Super , top !

Zeer vlotte afhandeling en betaling. Zeer voordelig prijs! Snelle en vlotte levering. SUPER, TOP :) :)

levering na 2 dagen geleverd. Zeer goede prijs

I didn’t receive it!!

No one answering my mails pls urgently assist, country was set on NL instead of BE and package was returned!

Ruime keuze !!

Heel snel ontvangen en prijs gunstig

Zeer tevreden,snelle levering, goede prijzen

Snelle levering, maar service na verkoop slecht

Ik kocht voor 170 euro parfum. Hierdoor had ik recht op 2 staaltjes. Ik heb hiervoor een mail gedaan en een chat. Op beide platformen heb ik geen reactie gekregen. Wat me ook opviel dat er verschillende parfums niet beschikbaar waren, ook jammer bij feestdagen in het verschiet. Het positieve was de snelle levering.

Snel en goedkoop!

Snel en goedkoop!

Scherpe prijzen, uitstekende service, snelle levering

Snelle afhandeling van de bestelling.

Snelle afhandeling van de bestelling en snelle levering.

Mooi aanbod.

Ik vond het product dat ik graag wou bestellen. Het werd ook vlug verzonden. Het product was prima. Het beloofde staaltje heb ik niet gevonden. Jammer. Misschien vond ik dit wel een heel goede geur.

Goede prijs/kwaliteit snelle levering

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Eveneens snelle levering.

Goede levering, helaas geen staaltje ontvangen

Goede communicatie, bik de bestelling stond... plus gratis sample, maar dat zat er jammer genoeg niet bij.

goede prijs en snelle bezorging

voor herhaling vatbaar

Snelle correcte levering.

Spijtig dat de samples er niet bij zaten.

Heel tevreden met de prijzen,de verpakking en de service

De bestelling was heel snel bij mij,mooi verpakt! Ik ben heel blij. Dankjewel

Levering nog steeds niet aangekomen

Waar blijft mijn levering?

Top service. Super veel keuze en merken. Interesante prijzen en promo. Bedankt

Opletten geblazen

Ik zag hier flacons Acqua di Gio met een fikse korting, dus dacht: leuk, mijn favoriete geur, die ik al meer dan twintig jaar draag. Wat ik kreeg was volgens mij echter namaak, de geur blijft niet lang hangen, is na een uurtje weg. Het flacon ziet er ook niet hetzelfde uit als alle vorige, dus ik vermoed dat dit namaak is.

Snelle service en perfecte levering.

Topservice

Suuper tevreden.Snelle levering en blij dat ik bij jullie mijn parfum en bodycrème nog kon vinden.Het was de eerste keer dat ik bestelde bij jullie maar zeker niet de laatste keer.

Meer dan positief

Mooi aanbod , goede prijzen .

Correcte prijs en levering

De parfumwinkel is aan te bevelen omwille van zijn correcte prijs en spoedige levering

Verkregen/besteld product is perfect!

De levering daarentegen: datum levering verkregen van DPD...om wat later 'bijgewerkt' te worden door firma Bpost. Zou op mijn thuisadres afgeleverd worden op ma 24/03. Géén levering op die dag... Toevallig daags erna op hun website gaan kijken (in de loop van de namiddag): lag mijn zending blijkbaar 'ter beschikking' in een nabijgelegen afhaalpunt. Geen mail of andere verwittiging vanwege Bpost mogen ontvangen... Raar verhaal!... Eventueel toch even checken of de aangeboden 'service' van Bpost wel zo goed is als zij beweren! Besluit: eind goed, al goed.

Snelle en goede service

Vlugge verzending