Goede prijs en snelle levering
Bestelling nog laat besteld maar de volgende dag gewoon bezorgd. De prijzen zijn daarbij ook uitstekend
17 October 2020
Heeft een totaal van 732 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
17 October 2020
Volendam
alles mooi en anoniem verpakt super vond ik het
6 October 2020
kris Expeels
veldegem
Ik heb zonder problemen het gewenste produkt kunnen bestellen en op de aangegeven datum ontvangen. Ik heb geen op of aanmerkingen perfecte organisatie die ik zeker kan aanbevelen.
1 October 2020
Hakan Bayrakdar
Rotterdam
Pakketje kwam kapot aan en afzender stond op de verpakking. Niet discreet!!
Beveelt niet aan
30 September 2020
Lou
amsterdam
Beste Lou, dank je voor je bericht. Het spijt me dat je een defect artikel ontvangen hebt. Ik wil dit uiteraard zo snel mogelijk voor je oplossen. Helaas kan ik op basis van de ingevoerde gegevens geen bestelling terugvinden in ons systeem. Op onze pakketten staat ook nooit een afzender vermeld. Is het mogelijk dat je ons verwart met een andere webwinkel? Je kunt altijd even contact opnemen met onze klantenservice, we lossen het graag voor je op!
Vriendelijke groet, Jeanette
Goede prijzen, snelle service en een goed bereikbare klantenservice!
27 August 2020
Dan
Reuver
Bestelling geplaatst, had er daarna nog een vraag over werd via whats app snel en duidelijk beantwoord.
12 August 2020
Martin van der Kleij
Groningen
Besteld en de volgende smorgens werd deze al geleverd en discreed verpakt
10 August 2020
Gery
Lommel
Leuk hier shoppen
9 August 2020
Rudy
Putte
snel en goed geleverd voor een goede prijs
7 August 2020
Eddy Koers
Nieuwleusen
Goed verzorgd, en discreet, op het pakje is niet te zien van wie het af komt.
4 August 2020
Renate
Purmerend
Snelle levering en (te) goed verpakt
29 July 2020
Pepijn
Kortenhoef
Snel geleverd . Bij alle condooms weten ze hoe belangrijk het is dat je snel je favoriete hobby kunt uitoefenen.
22 July 2020
ze zitten goed
3 July 2020
willem
lochem
goede indeling van de site en makkelijk te bestellen . ook goede omschrijving van de artikelen . en snelle levering
25 June 2020
mathijs
gennep
Fijne site, snelle bezorging, kwaliteit condooms ik ga zeker vaker bij jullie bestellen
24 June 2020
Thom
Grubbenvorst
Efficient
22 June 2020
Ali nouna
Brussel
Altijd netjes verpakt, op tijd geleverd en goede kwaliteit/prijs verhouding! Een echte aanrader!
19 June 2020
Jouad
Weert
In de avond besteld en volgende dag in huis. Ook netjes dat het niet bij de buren wordt afgeleverd en wordt geleverd in een neutrale verpakking. Producten zijn ook aan te bevelen.
18 June 2020
Jeanet
Nijkerk
Voor 23:30 besteld de volgende dag in huis! Netjes verpakt. Hier gaan we vaker bestellen
16 June 2020
Marcel
Dordrecht
Correcte service en prijzen
2 June 2020
Oostende
Mijn bestelde spullen altijd snel ontvangen.. Altijd netjes verpakt.
1 June 2020
Kriena
Groningen
Prima condooms en levering kan iets beter, gewoon bij buren afleveren indien niet thuis.
31 May 2020
Mart
Enschede
Gemakkelijke webshop met overzichtelijk indeling. Alles goed gepresenteerd en alle relevante informatie beschikbaar bij het artikel. Snel bestel en afreken proces en daarna razendsnelle levering in anonieme verpakking. Hoe moet je dat anders omschrijven als gewoon goed?
27 May 2020
Rini
Kruiningen
Wat in besteld had, arriveerde snel en het kopen etc. Verliep simpel. Zeer tevreden
27 May 2020
Dieter