Top producten!

Bestellingen worden altijd super snel afgeleverd. Via de mail word ik op de hoogte gehouden over de status van de bestelling en daarna van de bezorging. Zodra het pakketje binnen is op het afhaalpunt ontvang ik weer een mail. Zo loop ik er nooit voor niets naar toe.

goede en snelle service, scherpe prijzen, product zoals verwacht. Alleen de buitendoos was een beetje aan de grote kant.

Goed geregeld

Niks op aan te merken

dream condoms - very nice fit XL

Way much better than Durex !!!!

Fantastisch!

Goede produkten en super snel geleverd!

Prima site en levering

Snelle levering, maar klopte toch niet door vertraging.

Ik heb via deze site besteld, omdat bij het product stond: vandaag besteld = morgen in huis (ook op zondag). Het pakketje is maandag aangekomen. Dat terzijde vond ik dat de afhandeling snel en gemakkelijk ging en ben tevreden over de service!

Makkelijk, discreet en goedkoop

Prima verpakt, prima product en een goeie prijs!

goede service

producten snel geleverd. ze hebben een goede kwaliteit voor een goede prijs

snel en correct

De levering is zoals beloofd zeer snel, de producten voldoen volledig aan de verwachtingen. ook zeer discreet verstuurd zoals vermeld op de site. Een echte aanrader !

Snel en discreet

Duidelijke site, Sneekermeer bezorging, discrete verpakking, TOP

Alleen jullie wel Aan de regels houden van AfterPay 14 dagen zijn 14 dagen geen 3 dagen Die fout komt door jullie 5 januari 2020 Gekocht jullie hebben de rekening online gezet 8 januari 2020 betalen toen kreeg ik ze pas binnen Dat is niet netjes van jullie kant Want 14 dagen is 14 dagen geen 3 dagen Gr Nj Mussche [email protected] Als jullie kommetaar over willen geven zit bij jullie niet bij AfterPay

Snelle en goede levering

Makkelijk besteld, snel en zorgvuldig geleverd.

Goede keuze aan eerlijke prijs

Ik vind de enorme aanbod die je kan vinden goed. Altijd de nodige uitleg over het product. Dikwijls krijg je ook mooie kortingen die leuk zijn meegenomen. Wat mij het meest aantrekt bij jullie is dat je kan anoniem kan bestellen en zonder zorgen bij je thuis of een winkel kan laten bezorgen is ideaal voor mij.

super

super

Snelle anonieme bezorging.

Het pakketje werd blanco geleverd de dag na bestelling.

Prima product

Prima condoom, discreet verstuurd!

Eerste keer besteld , en wat een top service ! Prijs/ kwaliteit ook prima.Een vaste erbij!!:)

Zit goed en is intiemer als nomale condooms

Het gekochte product bij jullie komt zijn extra intime werking goed na. Ze zijn daarbuiten ook nog eens rekbaarder als nomale condooms. Ik zou ze zeker aanbevelen, zeker als je iets groter te schrapen bent !

Duurde lang

Prima.

Snelle service, snel verzonden.

Snelle verzending, netjes anoniem. Top!

Topservice

De beste prijs voor grootverpakkingen condooms van Durex! Blijven toch de fijnste condooms

Snel en discreet

Snelle levering in neutrale verpakking voor een scherpe prijs.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam