Super toys en super klantendienst!!

Ik bestelde al verscheidene toys via Easytoys en heb nergens klachten over. Super handige site en makkelijk te bestellen en betalen. Je krijgt ruim voldoende info over elk voorwerp op de site alsook over je bestelling en verdere afhandeling. Een keer een beschadigde toy toegetreden maar zelfs dot was geen probleem. Contact gelegd met de klantendienst waar ze super vriendelijk waren en mij direct verder opweg hielpen. Top site en top toys! Ik ben nog lang niet uitgeshopped ;)

Het totale plaatje!

Een vertrouwlijke website, goede anoniemen leveringen en altijd snel in huis, goeden spullen en een top klantenservice! ook leuk dat je kan sparen met je aankopen voor een gratis product!

Zeer goed en goeie privacy.

Ik heb het gevoel dat ik de site kan vertrouwen bij het kopen van wat ik wil, zit veel opties op wat je kan kiezen en de prijs is redelijk goed.

Beste online shopping ervaring tot op heden!!!

Easytoys is een aangename webshop. Alles is duidelijk en makkelijk te vinden. Je zal nooit iets kopen wat je toch niet bevalt want er zijn bij de meeste speeltjes naast foto's ook filmpjes wat je echt een hands-on ervaring geeft. Ikzelf kocht voor het eerst speeltjes en Easytoys sprak me het meest aan en hebben van mij al een enthousiast gemaakt haha. Vele promo's en het belangrijkste van al..ze leveren net als beloofd op tijd en discreet. Echt een zalige online winkelervaring!

Prima, geen klachten.

Bestelling geplaatst, 2 dagen later compleet en discreet ontvangen.

Goede discrete service!

Goede realistische toys en snelle bestelling! Je krijgt volledig wat je verwacht en komt toe in discrete pakketjes! Zeker DE site voor uw toys!! Ook achteraf zeer veel plezier aan de toys.

Een intense beleving met perfecte service

Easytoys heeft een ruime keuze en voldoet aan bijna ieders verlangen. Service is top en levering is na mijn ervaring altijd op tijd.

nette, snelle discrete levering

hele nette snelle service. discreet geleverd en duidelijke omschrijving van producten!

Fantastisch!

Zeer ruime sortering, dus volop keus en voor iedere portemonnee iets passends. Snelle en discrete levering, niet onbelangrijk! Kortom fantastische website en heerlijk om lekker lang rond te snuffelen naar iets nieuws en spannends.

Snel en veilig

Op zondag besteld, maandag middag geleverd.

Klopt echt is de volgende dag bij je thuis bezorgd!! Mooie neutrale doos en op een tijdstip dat het mij uit kwam !!

Heel vriendelijke klantenservice!

Ik heb al meerdere keren bij easytoys bestelt. Een keer miste er iets in de bestelling. Ik heb de klantenservice gebeld en ze hebben me direct gratis op de volgende dag het product nageleverd. Ik ben zeer tevreden!

Super discreet en snel!

Ik had nooit verwacht dat het zo discreet ging zijn, niemand had door wat ik had besteld. Super bedankt Easytoys!

Geleverd wat besteld is, omschreven en de reviews op de site zijn ook eerlijk en open

Pakket netjes verpakt en op tijd bezorgd!

De verpakking was inderdaad neutraal en gaf niets weg van de inhoud. Wat mij betreft kan de buiten verpakking ietwat kleiner, maar dat is natuurlijk item afhankelijk. De levering was precies zoals verwacht: netjes en verzegeld. Ik zou hier nogmaals bestellen

Mijn vertrouwde shop

Voor mij persoonlijk de meest betrouwbare shop, de bestellingen worden altijd in een anonieme verpakking verstuur wat natuurlijk heel prettig is. Easy Toys is heel uitgebreid in hun assortiment en hebben eigenlijk alles op het gebied van erotiek, zou zeggen neem is een kijkje.

Ik zeg goed

Discreet en snel bezorgd

Supersnelle lievering

Supersnelle levering makkelijk als je nog iemand wat cadeau wil doen en heel erg leuk om te geven.

Snel en discreet!

Door het grote assortiment zit er voor iedereen wel iets bij. Het bestellen gaat erg makkelijk en er is een snelle en discrete levering. Kortom top!

mastrubator

ik ben snel geil en wilde eens iets anders dan mijn hand en begon te zoeken op internet maar meestal is dat buiten europa dat je kan bestellen en toch kwam ik bij aesytoys terecht. Wat een gemak besteld en geen twee dagen erna zat ik al te spelen snelle levering en zelfs een cadeautje ik weet waar ik nu mijn speeltjes ga bestellen

I'm really satisfied with your service

I'm really satisfied with your services because, you don't fall your promises. If you said your article will be there tomorrow, tomorrow prompts it will be there. Also you do reply every question though email.

Super website

Easytoys is een super website alles is er te vinden. En voor een betaalbare prijs en goede kwaliteit

UITSTEKEND

Latex van bijzonder zachte en aangename kwaliteit Opblaasbaar edeelte goed ontworpen wat totstaat de sub met het opgeblazen slipje te laten wandelen en shoppen Heerlijk hoe ze zich wat onwennig voelt erin

good webshop

fast shipping, a lot of options.

Betaalbaar leuk speelgoed snel en discreet verzonden

Heel veel leuke en spannende speeltjes voor beginners en ervarenen. Goed betaalbaar met veel aanbiedingen. Snel verstuurd en zonder dat iemand doorheeft dat het volwassen speelgoed betreft

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam