Heb het al aangereden aan meerdere vrienden.

Goddelijk

Ik heb niks te klagen De producten zijn perfect en worden heel neutraal verstuurd dus niemand weet wat je besteld heb mocht je daar moeite mee hebben ( verlegen zijn bijvoorbeeld ) En perfecte service en bezorging

Perfecte en correcte levering. Uitleg en beoordelingen geven goede uitleg!

Mooie website en goede kwaliteit

De website is zeer goed te navigeren en de producten zijn van goede kwaliteit. Er is een redelijke selectie.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam