Correcte levering

Zoals afgesproken was levering op tijd alleen vind ik het jammer dat er niet meer staaltjes bij waren

Product kan wel aangekocht worden en betaald , maar is niet leverbaar

onvoldoende

Zo snel had ik nooit verwacht

Donderdag besteld , vrijdag was mijn parfum er al ! Zonder verzendingskosten, gratis staaltje erbij en wel 30% goedkoper dan in de winkel !

Prijs ok stipte levering

Prima webshop

Topservice

Altijd correct en op tijd

Real men parfum shop

Koop soms wel eens hier en geurje leuk winkel en snel geleverd bedankt hoor

Slecht

Heb bijna zes weken moeten wachten op mijn bestelling. Het was een cadeautje voor Moederdag!

Alles goed gegaan alleen pas na 5 dagen geleverd ! Voor de rest alles ok

Alles ok alleen pas geleverd na 5 dagen

Snelle levering zoals beloofd

Op tijd geleverd en de laagste prijs.

Zeer goede en klantvriendelijke service

GEEN FEEDBACK DOOR PARFUMSWINKEL

Ik probeer nu al bijna 2 weken een flesje te retourneren. Parfumswinkel geeft totaal geen feedback op mijn vraag op mailadres klantendienst. Ik koop er alvast NOOIT meer.

Zeer goed! Aan te raden

Zeer snel verzonden en netjes ingepakt. Zeer goede prijs en er zaten nog twee staaltjes bij. Heel blij met de winkel en de service

Ik heb nogsteeds mijn producten niet

Ik had alle begrip voor het feit dat de producten op zich lieten wachten doordat ze niet voorradig waren. Ook heb ik een ander product besteld omdat het uit assortiment was. De communicatie op dat gebied liep goed. Helaas ben ik nu al een maand aan het wachten en ik heb nogsteeds niets. Alles is betaald de producten zijn terug voorradig maar mijn bestelling komt maar niet. Als je dan via track en tracé opvolgt gaat mijn pakket heen en weer volgens dhl. Ook iets wat niet te begrijpen is omdat er zelfs niemand aan mijn deur is geweest, noch bij de buren. Hopeloos!!

perfect

alles verliep naar wens

Eau de parfum fame

Goede prijs Snelle levering

Tevreden

Vote bstelingaan een interessante prijs e vlotte en vlugge levering

Goede snelle service en goedkoper dan in dergelijke parfum zaken

Goeie service

Voordelige prijs en correcte levering!

Alles naar wens

Eerste ervaring met Parfumswinkel. Hadden wat problemen met laattijdige levering, maar met één telefoontje naar de klantendienst werd het probleem onmiddelijk opgelost. Prima service!

snelle verzending

goed verpakt en verzonden

Very good

It was very fast and very good service and product

Wat is dit voor levering

Mijn bestelling gedaan en betaald maar steeds niks ontvangen beloven het te brengen door post nl Op19 mei kan je u pakje verwachten tussen 15 en 12.15 Op 19 mei je pakket komt helaas iets later We bezorgen je pakket op zaterdag 20 mei tussen 8.15 en 12.15 20mei niemand gezien van post nl 20 mei we brengen u pakket naar een post nl punt de bezorging is niet gelukt????? We laten u snel weten wanneer je u pakket kunt ophalen Wat een goede service is me dat ,ik moet er zelf omgaan .waar en wanneer ???????

Prima hoor!

In de eerste plaats gaat het om de prijs, en ik ondervind dat jullie steeds de goedkoopste prijs hebben. En daar gaan de mensen toch steeds naar op zoek neem ik aan. De levering service is ook in orde. Ik ben dus heel tevreden! Mvg Lutgarde Van Steelandt

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven